-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,07% 0,04
-
EURO
51,04% -0,29
-
GRAM ALTIN
7337,06% -0,24
-
Ç. ALTIN
11826,62% -0,32
Altınordu'da Şahincili Mahallesi Yolları Asfaltlanıyor
Altınordu Belediyesi, Şahincili Mahallesi'nde 2 kilometreden uzun yola sıcak asfalt serim çalışmalarına başladı.
Altınordu Belediyesi Şahincili Mahallesi'nde Asfalt Yenileme Çalışmalarına Başladı
Altyapıyı Güçlendirme Hamlesi
Altınordu Belediyesi, kent ulaşım altyapısını iyileştirme hedefiyle harekete geçti. Kullanım ömrünü tamamlayan Şahincili Mahallesi yollarında sıcak asfalt yenileme çalışmaları başlatıldı. Ordu Büyükşehir Belediyesi ile imzalanan iş birliği protokolü çerçevesinde, belirlenen güzergahlara belediye bütçesiyle 2 kilometreyi aşan sıcak asfalt serimi yapılacak.
Kalıcı Çözümler İçin İş Birliği
Belediye, yıllardır süren ulaşım sorunlarına kalıcı çözümler üretmeye devam ediyor. Altyapı çalışmaları sonrası yıpranan sokaklarda gerçekleştirilen asfalt yenilemeleri ile sürüş güvenliği artırılırken, mahalle sakinlerine daha konforlu bir ulaşım imkanı sağlanması amaçlanıyor. Bu kapsamda, Şahincili Mahallesi'nde belirlenen 9 sokak için Ordu Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği protokolü imzalandı.
İlk Çalışmalar Başladı
Protokol kapsamındaki ilk uygulama, Şahincili Mahallesi 583'üncü sokakta hayata geçirildi. Bozuk zemin nedeniyle vatandaşlardan şikayet alan bu yol, sıcak asfaltla kaplanarak güvenli ve konforlu bir hale getiriliyor. Planlanan çalışmaların tamamlanmasıyla toplamda 2 kilometreyi aşan bir alanın yenilenmesi hedefleniyor.
Başkan Tepe'den Ortak Çalışma Vurgusu
Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, yaptığı değerlendirmede, hemşehrilerin günlük yaşamını etkileyen ulaşım sorunlarını ele aldıklarını belirtti. Kullanım ömrünü tamamlamış yolları modern ve konforlu hale getirerek daha güvenli bir ulaşım imkanı sunduklarını ifade eden Tepe, süreci kurumlar arası uyum ve dayanışma ile yürüttüklerini vurguladı. Tepe, kentin ihtiyaçlarına çözüm üretme noktasında desteklerini esirgemeyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler'e teşekkür ederek, ortak akılla çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.
Altınordu'da Muhtarlarla Ramazan İftarı
Selde kapanan yol 3 yıl sonra açıldı, 2 bin 800 metreküp taş duvar yapıldı
Altınordu'da Karapınar'a Yeni Kreş Yapılıyor
ORDU’DA LİSELİLER MÜNAZARA ARENASINDA: 130 OKUL KATILDI, KAZANANLARA PARA ÖDÜLÜ
Ordu'da Bayram Öncesi Sıkı Fiyat Denetimi
ORDU NÖBETÇİ ECZANELER 11 03 2026 ÇARŞAMBA
Altınordu TOKİ Projesi Belirsizliği Sürüyor
Ünye Kadın Spor Kulübü Avrupa'yı Hedefliyor
AKTUDER'den Bölgesel İftar Buluşması
ÜNYE KÜLTÜR MERKEZİ İÇİN GERİ SAYIM BASLADI HAMARAT TARİH VERDİ
Ünye'de Öğrenci Pansiyonunda Baca Yangını
MHP'li Şanlıtürk'ten iftar tepkisi: Kamu bütçesiyle hayır olmaz
İrfan Fidan Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Seçildi
Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe'den 8 Mart Mesajı
Altınordu'da 3 Mahalleye ATM Geliyor
Altınordu'da atıl otopark 8 yıl sonra açıldı
Altınordu'da 4 Katlı Otopark İhalesi 11 Mart'ta
Talip hoca kalp krizi sonucu hayatını kaybettİ
Altınordu'da 8 Mart'ta Kadınlara Özel Sağlık ve Beceri Etkinlikleri
Altınordu'da 8 Mart'ta 'Kadın Sesleri' Konseri Düzenlendi
Ordu'da Heyelan: Sarpdere Yolu Çöktü
Ünye'de Baca Yangını Büyümeden Söndürüldü
Ordu'da Genç Sporcular Yetenek Taramasından Geçiyor
Fatsa'da Bentonit Ocağına Karşı ÇED Toplantısı Düzenlenecek
Başkan Servet Zeren den Pazar Yerinde Emekçi Kadınlara Kadınlar Günü Ziyareti
Ordu'da ev bacasından alev yükseldi, itfaiye müdahalesiyle söndürüldü
Başkan güler İstanbul da Ordululara iftar verdi
Yükleniyor





