Eğitim öğretim yılının ilk yarısını tamamlayarak tatile giren öğrenciler için Fatsa Belediyesi harekete geçti. Çocukların eğlenceli ve kaliteli zaman geçirmeleri amacıyla organize edilen şenlik için geri sayım başladı.
Belediye tarafından yapılan duyuruda, 24 ve 25 Ocak (Cumartesi ve Pazar) tarihlerinde gerçekleştirilecek etkinliklere tüm çocuklar ve aileleri davet edildi. "Çocuklarımız için eğlence, mutluluk ve unutulmaz anlar bir arada" sloganıyla yola çıkılan şenlikte, birbirinden farklı gösteriler sahne alacak.
Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenmesi planlanan etkinliklerde çocuklar için geniş bir içerik hazırlandı. Program akışında şu etkinlikler yer alıyor: Baloncuk Show (Bubble Show), Kukla Gösterisi, Kar Şov, Çocuk Dansları, Sihirbaz Gösterisi ve Jonglör Gösterisi.
Yoğun katılımın beklendiği şenlik, çocukların rahatça izleyebilmesi için gün içinde üç farklı seansta gerçekleştirilecek. Aileler kendilerine uygun olan saat dilimini seçerek etkinliklere katılabilecek.
Seans Saatleri: 1. Seans: 11.00, 2. Seans: 13.00, 3. Seans: 15.00
Fatsa Belediyesi, tüm ilçe halkını çocuklarıyla birlikte bu keyifli hafta sonunu değerlendirmeye davet etti.
Ünye Medya Haber