-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
BÜYÜKŞEHİR PLAJLARI SEZONA HAZIRLIYOR
Ordu Büyükşehir Belediyesi vatandaşların keyifli bir yaz sezonu geçirmesi için plaj ve kıyıları temizleyerek halkın kullanımına hazır hale getiriyor.
Yaz mevsiminin girmesiyle birlikte Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ekipleri plaj ve kıyılarda hummalı bir çalışma yürütüyor. Ekipler Gülyalı, Altınordu, Perşembe, Fatsa ve Ünye ilçelerinde temizlik ve bakım çalışmaları yaparak vatandaşlara sağlıklı ve konforlu bir yaz sezonunun kapılarını aralıyor.
“HEMŞEHRİLERİMİZİ ORDU’MUZUN GÜZEL PLAJLARINDA YAZ TATİLLERİNİ GEÇİRMEYE BEKLİYORUZ”
Yapılan çalışmalarla Büyükşehrin sorumluluk alanında bulunan plajların 2023 yaz sonuna hazırlandığını ifade eden Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı İzzet Gündoğar, vatandaşları Ordu’nun güzel plajlarında tatil yapmaya davet etti.
Başkan Gündoğar konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı olarak 2023 yazına hazırlanıyoruz. Gülyalı, Altınordu, Perşembe, Fatsa ve Ünye ilçelerinde bulunan Büyükşehir Belediyemizin sorumluluk alanında olan plajlarımızı 15 Haziran’a hazırlıyoruz. Burada kum eleme makinalarımızla kumsallarımızı temizliyoruz. Duş, soyunma kabinleri ve tuvaletleri gözden geçirip bakım ve onarımlarını yapıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in himayelerinde son 4 yılda plajlarımız tertemiz. İddia ediyorum sadece Karadeniz’in değil Türkiye’nin en güzel, en temiz plajları Ordu’da bulunuyor. Ordulu hemşehrilerimiz başta olmak üzere çevrede, komşu illerde bulunan tüm hemşehrilerimizi Ordu’muzun güzel plajlarında yaz tatillerini geçirmeye bekliyoruz”
Başkan Gündoğar, mavi bayrak çalışmalarının da sürdüğünü ifade ederek, “Aynı zamanda 2 tane mavi bayraklı plajımız var. Ünye’de mavi bayrak almak için müracaatlarımızı yaptık süreç devam ediyor. 2023 yaz sezonunun hayırlı geçirilmesini diliyorum” dedi.
HER TÜR ATIKTAN ARINDIRILIYOR
Büyükşehir Belediyesi plaj temizliği için 2’si mavi bayraklı olmak üzere 16 plajda denize kıyısı bulanan Gülyalı, Altınordu, Perşembe, Fatsa ve Ünye ilçelerinde plajların kum temizliği, çevre temizliği, soyunma kabini, duş, tuvalet, çeşme, gözetleme kulesi gibi yapıların yerleştirilmesi, bakımı, onarımı ve temizliği konusunda hummalı çalışma yürütüyor.
52 Orduspor Evinde 2-0 Mağlup Oldu, Bozokspor Üst Sıralara Yükseldi
Fatsa'da Kamyon ve Kamyonet Çarpıştı: 2 Ton Fındık Yola Saçıldı
Ünye Kalesi: 2500 Yıllık Tarihi, Dehlizleri, Kaya Mezarları ve Dünyada Tek Raylı Sistemi ile Eşsiz Bir Miras
Ünye’de “Sağlıklı Çocuk, Sağlıklı Gelecek” Etkinliği
İYİ Parti'den ORBEL'e Sert Sorular: Maden İçin Bu Acele Niye?
Ordu'da STK'lar İsrail ve ABD'ye Tepki Gösterdi
Hüseyin Tavlı Muhtarlarla Sahada: Talepler Yerinde Dinleniyor
Orduspor 1967, Bulancak Maçında Ligi Kurtarmak İstiyor
TİTİZ FATSA 'DAN SESLENDİ 'TOPRAĞIN ÜSTÜ ALTINDAN DEĞERLİ''
Ordu’da Eğitim Sen ile Sosyal-İş Arasında TİS Krizi: Çalışanlar Grevde
Ünye'de Genç Kızlar Halter Türkiye Birinciliği Başlıyor
Ordu’da Çölyak Hastalarına Büyük Destek: Glütensiz Gıdalar Ücretsiz Kapıya Kadar Ulaşıyor
Altınordu Buz Pateni Pisti Sezonu 30 Bin Ziyaretçiyle Tamamladı
Ordu'da Hükümet Caddesi Trafiğe Kapanıyor
Yorum yok...
Turnasuyu Kordon Park’ta 2. Etapta Sona Doğru: Yaz Aylarına Yetiştirilecek
Milliler Romanya'yı 1-0 Yenerek Finale Yükseldi
Ordu'da Çöp Krizi: AFAD ve Sağlık Raporları ile Çevre Müdürlüğü Raporu Çelişiyor
Fatsa'da Sahile Vuran İHA'da Patlayıcı Bulunmadı
Ünye’ye Gurur: Arif Nihat Asya Kız MTAL Öğrencisi İl İkincisi Oldu
Ordu Tabip Odası’nda Seçim Hareketliliği: Uzm. Dr. Ali Coşkun Adaylığını Duyurdu
Kabadüz'de 19 Muhtar Madene Karşı Birleşti
Altınordu'da Yaşlılara Dijital Okuryazarlık Semineri
Altınordu'da Mahalle Yolu Sorunu İş Birliğiyle Çözüldü
Fatsa Belediyesi SGK'ya Devrettiği Eski Binasını Geri Aldı
Ünye Kadın Futbol Kulübü’nden Tesisleşme Atağı: İki Yeni Halı Saha Geliyor
“Mustafa Hamarat ve İbrahim Ufuk Kaynak 'dan Ünye–Akkuş Yolu İçin Bakanlık Hamlesi”
“CHP Ünye Sahada: Gürecülü ve İpekyolu’nda Esnaf Ziyareti”
Ordu'da Dolmuş Ücretlerine Zam Yok, Ücretsiz Binişler Kısıtlanabilir
Ordu’da Karayolu Yatırımlarında Son Durum: Hedef 2027, Çalışmalar Sürüyor
Yükleniyor





