• BIST 100

    16001,32%1,20
  • DOLAR

    43,36% 0,01
  • EURO

    51,58% 0,56
  • GRAM ALTIN

    7087,86% 2,06
  • Ç. ALTIN

    11647,77% 2,83

DURMAK YOK HİLMİ GÜLER İLE YOLA DEVAM

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEHMET HİLMİ GÜLER, DEMOKRASİ MEYDANINDA KONUŞTU, ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ

Gündem 1.04.2024 13:15:00 0
DURMAK YOK HİLMİ GÜLER İLE YOLA DEVAM

“BU SEÇİMİ HALKIMIZ KAZANMIŞTIR”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Orduluların teveccühü ile yeniden Büyükşehir Başkanlığa seçildi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen kutlamalara katılan Başkan Güler, burada tarihi bir konuşma yaparak çok önemli mesajlar verdi. 

 

31 Mart Yerel Seçimleri ile birlikte tüm Türkiye sandığa gitti. Ordu’da Cumhur İttifakının adayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, resmi olmayan sonuçlara göre ipi göğüsleyen taraf oldu. Sandıkların açılması ve sonuçların netleşmesiyle Ordu Büyükşehir Belediyesi önü de hareketlenirken alanı dolduran vatandaşlar ise Dr. Mehmet Hilmi Güler’i tezahüratlarla bekledi. 

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in alana gelmesi ile birlikte coşku zirveye tırmandı. Yoğun bir kalabalığın karşıladığı Başkan Güler sahneye tezahüratlar ve meşaleler eşliğinde çıktı.

 

“YEPYENİ VE ÇOK BAŞARILI BİR YENİ 5 YIL GEÇİRECEĞİZ”

 

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda kurulan kürsüde alanı dolduran vatandaşlara hitap eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, tarihi bir konuşma gerçekleştirdi.

 

Seçimin kazanının halk olduğuna vurgu yapan Başkan Güler, “Allah’a hamd olsun ki bir başarılı seçimi daha geride bıraktık. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, değerli teşkilatımız, kıymetli milletvekillerimiz, bakanlarımız ve en önemlisi halkımız ile bu başarıya ulaştık. Bu seçimi halkımız kazanmıştır. Bu seçimin kaybedeni yoktur kazananı vardır. Bu kazanan da demokrasimiz ve sizlersiniz. Tüm ekibimizle birlikte yepyeni ve çok başarılı bir yeni 5 yıl geçireceğiz” dedi. 

 

“ORDU ORDU’DAN YÖNETİLECEK, PENSİLVANYA’DAN DEĞİL”

 

2019’da kullandığı ‘Ordu Ordu’dan yönetilecek’ sözünü yenileyen Başkan Güler, önemli mesajlar verdi. 

 

Ordu’nun önünün açıldığını dile getiren Başkan Güler, şöyle konuştu: 

 

“Birkaç tane mesajım var. Birincisi Ordu Ordu’dan yönetilecek, Pensilvanya’dan değil. 2019 yılında 5 yıl önce bu sözümle başlamıştım. Bu sözüm çok önemli bir sözdür. Bu sözümün gereği olarak Allah’a hamd olsun ki gereken dersi verdik. Tekrar tekrar söylüyorum. Ordu Ordu’dan yönetilecek. Fındık Ordu’dan yönetilecek. Bizim emeğimizi kimse çalamaz. Bütün güçler bir araya gelse sizlere olan sevgimizi ortadan kaldıramaz. Bu mesajımı herkes alsın. İkinci olarak Ordu siyaseti bundan sonra daha temiz olacak. Ordu böylece siyaseti de temizlemiş oluyor. Bu çok önemli bir gelişme ve her şeye değer. Ordu’nun önü açılmıştır. Ordu’da biz alçalmadan yükseleceğiz. Hiçbir zaman ahlaki olmayan işe tevessül etmeyeceğiz. Hiçbir zaman samimi olmayanlara fırsat vermeyeceğiz. Son nefesimize kadar, görev yapalım yapmayalım her Ordulu bir aslandır. Bunu unutmayın. Sırtlanlarla aslanları karıştırmayın.” 

 

“HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK” 

 

Hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı vurgusu yapan Başkan Güler, sözlerini şöyle sürdürdü: 

 

“Bu seçimde halkın mesajını çok iyi aldık. Bunu çok iyi bir şekilde değerlendireceğiz. Ben ne seçimler gördüm ne düşmanlar gördüm ne ihanetler gördüm fakat hepsinin üstesinden geleceğiz. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Beraber bu çalışmaları birlikte yapacağız, beraber bu yollarda yürüyeceğiz, beraber mücadele edeceğiz ve beraber bu bereketli yağmurlarda ıslanacağız. Karadeniz’in hırçın dalgaları bu işi bitirene kadar dinmeyecek. Biz azalmayacak çoğalacağız. Biz alçalmadan yükseleceğiz. Gece gündüz yapacağımız çalışmalarla kalkınma hamlemizi teker teker gerçekleştireceğiz ve hiçbir ayrım gözetmeyeceğiz. Hiç kimseyi ayırmayacağız ve sevgiyi büyüteceğiz. Korkutmayacağız sevdireceğiz. Kucaklayacağız, nefret ettiremeyeceğiz. Kolaylaştıracağız, zorlaştırmayacağız” 

 

“YENİ TÜRK YÜZYILININ PARLAYAN YILDIZI ORDU’DA OLACAK”

 

Yeni 5 yılda bir saniyelerini bile boşa harcamayacaklarının altını çizen Başkan Güler, sözlerini şöyle tamamladı: 

 

“Sizin için son nefesimize kadar çalışacağız. Gece gündüz demeden bir saniyemizi dahi boş geçirmeyerek verdiğimiz tüm sözleri tutacağız. Bu işin kaybedeni yok ve dimdik yürüyeceğiz. Yeni Türk yüzyılının parlayan yıldızı Ordu’da olacak. 19 ilçesi 772 mahallesi ile birlikte, Ordu dışındaki Ordulularla tüm Karadeniz ile tüm Türkiye ile tüm dünya ile birlikte bir dünya kenti olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” 

 

Konuşmanın ardından Cumhur ittifakı paydaşları hep birlikte kürsüden birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kutlamalar gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. 

 

Samsun'da çıplak şahıs gözaltına alındı

Ünye, Ordu Derbisinde Galip Geldi

Ünye’de Off-Road Tutkunları Doğada Buluştu Kıyasıya yarıştı

Spiker Yurduseven'den Fatsa maçındaki hakem kararına isyan

HAMARAT ORDEF 'İN 10. GENEL KURULUNDA HEMŞEHRİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ.

İYİ PARTİ AKKUŞ İLÇE BAŞKANI İDRİS EFİL’DEN ÜNYE MEDYA’YA ZİYARET

HİLMİ GÜLER KORGAN 'A VERDİĞİ SÖZÜ TUTUYOR

İkra Gürpınar Kick Boksta Avrupa Üçüncüsü Oldu

Çambaşı Yaylası'nda Kar Şenliği Başlıyor

NURAY MİDİLLİ YASAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

ÜNYELİ GENÇ ODASINDA ÖLÜ BULUNDU

Ordu'da İki Kardeş Aynı Gün Vefat Etti, Yan Yana Defnedildiler

Altınordu'da İmam Hatip Camii'ne Otomatik Tente Sistemi

Ünye 'de Kamyonet Seyir Halinde Alev Aldı, Küle Döndü

Fatsa'da Bal Evi açıldı: Üreticiye destek, tüketiciye kalite

Ordu'da 525 Kilo Yağa El Konuldu

Ordu Çevre Yolu İki Yıla Tamamlanacak

Ünye’den Doğan Gayrimenkul Markası Lerox, Müteahhitlerle Güç Birliği İçin Sahaya İndi

Trabzon'a Deniz Üstü Havalimanı: 48 Milyarlık İhale Cengiz ve ASL İnşaat'ın

Altınordu'da Turizm Bilgi Ofisi Açıldı

Aybastı-Reşadiye Yolu Tipi Nedeniyle Kapandı

Gürgentepe'de Tipi: Araçlar Mahsur Kaldı, Belediye Acil Çağrı Yaptı

Ordu'ya 200 Yataklı Yeni Devlet Hastanesi Geliyor

Korgan'da Yaralı Boz Şahin Kurtarıldı

İYİ Parti'de Enver Yılmaz Yeniden Siyasi İşler Başkanı

AK Parti'de İstifa Dalgası: Perşembe Başkanı ve Yönetimi Görevden Ayrıldı

Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat Müjdeyi verdi

Altınordu'da Konservatuvar Ara Dönem Başvuruları Başladı

ÜNYE’DE BÖLGENİN EN BÜYÜK AQUAPARK’I TAMAMLANIYOR

Karabük'te Ordu Sporcuları Şampiyonada Podyuma Çıktı

Yükleniyor

ORDU'DA UYUŞTURUCU VE SİLAH SATIŞINA JANDARMADAN DARBE

ORDU’DA JANDARMA ‘DAN UYUŞTURUCU SATANLARA DARBE

Ordu jandarmadan uyuşturucu operasyonu 10 gözaltı

ORDU ‘DA IUYUŞTURUCU TİCARETİ YAPMAK ‘TAN 3 GÖZALTI DAHA YAPILDI

ORDU'DA NARKOTİK OPERASYONLARI: 2 GÜNDE TOPLAM 25 KİLO METAMFETAMİN

Ünye’de Silah ve Uyuşturucu Operasyonu: 2 Kişi Tutuklandı

JANDARMA GÖZAÇTIRMIYOR ÜNYE FATSA KORGAN DA OPERASYON

ORDU DA UYUŞTURUCU SATICILARINA DARBE ÜSTÜNE DARBE

ORDU DA UYUŞTURUCU TACİRLERİNE DARBE 7 KİŞİ TUTUKLANDI

FATSA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 19 14 1 4 29 46
2.FENERBAHÇE A.Ş. 19 12 0 7 26 43
3.TRABZONSPOR A.Ş. 19 12 2 5 15 41
4.GÖZTEPE A.Ş. 19 10 3 6 14 36
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 19 9 4 6 9 33
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 19 8 6 5 13 29
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 19 6 4 9 2 27
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 19 6 6 7 -6 25
9.KOCAELİSPOR 19 6 7 6 -3 24
10.CORENDON ALANYASPOR 19 4 5 10 0 22
11.GENÇLERBİRLİĞİ 19 5 10 4 -4 19
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 19 4 8 7 -6 19
13.TÜMOSAN KONYASPOR 19 4 8 7 -8 19
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 19 5 10 4 -14 19
15.KASIMPAŞA A.Ş. 19 3 9 7 -11 16
16.İKAS EYÜPSPOR 19 3 10 6 -14 15
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 19 2 8 9 -21 15
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 19 2 14 3 -21 9