Tarih: 22.05.2024 11:45

BÜYÜKŞEHİR’DEN FATSAYA KALICI ÇÖZÜM

Facebook Twitter Linked-in

 Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile birlikte Ordu’da uygulanmaya başlayan, maliyet tasarrufu sağlayan ve dayanıklılık açısından çok daha güçlü olduğu bilinen Silindirle Sıkıştırılmış Beton Yol (SSB), mahalleleri konfora kavuşturmaya devam ediyor.

 

8 KM’LİK GÜZERGAH KONFORA KAVUŞTU

 

Sıcak asfalttan yüzde 25 daha ucuz olduğu bilinen Silindirle Sıkıştırılan Beton Yol uzun ömürlü olması ve ham madde de dışa bağımlılığı ortadan kaldırması sayesinde hem iş gücü hem de maliyet avantajı sağlıyor. Buna karşılık Fatsa ilçesi Aşağıtepe, Sudere, Yukarıtepe, Ayazlı, Bahçeler ve Yukarı Bahçeler Mahallerini birbirine bağlayan yol güzergâhında SSB uygulaması yapan Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri 8 km’lik yol ağını konfora kavuşturdu.

 

VATANDAŞLARIN YÜZÜ GÜLDÜ

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile başlayan çalışmalarda 8 mahalleyi birbirine bağlayan ve kısa sürede tamamlanan Sıkıştırılmış Beton Yol (SSB) çalışmaları vatandaşları memnun etti. Yıllardır özlemle bekledikleri hizmet için vatandaşlar, Başkan Güler ve ekibine teşekkürlerini iletti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —