Tarih: 04.10.2024 18:24

Offroad heyecanını yaşamak için yarışlara Haydi Ünye!

Facebook Twitter Linked-in

İran ve Gürcistan dahil 29 off road aracının yarışacağı yarışlar için Ünye eski havaalanında parkurlar hazırlandı. 

Ünye Yunus Emre Offroad Spor Kulübü (ÜNOFF) Kulüp Başkanı Alper Argan kulüp yönetimi ile birlikte Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği basın açıklamasında, Karadeniz Offroad Kupasının 4. ayağının Ünye’de uluslararası düzeyde gerçekleşeceğini söyledi. 

-İran ve Gürcistan dahil 29 offroad aracı kıyasıya yarışacak -

Karadeniz Offroad Kupası’nın 4. Ayağını 6 Ekim Pazar 2024 tarihinde yapılacağını belirten Argan, “Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’muzun bize verdiği listede 29 yarış aracı kayıt yaptırdı. Fatsa, Ordu ve tüm Türkiye’den gelen yarışçılarımızın yanı sıra İran ve Gürcistan’dan da yarışçılarımız yarış kaydı yaptırdı.  İran Offroad Spor Kulübü 2 yarış arabasıyla bizlerle beraber olacak. Yine birkaç kez yarışına ev sahipliği yaptığımız Gürcistan Offroad Spor Federasyonu 2 aracıyla bizlerle beraber olacak.” dedi. 

ÜNOFF olarak 2024 yılı başından bu yana bu yarışa hazırlandıklarını vurgulayan Alper Argan, “Parkurlarımızı tamamladık. Burada çok büyük bir emek var. Kulüp olarak hem Ünye halkının, hem de otomobil severlerin karşısına çıkacağız. Şimdiden kazasız belasız bir yarış olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı. 

-“Türkiye’de ilk defa farklı bir formatla yarışımızı gerçekleştireceğiz” -

(ÜNOFF) Kulüp Başkanı Alper Argan, Türkiye’de ilk defa farklı bir formatla yarış düzenleyeceklerini de duyurarak, “Bunun yanı sıra yerli ve milli imkanlarla üretilen askeri teçhizatlar, yerli ve milli imkanlarla üretilen 4x4’ler, Ünye’deki öğrencilerimizin Ünye’deki okullarda derece almış oldukları yapay zeka ile ürettikleri dronlar ve robotlar bu yarışımızda sergilenecek.” diye konuştu. 

-Başkan Argan, sponsorlara teşekkür etti -

Geçen yıl ki yarışımıza yaklaşık 30-35 bin kişi katılmıştı. Bu yıl ki sayıyı çok daha fazla bekliyoruz. Bununla ilgili altyapımızın tamamını hazırladık. TEKNOFEST stantları için Valimize çok teşekkür ediyorum. Bu offroad yarışının yapılmasında, gerek parkur düzenlemesinde, gerekse altyapısında Ünye Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı beye, Ünye Kaymakamımız Ayhan Işık beye teşekkür ediyorum. Bu yarışların sağlıklı bir şekilde düzenlenebilmesi için maddi olarak bizlerde sponsorlara ihtiyaç duyuyoruz. Bu bağlamda Lassa Bridgestone lastik markaları ve bu markaların bayileri olan Ordu Demirler Otomotiv, Fatsa ERD Çelik Sanayi-Fatsa Belediyespor Başkanı Üzeyir Erdoğan’a, Uslu Fındık ki her yıl sponsor oluyorlar, Murat ve Mustafa Uslu ağabeylerime çok teşekkür ediyorum. Erşan Hamarat Uluslararası Taşımacılık’a çok teşekkürlerimi sunuyorum.

-“Ünyeliler kamp sandalyenizi alıp gelin” -

Ünyeliler bu organizasyonumuzda bizleri yalnız bırakmayın. Gelirken yanınıza bir tane kamp sandalyesi alınız. Birde toplu taşıma araçlarını kullanırsanız çok memnun oluruz.”

ÜNYE MEDYA TV




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —