Tarih: 08.07.2024 20:03

ARGAN YAYLASINDAN ELİNİZİ ÇEKİN

Facebook Twitter Linked-in

2 Temmuz da Resmi gazetede yayınlanan cumhur başkanlığı kararı ile 35 yıldır Turizm Bölgesi olan Akkuş Argan ( Argın ) Yaylası Turizm Bölgesi olmaktan çıkartıldı.

Birçok festivale ev sahipliği yapan Akkuş Argan Yaylası için resmi gazetede yayınlanan kararın ardından muhalefet ve çevre dernekleri başta olmak üzere birçok kesimden tepkiler artarken bir tepki de İYİ Parti Akkuş İlçe Başkanı İdris Efil ‘den geldi.

 Akkuş Argan yaylasını turizm alanından çıkartılarak imara ve Ranta açmak istiyorlar diyen İYİ Parti ilçe başkanı İdris Efil Ünye Medya TV ye yaptığı açıklamasında ‘’Argan yaylası resmi adıyla argın yaylası, sadece Akkuş için değil Ordu ‘nun Turizm açısından en güzel yerlerinden bir tanesi. şimdi öğreniyoruz burayı turizm bölgesi olmaktan çıkarmışlar bu nasıl mümkün olabilir böylesi doğa harikası bir yeri hangi mantıkla turizm bölgesi olmaktan çıkartabilirler diye araştırdığımızda bazı AK Partili siyasilerin orada parmağı olduğunu görüyoruz Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci ile birlikte burası için planları olduğu dedikoduları ile karşılaşıyoruz.

Burada sizlerin Aracılığı ile seslenmek istiyorum Yaylamız için şahsi planları olanlar var ise  Akkuş Argan Yaylasından elinizi çekin biz bu konunun takipçisi olacağız eğer burayı imara açmak isteyen olursa da ne pahasına olursa olsun burayı koruyacağız.’’ İfadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —