BAŞKAN ALPARSLAN, "15 Temmuz, milletin, milli iradenin, demokrasiye gönül verenlerin zaferidir"

BAŞKAN ALPARSLAN,

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Hasan Fahri Alparslan mesajında şu ifadelere yer verdi: “15 Temmuz, milletin, milli iradenin, demokrasiye gönül verenlerin zaferidir. 15 Temmuz hakkın batıla, adaletin zulme, istiklalin istiskale galip gelmesinin adıdır. Milletimiz 15 Temmuz’daki direnişi ile hem bir darbe girişimini püskürtmüş hem de ülkemizi teslim almayı hedefleyen bir işgal teşebbüsünü engellemiştir. Genci yaşlısıyla bu millet Türkiye’nin geçilmez olduğunu tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir.

 

Malazgirt’ten Çanakkale’ye, Kurtuluş Savaşı’ndan 15 Temmuz’a uzanan bu kutlu mücadele hattı, Türkiye Yüzyılı’nın da temel taşıdır. Aziz şehitlerimiz, gözlerini kırpmadan canlarını bu topraklar için feda etmiş, gazilerimiz, hayatlarını ortaya koyarak hainlere geçit vermemiştir. Bizler de bu büyük fedakârlığı asla unutmadık, unutturmayacağız.

 

15 Temmuz, aynı zamanda milletimizin bağımsızlık iradesini bütün dünyaya ilan ettiği bir milat olmuştur. Bu milatla birlikte; Türkiye Cumhuriyeti Devleti, içeriden ve dışarıdan kuşatılmak istenen tüm oyunları bozacak güce, inanca ve dirayete sahip olduğunu göstermiştir.

 

Bugün aynı inançla; 47 yıldır ülkemizin birliğine ve kardeşliğine kastedenlere karşı da “Terörsüz Türkiye” vizyonuyla kararlı bir mücadele yürütüyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü iradesiyle hayata geçirilen bu süreç, milletimizin huzurunu, devletimizin gücünü ve demokrasimizin köklerini daha da sağlamlaştırıyor. AK Parti teşkilatları olarak bizler; şehitlerimizin emanetine sahip çıkmaya, gazilerimizin mücadelesini yaşatmaya ve Türkiye’nin bağımsızlık yürüyüşünü kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz.

 

Bu vesileyle; 15 Temmuz’un yıl dönümünde tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd ediyor, başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, o gece ülkesine sahip çıkan tüm kahramanlara şükranlarımızı sunuyorum. Rabbim bu millete bir daha böyle ihanet geceleri yaşatmasın.”

ÜNYE MEDYA



JANDARMA GÖZAÇTIRMIYOR ÜNYE FATSA KORGAN DA OPERASYON

ORDU DA UYUŞTURUCU SATICILARINA DARBE ÜSTÜNE DARBE

ORDU DA UYUŞTURUCU TACİRLERİNE DARBE 7 KİŞİ TUTUKLANDI

FATSA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

UYUŞTURUCU KAÇAĞI ,ŞÜPHELİ KADIN YAKALANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA BİR KİŞİ YAKALANDI

AYAKKABI İÇİNE SAKLANAN UYUŞTURUCU ORDU EMNİYETİNDEN KAÇAMADI

3 ARAÇTAN TOPLAM 230 KG UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

ORDU İL JANDARMA’DAN UYUŞTURUCUYA VE KAÇAKÇILIĞA GEÇİT YOK

3 KİLO UYUŞTURUCU İLE ÜNYE GİRİŞİNDE YAKALANDILAR!...

BAŞKAN ALPARSLAN, "15 Temmuz, milletin, milli iradenin, demokrasiye gönül verenlerin zaferidir"

BAŞKAN TAVLI, “15 TEMMUZ ÜLKEMİZ İÇİN MİLATTIR”

AHMET ÇELİK VEFAT ETTİ

11 Yaşındaki Nazım Egemen, Banyoda Elektrik Akımına Kapılarak Hayatını Kaybetti

MEHMET KOLCU VEFAT ETTİ

ÜNYE BEDESTEN ESNAFLARI ŞEN VE GÜLER ‘E LANET OKUYOR.

KİSBET'TEN VEDA MESAJI

OYUN PARKINDA FENALAŞAN ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ!

İYİ Parti Ünye’den Sahil Esnafına Çıkarma

ADEM KARA VEFAT ETTİ

Ordu’da narkotik operasyonlarında 7 şüpheli yakalandı

MEHMET İLHAN VEFAT ETTİ

ÜNYE BELEDİYESİ YENİ KADINLAR PLAJI VE AÇIK YÜZME HAVUZUNA İLGİ BÜYÜK

SÜNİYE BİLGİN VEFAT ETTİ

HASAN ÇETİN VEFAT ETTİ

CEMAL YILDIRAN VEFAT ETTİ

NAHİDE ALPHAYTA VEFAT ETTİ

Piyade Uzman Çavus Kani Obi'nin naaşı, askeri uçakla Ordu-Giresun havalimanına getirildi

ÜNYE BİLYAFORM YARIŞLARI 2’NCİ KEZ START ALACAK

Ünye Kadın Spor Kulübü’nden Kamuoyuna Duyuru

Pençe-Kilit Harekâtı'nda metan gazı faciası: Şehit sayısı 12’ye yükseldi

ORTA ÇARŞI'DA BİR KİŞİ BIÇAKLA YARALANDI

NACİYE ACAR VEFAT ETTİ

ÜNYE’DE FESTİVAL COŞKUSU BAŞLIYOR

ALİ EFE KAYIM HAYATINI KAYBETTİ

Karadeniz Offroad Kupası’nda Ünye Rüzgârı Esecek

18 Yaşındaki Genç İntihar Etti, Bir Kişi Daha Yaralandı

Yeniden Refah Partisi Ünye İlçe Başkanı Mehmet Üstündağ'dan İpekyolu Esnafına Ziyaret

Araz Ekibiyle Birlikte Kızılcahamam Kampına Gitti

FAHRİ COŞKAN VEFAT ETTİ

Yükleniyor