-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
BAŞKAN GÜLER’E İKİZCE’DE SEVGİ SELİ
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, İkizce ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Tamamlanan, devam eden ve planlanan projeleri yerinde inceledi. Başkan Güler’e gerçekleştirdiği ziyaretlerde yoğun ilgi göste
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Bir dizi programa katılmak ve incelemelerde bulunmak için İkizce ilçesine giden Başkan Güler, programlarına İkizce Kaymakamı Muhammet Fazıl Tüzel'i ziyaret ederek başladı.
KAYMAKAMLIK ZİYARETİ İLE BAŞLADI
Başkan Güler, Kaymakamlık sonrasında ise MHP İkizce İlçe Başkanlığını ziyaret ederek İlçe Başkanı Fikret Arıcan ile bir araya geldi.
Başkan Güler’in bir sonraki durağı ise AK Parti İkizce İlçe Başkanlığı oldu. İlçe Başkanı Sıtkı Siyambaş ve teşkilatlarla bir araya gelen Başkan Güler istişarelerde bulundu.
İKİZCELİ VATANDAŞLARLA BULUŞTU
Cuma Namazını daha önce Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilerek ibadete açılan Tarihi Laleli Camiinde kılan Başkan Güler, namaz sonrasında İkizceli vatandaşlarla bir araya geldi.
STK TEMSİLCİLERİ VE MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLEDİ
İkizce ilçesinde siyasi parti teşkilatları, STK Temsilcileri, Mahalle Muhtarları ve Mahalle Başkanlarıyla buluşan Başkan Güler, toplantıya katılanlarla istişarelerde bulundu.
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ
Başkan Güler daha sonra, İkizce ilçesinde bulunan üniversite öğrencilerinden oluşan Kızılay gönüllüleri ile de bir araya gelerek çalışmaları hakkında bilgi aldı.
İLÇEDEKİ YATIRIMLARI YERİNDE İNCELEDİ
İkizce’de devam eden çalışmaları da yerinde inceleyen Başkan Güler, Kur'an Kursu inşaatı, asfalt ve beton yol çalışmalarının yanı sıra meydan çalışması ve aydınlatma çalışmalarını da yerinde görerek çalışmaların son durumları hakkında mesai arkadaşlarından bilgi aldı.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, İkizce ziyaretlerini İkizce Belediyesini ziyaret ederek noktaladı. İkizce Belediye Başkanı Osman Kaygı ile yatırımlar ve yapılacak olan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.
BAŞKAN GÜLER’DEN İKİZCE’YE TEŞEKKÜR
Başkan Güler, İkizce ziyaretleriyle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “İlgileri ve gösterdikleri yüksek teveccüh için İkizceli hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Diğer ilçelerimizde olduğu gibi İkizce ilçemizde de sosyal ve kültürel çalışmaların yanı sıra ilçe tarihinin en büyük altyapı, yol ve su yatırımlarını gerçekleştirdik. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak, 2019 yılından bu yana sadece altyapı, yol ve su yatırımları kapsamında İkizce ilçemize; 71 bin metre asfalt ve beton yol çalışmasını, 50 bin metre yeni yol açma ve yol genişletme çalışmasını, 33 bin metre yeni içme suyu hattını, 4 bin metre yeni kanalizasyon hattını, 1 adet su alma yapısını, 1 adet içme suyu deposunu kazandırdık. Ordu’muzda 19 ilçemizin tamamında yatırımlarımız ile rekordan rekora koşmaya, gönülden gönüle girmeye devam edeceğiz.”
52 Orduspor Evinde 2-0 Mağlup Oldu, Bozokspor Üst Sıralara Yükseldi
Fatsa'da Kamyon ve Kamyonet Çarpıştı: 2 Ton Fındık Yola Saçıldı
Ünye Kalesi: 2500 Yıllık Tarihi, Dehlizleri, Kaya Mezarları ve Dünyada Tek Raylı Sistemi ile Eşsiz Bir Miras
Ünye’de “Sağlıklı Çocuk, Sağlıklı Gelecek” Etkinliği
İYİ Parti'den ORBEL'e Sert Sorular: Maden İçin Bu Acele Niye?
Ordu'da STK'lar İsrail ve ABD'ye Tepki Gösterdi
Hüseyin Tavlı Muhtarlarla Sahada: Talepler Yerinde Dinleniyor
Orduspor 1967, Bulancak Maçında Ligi Kurtarmak İstiyor
TİTİZ FATSA 'DAN SESLENDİ 'TOPRAĞIN ÜSTÜ ALTINDAN DEĞERLİ''
Ordu’da Eğitim Sen ile Sosyal-İş Arasında TİS Krizi: Çalışanlar Grevde
Ünye'de Genç Kızlar Halter Türkiye Birinciliği Başlıyor
Ordu’da Çölyak Hastalarına Büyük Destek: Glütensiz Gıdalar Ücretsiz Kapıya Kadar Ulaşıyor
Altınordu Buz Pateni Pisti Sezonu 30 Bin Ziyaretçiyle Tamamladı
Ordu'da Hükümet Caddesi Trafiğe Kapanıyor
Yorum yok...
Turnasuyu Kordon Park’ta 2. Etapta Sona Doğru: Yaz Aylarına Yetiştirilecek
Milliler Romanya'yı 1-0 Yenerek Finale Yükseldi
Ordu'da Çöp Krizi: AFAD ve Sağlık Raporları ile Çevre Müdürlüğü Raporu Çelişiyor
Fatsa'da Sahile Vuran İHA'da Patlayıcı Bulunmadı
Ünye’ye Gurur: Arif Nihat Asya Kız MTAL Öğrencisi İl İkincisi Oldu
Ordu Tabip Odası’nda Seçim Hareketliliği: Uzm. Dr. Ali Coşkun Adaylığını Duyurdu
Kabadüz'de 19 Muhtar Madene Karşı Birleşti
Altınordu'da Yaşlılara Dijital Okuryazarlık Semineri
Altınordu'da Mahalle Yolu Sorunu İş Birliğiyle Çözüldü
Fatsa Belediyesi SGK'ya Devrettiği Eski Binasını Geri Aldı
Ünye Kadın Futbol Kulübü’nden Tesisleşme Atağı: İki Yeni Halı Saha Geliyor
“Mustafa Hamarat ve İbrahim Ufuk Kaynak 'dan Ünye–Akkuş Yolu İçin Bakanlık Hamlesi”
“CHP Ünye Sahada: Gürecülü ve İpekyolu’nda Esnaf Ziyareti”
Ordu'da Dolmuş Ücretlerine Zam Yok, Ücretsiz Binişler Kısıtlanabilir
Ordu’da Karayolu Yatırımlarında Son Durum: Hedef 2027, Çalışmalar Sürüyor
Yükleniyor





