Tarih: 03.06.2024 15:02

BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞIYOR!

Facebook Twitter Linked-in

 Reglajdan taş duvara, kanal temizliğinden bakım onarıma, yol genişletmeden yağmur suyu hattına, menfez yapım işine kadar her detaya müdahale ederek altyapının korunması ve çevresel risklerin azaltılması için canla başla çalışıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve başlamasıyla birlikte Ordu’da altyapıdan üstyapıya rekor yatırımlara imza atan Büyükşehir Belediyesi, şehrin yaşam kalitesini yükseltmeye devam ediyor. Yol ağı en uzun il olan Ordu’da asfalt ve beton yollar ile konforu artıran Büyükşehir Belediyesi, bir yandan yapılan yolların güvenliğini sağlarken diğer yandan temizlik, bakım, onarım, yağmur suyu hatları gibi çalışmaları da aksatmadan vatandaşların memnuniyetini en üst seviyede tutuyor.

62 EKİP İLE ORDU’NUN HER KÖŞESİNDE

Ordu genelinde yürütülen çalışmalar, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin özverili ve kesintisiz çabalarıyla sürdürülüyor. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan 62 ekip ve ekipmanla en yakından en uzağa Ordu’nun her köşesine hizmet götürülüyor.

YAĞMUR SUYU HATLARI VE DEVASA BÜZLERLE SEL VE SU BASKINLARININ ÖNÜNE GEÇİLİYOR

Bu kapsamda 19 ilçede çalışan ekipler yeni yol açma çalışmaları yaparken bu yollarda ve mevcut güzergahlarda doğal su kaynaklarının rahat akabilmesi için devasa boyutlarda büzler yerleştiriyor, yeni yağmur suyu hatları inşa ediyor. Böylece sel ve su baskınları ile olumsuz durumların önüne geçiyor.

TAŞ DUVARLARLA YOLLAR KORUMA ALTINA ALINIYOR

Alt yapısı tamamlanan yollar asfalt beton ile konfora kavuşturulurken güzergahların çevresel etkenlerden etkilenmemesi amacı ile taş duvarlar ile koruma altına alınıyor.

BAKIM VE ONARIM AKSATILMIYOR

Yapılan yolların bakım ve onarımını da aksatmayan ekipler yolların sürekli olarak kullanıma hazır ve güvenli olmasını sağlıyor. Ekipler, yolların bozulan kısımlarını hızlıca onararak, trafik akışının kesintisiz ve güvenli bir şekilde devam etmesine olanak sağlıyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —