Menü Ünye Medya Haber Ajansı Bölgenin son dakika haberleri
Tarih: 29.11.2023 16:02
MİLLET BAHÇESİNE 2 KATLI 2000 ARAÇLIK OTOPARK

MİLLET BAHÇESİNE 2 KATLI 2000 ARAÇLIK OTOPARK

Facebook Twitter Linked-in

 Bakanlıklar ile yaptığı görüşmelerde otopark konusunu gündeme getiren Başkan Güler, projenin 2 katlı ve 2000 araçlık otopark olacak şekilde revize edilmesini sağladı.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, bir süredir Ordu kamuoyunun gündeminde bulunan Millet Bahçesi otoparkı ile ilgili yaptığı görüşmeler olumlu sonuç verdi. Ankara'da bakanlıklılarda temaslarda bulunan Başkan Güler, otopark konusunu gündeme taşıdı. Başkan Güler'in gayretli çalışmaları sonucunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca projede revizeye gidildi.

 

2 KATLI VE 2000 ARAÇLIK OLACAK

 

Kasım Ayı Meclis Toplantısı'nın 3. Oturumu'nda proje ile ilgili bilgiler veren Başkan Güler, yapılan revizyon ile Millet Bahçesi otoparkının 2 katlı ve 2000 araçlık olacağını kaydetti. Revize edilen proje ile 1900 araçlık kapalı, 100 araçlık açık olmak üzere toplamda 2000 araçlık otopark yapılması kararlaştırıldı.




Orjinal Habere Git
MİLLET BAHÇESİNE 2 KATLI 2000 ARAÇLIK OTOPARK MİLLET BAHÇESİNE 2 KATLI 2000 ARAÇLIK OTOPARK MİLLET BAHÇESİNE 2 KATLI 2000 ARAÇLIK OTOPARK MİLLET BAHÇESİNE 2 KATLI 2000 ARAÇLIK OTOPARK
— HABER SONU —