-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
BAŞKAN AĞCA “25 KASIM MİRABEL KARDEŞLERİN MÜCADELESİDİR”
25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü dolayısıyla İYİ Parti Ünye Kadın Kolları kahvaltı programı düzenleyerek bir araya geldi.
Yüzüncü Yıl Kafe’de 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü dolayısıyla gerçekleştirilen kahvaltı programına İYİ Parti Ünye Kadın Kolları üyeleri ve İYİ Parti İlçe Yönetiminden katılım oldu.
Kahvaltı programında konuşan İYİ Parti Ünye Kadın Kolları Başkanı Şengül Ağca “Bugün 25 Kasım kadınlara yönelik şiddete karşı dayanışma günüdür. 25 Kasım sadece kadına yönelik şiddete karşı mücadelenin değil kadın olarak tüm alanlarda verilen mücadelenin günüdür. 25 Kasım kadınların yalnız kadın olmasıyla uğradığı haksızlıklar gerçeğiyle yüzleşme günüdür. 25 Kasım Mirabel kardeşlerin mücadelesidir. Şiddet kimden nerden gelirse gelsin kime yapılıyorsa yapılsın neden uğradığına bakılmaksınız şiddete karşı ortak bir bilinçle duruş sergilenmelidir.” dedi.
“Kadına Karşı Şiddetle Sonuna Kadar Mücadele Edeceğiz”
Konuşmasında kadına yönelik şiddetin her geçen gün arttığına dikkat çeken Ağca, “Kadına karşı şiddet için uluslararası eylem planları yapılırken ülkemizde kadına yönelik olan şiddetin her geçen gün arttığı görünmektedir. Kadına yönelik şiddetin kaynağı toplumsal cinsiyet eşitsizliğidir. İktidar tüm kurumların içini boşaltıp sosyal devlet anlayışını tahrip ederek haklarımızı tırpanlayıp ayrımcılıkları derinleştirmektedir. Bunun en yakın örneği İstanbul Sözleşmesinin iptal edilmesidir. Bizler Türk Milleti olarak kadını el üstünde tutan bir anlayışa sahibiz Cennetin annelerin ayağı altında olduğuna inanan bir milletiz. Bizler Cumhuriyet kadınları olarak Ulu Atatürk’ün dediği gibi çağdaş ve uygar bir ulusa sahip olabilmenin öncelikli şartı olarak Kadınların her konuda eğitilmesi gerektiğini biliyoruz. Bizler İYİ Parti kadınları olarak Genel Başkanımız Meral Akşener’in verdiği mücadeleye sonuna kadar destek olacağız. Bizler biliyoruz ki kadının el attığı her şey güzelleşir. Kadınların Cumhuriyetle ve Uluslararası sözleşmelerle elde ettiği kazanımları ihlal edecek değişiklerin karşısında olmaya kadına olan şiddetin ortadan kaldırılması ve toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanması için mücadelemizi sürdüreceğimizi kamuoyu önünde paylaşıyoruz” ifadelerine yer verdi.
52 Orduspor Evinde 2-0 Mağlup Oldu, Bozokspor Üst Sıralara Yükseldi
Fatsa'da Kamyon ve Kamyonet Çarpıştı: 2 Ton Fındık Yola Saçıldı
Ünye Kalesi: 2500 Yıllık Tarihi, Dehlizleri, Kaya Mezarları ve Dünyada Tek Raylı Sistemi ile Eşsiz Bir Miras
Ünye’de “Sağlıklı Çocuk, Sağlıklı Gelecek” Etkinliği
İYİ Parti'den ORBEL'e Sert Sorular: Maden İçin Bu Acele Niye?
Ordu'da STK'lar İsrail ve ABD'ye Tepki Gösterdi
Hüseyin Tavlı Muhtarlarla Sahada: Talepler Yerinde Dinleniyor
Orduspor 1967, Bulancak Maçında Ligi Kurtarmak İstiyor
TİTİZ FATSA 'DAN SESLENDİ 'TOPRAĞIN ÜSTÜ ALTINDAN DEĞERLİ''
Ordu’da Eğitim Sen ile Sosyal-İş Arasında TİS Krizi: Çalışanlar Grevde
Ünye'de Genç Kızlar Halter Türkiye Birinciliği Başlıyor
Ordu’da Çölyak Hastalarına Büyük Destek: Glütensiz Gıdalar Ücretsiz Kapıya Kadar Ulaşıyor
Altınordu Buz Pateni Pisti Sezonu 30 Bin Ziyaretçiyle Tamamladı
Ordu'da Hükümet Caddesi Trafiğe Kapanıyor
Yorum yok...
Turnasuyu Kordon Park’ta 2. Etapta Sona Doğru: Yaz Aylarına Yetiştirilecek
Milliler Romanya'yı 1-0 Yenerek Finale Yükseldi
Ordu'da Çöp Krizi: AFAD ve Sağlık Raporları ile Çevre Müdürlüğü Raporu Çelişiyor
Fatsa'da Sahile Vuran İHA'da Patlayıcı Bulunmadı
Ünye’ye Gurur: Arif Nihat Asya Kız MTAL Öğrencisi İl İkincisi Oldu
Ordu Tabip Odası’nda Seçim Hareketliliği: Uzm. Dr. Ali Coşkun Adaylığını Duyurdu
Kabadüz'de 19 Muhtar Madene Karşı Birleşti
Altınordu'da Yaşlılara Dijital Okuryazarlık Semineri
Altınordu'da Mahalle Yolu Sorunu İş Birliğiyle Çözüldü
Fatsa Belediyesi SGK'ya Devrettiği Eski Binasını Geri Aldı
Ünye Kadın Futbol Kulübü’nden Tesisleşme Atağı: İki Yeni Halı Saha Geliyor
“Mustafa Hamarat ve İbrahim Ufuk Kaynak 'dan Ünye–Akkuş Yolu İçin Bakanlık Hamlesi”
“CHP Ünye Sahada: Gürecülü ve İpekyolu’nda Esnaf Ziyareti”
Ordu'da Dolmuş Ücretlerine Zam Yok, Ücretsiz Binişler Kısıtlanabilir
Ordu’da Karayolu Yatırımlarında Son Durum: Hedef 2027, Çalışmalar Sürüyor
Yükleniyor





