• BIST 100

    14229,41%0,33
  • DOLAR

    42,80% 0,17
  • EURO

    50,14% -0,07
  • GRAM ALTIN

    5972,47% 0,30
  • Ç. ALTIN

    9632,85% 0,24

DURMAK YOK HİLMİ GÜLER İLE YOLA DEVAM

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEHMET HİLMİ GÜLER, DEMOKRASİ MEYDANINDA KONUŞTU, ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ

Gündem 1.04.2024 13:15:00 0
DURMAK YOK HİLMİ GÜLER İLE YOLA DEVAM

“BU SEÇİMİ HALKIMIZ KAZANMIŞTIR”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Orduluların teveccühü ile yeniden Büyükşehir Başkanlığa seçildi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen kutlamalara katılan Başkan Güler, burada tarihi bir konuşma yaparak çok önemli mesajlar verdi. 

 

31 Mart Yerel Seçimleri ile birlikte tüm Türkiye sandığa gitti. Ordu’da Cumhur İttifakının adayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, resmi olmayan sonuçlara göre ipi göğüsleyen taraf oldu. Sandıkların açılması ve sonuçların netleşmesiyle Ordu Büyükşehir Belediyesi önü de hareketlenirken alanı dolduran vatandaşlar ise Dr. Mehmet Hilmi Güler’i tezahüratlarla bekledi. 

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in alana gelmesi ile birlikte coşku zirveye tırmandı. Yoğun bir kalabalığın karşıladığı Başkan Güler sahneye tezahüratlar ve meşaleler eşliğinde çıktı.

 

“YEPYENİ VE ÇOK BAŞARILI BİR YENİ 5 YIL GEÇİRECEĞİZ”

 

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda kurulan kürsüde alanı dolduran vatandaşlara hitap eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, tarihi bir konuşma gerçekleştirdi.

 

Seçimin kazanının halk olduğuna vurgu yapan Başkan Güler, “Allah’a hamd olsun ki bir başarılı seçimi daha geride bıraktık. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, değerli teşkilatımız, kıymetli milletvekillerimiz, bakanlarımız ve en önemlisi halkımız ile bu başarıya ulaştık. Bu seçimi halkımız kazanmıştır. Bu seçimin kaybedeni yoktur kazananı vardır. Bu kazanan da demokrasimiz ve sizlersiniz. Tüm ekibimizle birlikte yepyeni ve çok başarılı bir yeni 5 yıl geçireceğiz” dedi. 

 

“ORDU ORDU’DAN YÖNETİLECEK, PENSİLVANYA’DAN DEĞİL”

 

2019’da kullandığı ‘Ordu Ordu’dan yönetilecek’ sözünü yenileyen Başkan Güler, önemli mesajlar verdi. 

 

Ordu’nun önünün açıldığını dile getiren Başkan Güler, şöyle konuştu: 

 

“Birkaç tane mesajım var. Birincisi Ordu Ordu’dan yönetilecek, Pensilvanya’dan değil. 2019 yılında 5 yıl önce bu sözümle başlamıştım. Bu sözüm çok önemli bir sözdür. Bu sözümün gereği olarak Allah’a hamd olsun ki gereken dersi verdik. Tekrar tekrar söylüyorum. Ordu Ordu’dan yönetilecek. Fındık Ordu’dan yönetilecek. Bizim emeğimizi kimse çalamaz. Bütün güçler bir araya gelse sizlere olan sevgimizi ortadan kaldıramaz. Bu mesajımı herkes alsın. İkinci olarak Ordu siyaseti bundan sonra daha temiz olacak. Ordu böylece siyaseti de temizlemiş oluyor. Bu çok önemli bir gelişme ve her şeye değer. Ordu’nun önü açılmıştır. Ordu’da biz alçalmadan yükseleceğiz. Hiçbir zaman ahlaki olmayan işe tevessül etmeyeceğiz. Hiçbir zaman samimi olmayanlara fırsat vermeyeceğiz. Son nefesimize kadar, görev yapalım yapmayalım her Ordulu bir aslandır. Bunu unutmayın. Sırtlanlarla aslanları karıştırmayın.” 

 

“HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK” 

 

Hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı vurgusu yapan Başkan Güler, sözlerini şöyle sürdürdü: 

 

“Bu seçimde halkın mesajını çok iyi aldık. Bunu çok iyi bir şekilde değerlendireceğiz. Ben ne seçimler gördüm ne düşmanlar gördüm ne ihanetler gördüm fakat hepsinin üstesinden geleceğiz. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Beraber bu çalışmaları birlikte yapacağız, beraber bu yollarda yürüyeceğiz, beraber mücadele edeceğiz ve beraber bu bereketli yağmurlarda ıslanacağız. Karadeniz’in hırçın dalgaları bu işi bitirene kadar dinmeyecek. Biz azalmayacak çoğalacağız. Biz alçalmadan yükseleceğiz. Gece gündüz yapacağımız çalışmalarla kalkınma hamlemizi teker teker gerçekleştireceğiz ve hiçbir ayrım gözetmeyeceğiz. Hiç kimseyi ayırmayacağız ve sevgiyi büyüteceğiz. Korkutmayacağız sevdireceğiz. Kucaklayacağız, nefret ettiremeyeceğiz. Kolaylaştıracağız, zorlaştırmayacağız” 

 

“YENİ TÜRK YÜZYILININ PARLAYAN YILDIZI ORDU’DA OLACAK”

 

Yeni 5 yılda bir saniyelerini bile boşa harcamayacaklarının altını çizen Başkan Güler, sözlerini şöyle tamamladı: 

 

“Sizin için son nefesimize kadar çalışacağız. Gece gündüz demeden bir saniyemizi dahi boş geçirmeyerek verdiğimiz tüm sözleri tutacağız. Bu işin kaybedeni yok ve dimdik yürüyeceğiz. Yeni Türk yüzyılının parlayan yıldızı Ordu’da olacak. 19 ilçesi 772 mahallesi ile birlikte, Ordu dışındaki Ordulularla tüm Karadeniz ile tüm Türkiye ile tüm dünya ile birlikte bir dünya kenti olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” 

 

Konuşmanın ardından Cumhur ittifakı paydaşları hep birlikte kürsüden birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kutlamalar gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. 

 

İYİ PARTİ ÇAMLIK TA ORDU BÜYÜKŞEHİR ‘DEN BİLGİ ALDI ÖNERİLERİNİ DİLE GETİRDİ

SAĞLIKLI ÇOCUK SAĞLIKLI GELECEK PROJESİ ÜNYE’DE DEVAM EDİYOR

Boş Zamanlarını Değerlendirdiler, Meslek Sahibi Oldular ORMEK Kursları Hayatları Değiştirdi

BAŞKAN ADAYI GENÇ ‘ŞEFFAF YÖNETİM ANLAYIŞIYLA, ODAMIZI HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

ORGİ DE BOMBA İMHA TATBİKATI

ÜNYE’DE TOPLU TAŞIMA ÜCRETLERİNE ZAM

ÜNYE 'DE YANGIN İHBARI ASILSIZ ÇIKTI

Enver Yılmaz’dan Hilmi Güler’e Sert Çıkış: “Ordu’yu Fantezi Projelerle Borç Batağına Sürüklediniz”

BAŞKAN GÜLER’DEN ALTINORDU’YA NEFES ALDIRACAK OTOPARK ATAĞI

Ünye’de Askıda Ekmek Dayanışması Büyüyor

ORDU 'DA OKUL SALONLARI ARTIK TEKVANDO VE JUDO İÇİN AÇILACAK

Bolaman Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi Ordu’da Değerlendirildi

HAZIRLIKLAR TAMAM ORDU KIŞA HAZIR

Ünye’de Feci Kaza: İlhan A. Hayatını Kaybetti

ORDU BÜYÜKŞEHİR FATSA EVKAF MAHALLESİ’Nİ TAŞ DUVARLAR LA KORUYOR

ORDU ‘DA IUYUŞTURUCU TİCARETİ YAPMAK ‘TAN 3 GÖZALTI DAHA YAPILDI

Ünye’de Geceyi Kana Bulayan Kaza! Otomobiller Hurdaya Döndü: 1’i Ağır 5 Yaralı

ULUBEY DOĞALGAZLA BULUŞUYOR: ORDU’DA KONFOR ALANI GENİŞLİYOR

Milli Eğitime Destek İçin İşbirliği Protokolü İmzalandı

Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan Ordu’daki Arıcılara Büyük Destek

DÜNYA ORDULULAR GÜNÜNE 52 GÜN KALDI

ORDU’DA 53 ARANAN ŞAHIS YAKALANDI, TONLARCA KAÇAK ÜRÜN ELE GEÇİRİLDİ

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, TAYFUN GÜRSOY PARKINA YENİ ETYKİNLİK ALANLARI EKLİYOR

FatihTitiz: Türk Fındığı Yok Edilmek İsteniyor

ALTINORDU SAHİLİNDEN KABADÜZ, ULUBEY, SİVAS YOLUNA DİREKT GEÇİLECEK

ORDU’DA DURAKLAR ‘DA KONFOR VE TEKNOLOJİ DEVRİ BAŞLIYOR

ORAL AİLESİNİN ACI GÜNÜ AHMET ORAL VEFAT ETTİ

Elmas Odabaşı Vefat etti

YURT DIŞINDA YAKALANDI ÜNYE YE GETİRİLDİ

Ünye’de Tefecilik Operasyonu: Cephanelik Gibi Eve Baskın!

Yükleniyor

ORDU ‘DA IUYUŞTURUCU TİCARETİ YAPMAK ‘TAN 3 GÖZALTI DAHA YAPILDI

ORDU'DA NARKOTİK OPERASYONLARI: 2 GÜNDE TOPLAM 25 KİLO METAMFETAMİN

Ünye’de Silah ve Uyuşturucu Operasyonu: 2 Kişi Tutuklandı

JANDARMA GÖZAÇTIRMIYOR ÜNYE FATSA KORGAN DA OPERASYON

ORDU DA UYUŞTURUCU SATICILARINA DARBE ÜSTÜNE DARBE

ORDU DA UYUŞTURUCU TACİRLERİNE DARBE 7 KİŞİ TUTUKLANDI

FATSA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

UYUŞTURUCU KAÇAĞI ,ŞÜPHELİ KADIN YAKALANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA BİR KİŞİ YAKALANDI

AYAKKABI İÇİNE SAKLANAN UYUŞTURUCU ORDU EMNİYETİNDEN KAÇAMADI

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
2.GALATASARAY A.Ş. 16 12 1 3 24 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 16 10 1 5 14 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 16 8 3 5 10 29
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 16 7 4 5 7 26
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 16 6 3 7 4 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 16 6 5 5 -2 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 16 5 6 5 5 20
10.CORENDON ALANYASPOR 16 3 4 9 -1 18
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 16 4 6 6 -3 18
12.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
13.GENÇLERBİRLİĞİ 16 4 9 3 -4 15
14.KASIMPAŞA A.Ş. 16 3 7 6 -7 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 16 2 11 3 -16 9