-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Altınordu'da OSB Yanına Kreş İnşaatı Başladı
Altınordu Belediyesi, Organize Sanayi Bölgesi'nde çalışan anneler için kreş inşaatını başlattı.
Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Karapınar Mahallesi'nde, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yanında inşaatına başlanan Rıfat-Şükran Çabuk Kreş ve Gündüz Bakımevi'ni ziyaret etti. Başkan Tepe, yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.
Bir Sözün Gerçeğe Dönüşmesi
İncelemelerin ardından açıklama yapan Başkan Ulaş Tepe, bu kreşin kadınların iş hayatında daha aktif olmasının önünü açacak kilit bir yatırım olduğunu vurguladı. Tepe, özellikle OSB'de çalışan annelere seçim döneminde verilen sözü tutmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Hızlı Tamamlanma Taahhüdü
"Altınordu Belediyesi olarak verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğu içerisindeyiz" diyen Başkan Tepe, "İnşallah burayı en kısa sürede tamamlayacağız. İnanıyorum ki buradan geleceğin çok başarılı çocuklarını yetiştireceğiz" ifadelerini kullandı.
Anneler İçin Güven ve Huzur
Kreşlerin en temel işlevinin kadın istihdamını desteklemek olduğunu bir kez daha hatırlatan Tepe, "Özellikle Organize Sanayi Bölgesi'nde çalışan annelerin çocuklarını güvenle kreşimize bırakıp işlerine gidebilmelerini, mesailerinin ardından da çocuklarını alarak huzurla evlerine dönebilmelerini istiyoruz" dedi.
Modern ve Kapsamlı Bir Tesis
Altınordu Belediyesi Rıfat-Şükran Çabuk Kreş ve Gündüz Bakımevi, toplam 2 bin 250 metrekare alan üzerine inşa edilecek. Proje kapsamında 585 metrekare kapalı alan, 395 metrekare çocuk oyun bahçesi ve 13 araçlık otopark planlanıyor. Toplam 106 çocuğun eğitim göreceği tesiste, 4 etkinlik odası, oyun ve uyku odası, yemekhane, mutfak, idari ofisler ve ilk yardım odası bulunacak. Modern tasarımı ve donanımlı yapısıyla öne çıkan tesisin, tamamlandığında hem kadın istihdamına hem de çocukların nitelikli eğitimine önemli katkı sağlaması bekleniyor.
Ordu,Altınordu Belediyesi
Altınordu'da OSB Yanına Kreş İnşaatı Başladı
Ordu'da Kültür ve Turizm Çalıştayı Düzenlendi
Ordu'da genç belediye personeli kalp krizi geçirerek vefat etti
Fatsa Belediyespor, Tokat Maçında Play-Off Hedefliyor
Minik Kalplerden Vatan Sevgisi Ünye’de Minik Öğrenciler Bayrak Sergisi Açtı
HÜSEYİN TAVLI KİMDİR HAYATI
Ünye’de ODAK ‘tan Ramazan Geleneği: Öğrenciler ve Öğretmenler İftar Sofrasında
KİB Nisan'da Seçimli Genel Kurul Yapacak
Ünye Belediye Başkanı Temizlik Personeliyle İftarda
Altınordu'da İstiklal Marşı'nın Kabulü Anıldı
Altınordu'da 303. Sokak İyileştirme Çalışmaları Tamamlanmak Üzere
İYİ Parti Ünye’de Birlik Mesajı Verdi: Eski İlçe Başkanları da İftara Katıldı
Bayram Tatili İçin Ordu'ya Otobüs Bileti Fiyatları Açıklandı
Ordu'da Kar Suları Denizin Rengini Değiştirdi
BAŞKAN GÜLER DEN MESUDİYE YE ÖZEL İLGİ YÜZLERCE MESUDİYELİ AYNI EKMEĞİ BÖLÜŞTÜ BİRLİKTE DUA ETTİ
Vali, 25 Yıldır Engelli Eşine Bakan Osman Yılmaz'ı Örnek Gösterdi
Anahtar Parti Ordu İl Başkanı İrfan Öksüz Görevinden Ayrıldı
ORDU’DA RAMAZAN GECESİNDE DUYGULANDIRAN ANLAR
Ünye’nin Gururu Yunus Ateş’ten Türkiye İkinciliği
Ünye Belediyesi 17 Gayrimenkulü İhaleyle Satacak
Altınordu'da Muhtarlarla Ramazan İftarı
Selde kapanan yol 3 yıl sonra açıldı, 2 bin 800 metreküp taş duvar yapıldı
Altınordu'da Karapınar'a Yeni Kreş Yapılıyor
ORDU’DA LİSELİLER MÜNAZARA ARENASINDA: 130 OKUL KATILDI, KAZANANLARA PARA ÖDÜLÜ
Ordu'da Bayram Öncesi Sıkı Fiyat Denetimi
ORDU NÖBETÇİ ECZANELER 11 03 2026 ÇARŞAMBA
Altınordu TOKİ Projesi Belirsizliği Sürüyor
Ünye Kadın Spor Kulübü Avrupa'yı Hedefliyor
Yükleniyor




