-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
“BU KİMİN HAYATI” İZLEYİCİYLE BULUŞTU
Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT) “Bu Kimin Hayatı” isimli, sezonun yeni yetişkin tiyatro oyununun ilk gösterimini gerçekleştirerek izleyicilerin beğenisine sundu.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in de seyircilerin arasından takip ettiği oyun beğeniyle izlenerek bol bol alkış aldı.
Oyun sonunda sahneye çıkarak oyuncuları tebrik eden Başkan Güler, “Harikulade bir oyun oldu. Çok yerde oyun seyrettim böyle bir ekip yok. Seyircimizle, şehrimizle ve sizlerle gurur duyuyoruz. Her açıdan etik ve felsefi bir oyun. Sizler bizim medarı iftiharımızsınız. Tebrik ediyorum” dedi.
Brıan Clark’ın yazdığı ve Emrah Özdilek’in yönettiği 2 perdelik oyunda Özgür Özdemir, Cemil Gündüz, Ayfer Yağız, Zişan Buse Tınkaoğlu, Mücteba Murtazaoğlu, Gizem Altıngövde, Emrullah Yazıcı, Deniz Selin Atalay, Furkan Dereli, Doğukan Ekinci, İlker Taze, Gamze Gül Kabadaş, İbrahim Çapkın, Ömer Temiz ve A. Emrah Özdilek gibi deneyimli isimler yer alıyor.
OYUNUN KONUSU
Ken Harrison Güzel Sanatlar Okulunda öğretmendi ve aynı zamanda heykeltıraşlık yapıyordu. Onun hayatı geçirdiği trafik kazasıyla tamamen değişmişti. Boyundan aşağısı felç kalan Ken’in renkli hayatı hastane odasındaki yatağında sınırlamıştı. Arkadaşları hastane personeli olmuş kendi tabiriyle, yaşlı kadınsız erkekler gibi nükteler savurur olmuştu. Artık o kadar sıkılmıştı ki taburcu olmak istiyordu ama taburcu olması ölmesi demekti. Hastane dışında 1 gün bile yaşaması mümkün değildi. Ama böyle yaşamaktansa ölmeyi tercih ediyordu. Mahkeme kuruldu karar verilecek. Onu hastanede tutup yaşatmak isteyen Başhekim Dr. Emerson mu yoksa Ken Harrison mu haklı? Bu kimin hayatı? Bunun kararını siz vereceksiniz!
- Bir daha eskisi gibi elimi kolumu hareket ettirebilecek miyim? Yürüyebilecek miyim doktor?
- Hayır!
OBBKT yeni oyunu “Bu Kimin Hayatı” dışında bu sezon Rumuz Goncagül, Bahar Noktası, Sınır ve Deniz Yıldızı gibi oyunları da tiyatro severlerle buluşturdu.
52 Orduspor Evinde 2-0 Mağlup Oldu, Bozokspor Üst Sıralara Yükseldi
Fatsa'da Kamyon ve Kamyonet Çarpıştı: 2 Ton Fındık Yola Saçıldı
Ünye Kalesi: 2500 Yıllık Tarihi, Dehlizleri, Kaya Mezarları ve Dünyada Tek Raylı Sistemi ile Eşsiz Bir Miras
Ünye’de “Sağlıklı Çocuk, Sağlıklı Gelecek” Etkinliği
İYİ Parti'den ORBEL'e Sert Sorular: Maden İçin Bu Acele Niye?
Ordu'da STK'lar İsrail ve ABD'ye Tepki Gösterdi
Hüseyin Tavlı Muhtarlarla Sahada: Talepler Yerinde Dinleniyor
Orduspor 1967, Bulancak Maçında Ligi Kurtarmak İstiyor
TİTİZ FATSA 'DAN SESLENDİ 'TOPRAĞIN ÜSTÜ ALTINDAN DEĞERLİ''
Ordu’da Eğitim Sen ile Sosyal-İş Arasında TİS Krizi: Çalışanlar Grevde
Ünye'de Genç Kızlar Halter Türkiye Birinciliği Başlıyor
Ordu’da Çölyak Hastalarına Büyük Destek: Glütensiz Gıdalar Ücretsiz Kapıya Kadar Ulaşıyor
Altınordu Buz Pateni Pisti Sezonu 30 Bin Ziyaretçiyle Tamamladı
Ordu'da Hükümet Caddesi Trafiğe Kapanıyor
Yorum yok...
Turnasuyu Kordon Park’ta 2. Etapta Sona Doğru: Yaz Aylarına Yetiştirilecek
Milliler Romanya'yı 1-0 Yenerek Finale Yükseldi
Ordu'da Çöp Krizi: AFAD ve Sağlık Raporları ile Çevre Müdürlüğü Raporu Çelişiyor
Fatsa'da Sahile Vuran İHA'da Patlayıcı Bulunmadı
Ünye’ye Gurur: Arif Nihat Asya Kız MTAL Öğrencisi İl İkincisi Oldu
Ordu Tabip Odası’nda Seçim Hareketliliği: Uzm. Dr. Ali Coşkun Adaylığını Duyurdu
Kabadüz'de 19 Muhtar Madene Karşı Birleşti
Altınordu'da Yaşlılara Dijital Okuryazarlık Semineri
Altınordu'da Mahalle Yolu Sorunu İş Birliğiyle Çözüldü
Fatsa Belediyesi SGK'ya Devrettiği Eski Binasını Geri Aldı
Ünye Kadın Futbol Kulübü’nden Tesisleşme Atağı: İki Yeni Halı Saha Geliyor
“Mustafa Hamarat ve İbrahim Ufuk Kaynak 'dan Ünye–Akkuş Yolu İçin Bakanlık Hamlesi”
“CHP Ünye Sahada: Gürecülü ve İpekyolu’nda Esnaf Ziyareti”
Ordu'da Dolmuş Ücretlerine Zam Yok, Ücretsiz Binişler Kısıtlanabilir
Ordu’da Karayolu Yatırımlarında Son Durum: Hedef 2027, Çalışmalar Sürüyor
Yükleniyor





