Ünye'de iki dönem belediye Başkanlığı yapan Ahmet Arpacıoğlu, iki dönem aranın ardından tekrar Ünye Belediye Başkanlığı için İYİ Parti'den Aday oldu.
İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz ve Ahmet Arpacıoğlu Ünye Cumhuriyet Meydanında coşkulu bir karşılama ile seçim startını birlikte verdiler.
Ünye Cumhuriyet Meydanında yoğun bir kalabalığa hitap eden Arpacıoğlu "bizim için Künye, Ünye" diyerek Ünye için tekrar Belediye Başkanı olup, Ünyelilere hizmet etmek istediğini dile getirdi.
Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyerek yaptığı çalışmaları ve daha fazlasını dile getiren Arpacıoğlu konuşmasında şu ifadelere yer verdi;
"Ben diyorum ki nerede kalmıştık? Nerede kaldığımızı şöyle bir hatırlayalım. Şu Cumhuriyet Meydanını düşünün geçmişte insanlar burada yürüyemezdi. Taşıt trafiği insan trafiğinden dolayı araçların nereden geleceğini bilemiyordu. Kötü müydü? Geldik güzelleştirdik mi? inşallah yine güzelleştireceğiz. Düşünün Atatürk Parkını kadınlar zaten oradan geçemez, her erkekte orada yürüyemezdi bugün kızlarımız, gençlerimiz yaşlı ninelerimiz rahat girebiliyor mu? Güzelleştirdik mi? yine güzelleştireceğiz. Başladığımız işlere kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bizim için Ünye her zaman Ünye ve diyoruz ki burası Ünye burada durmak lazım. Yaptıklarımız yapacaklarımızım teminatıdır. Yazın sıcağında gidebilecek yerimiz yoktu artık var mı? Asarkaya'yı yaptık mı? Yine yapacağız. Geçmişte çok hizmetlerimiz var. Ünye'nin 50 yıllık su ihtiyacını çözdük. Göreve gelirsek 100 yıllık ihtiyacını bile çözeceğiz. Bugün buradan start veriyoruz. Hepimizi ısıtan pırıl pırıl yapan yüzümüzü güneşe dönüyoruz. Güneş bizim partimizin sembolü inşallah güzellikler için yönümüzü güneşe dönüyoruz. Bizim iki bayrağımız var. Bir tanesi asil Türk bayrağı, ikincisi hepimizin sevgilisi Ünye Spor bayrağı gönlümüzde İYİ Parti ve iyi insanlarla güzelliklere hizmet edeceğiz. Mesele Ünye ise gerisi teferruattır. Kaldığımız yerden devam edeceğiz. Yeni hizmetlerle sizlerle beraber olacağız."
Bu gönderiyi Instagram'da gör