-
BIST 100
15734,20%-0,47
-
DOLAR
44,47% 0,07
-
EURO
51,05% 0,15
-
GRAM ALTIN
6521,75% 1,16
-
Ç. ALTIN
10550,10% 0,00
Enver Yılmaz Ünye'den seslendi
İYİ Parti Teşkilat Başkanı Enver Yılmaz, bugün partisinin Ünye İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Yılmaz, burada yaptığı açıklamada, Ordu Büyükşehir Belediyesi yönetimine yüklenerek eleştirilerde bulundu.
İYİ Parti Teşkilat Başkanı Enver Yılmaz, bugün partisinin Ünye İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Yılmaz, burada yaptığı açıklamada, Ordu Büyükşehir Belediyesi yönetimine yüklenerek eleştirilerde bulundu.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Enver Yılmaz, Teşkilat Başkan Yardımcısı ve GİK Üyesi Rıdvan Yalçın ve Ordu İl Başkanı Fatih Titiz bugün İYİ Parti Ünye İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Servet Zeren başkanlığındaki yeni yönetimi tebrik eden heyet, burada partililerle bir araya geldi.
Basın mensuplarının da yer aldığı ziyarette bir konuşma yapan Enver Yılmaz'ın hedefinde ise Ordu Büyükşehir Belediyesi ve iktidar vardı. Başkan Yılmaz konuşmasında; “Seçim döneminde ben köprüden önce son çıkış dedim. Bunlar İstanbul’dan gelmiş bir çete. Sata sata köylerdeki gayrimenkulleri bırakmadılar. Ünye Limanı dahil her yeri peşkeş geçtiler. Ünye’ye geldik, ‘Ünye Limanı’nın parası ne olacak?’ diye soruyorlar. Her tarafa borcu var. Duydum ki Ünye Limanı’ndan gelen parayı faize yatırmışlar. Sanki banka gibi ranta hizmet ediyorlar. Önce çalışanının, önce işçinin, borçlu olduğun kimselerin borcunu öde. Hiç birini vermediler, tenezzül dahi etmiyorlar. Çünkü halktan kopuk bir yapı var" dedi.
Ünye Limanın kiralanmasına da değinen Enver Yılmaz, durumu şu sözlerle değerlendirdi; "Ünye Limanı diyorlar, satıldı. Ünye Limanını Süleyman Demirel imzalı 1993 tarihli Bakanlar Kurulu kararı ile OYAK’tan Büyükşehir Belediyesi’ne tescil ettiren belediye başkanı benim. O dönemin belediyedeki yetkilisi kimse bizden ne istediyse, sonuna kadar destek verdik. Bir dediklerini iki etmedik. Ayrımız yok ki, gayrımız yok ki. Ünye’yi sevmiyormuş, öbürü Fatsa’yı az seviyormuş. Yok böyle bir şey. Hepimiz bu memleketin, çocuğuyuz. Biz vefat ettiğimizde cenazemizin geleceği yer burası.”
"Ünye'de bir takım manipülasyonlar yapılıyor"
Ünye ilçe başkanlığında ki toplantıda söz alan İYİ Parti GİK Üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Rıdvan Yalçın ise konuşmasında, “Bugün Ünye’de İYİ Parti üzerinde bir takım manipülasyonlar yapılmaya çalışıldığı bir dönemde bu toplantıyı yapıyoruz. Bu anlamlı toplantıya katkı veren herkese teşekkür ediyorum. İYİ Parti, bu memlekete temiz yürekleri ile hizmet etme yoluna çıkmış her arkadaşımıza kutsal bir çadır olmuştur. Bu çadırı Allah izin verirse dev bir otağı çevireceğiz ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu sürece katkı sunan her birinize teşekkür ediyorum.” dedi.
Konuşmanın ardından İYİ Parti’ye yeni üye olanları rozetleri İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Enver Yılmaz ve Teşkilat Başkan Yardımcısı ve GİK Üyesi Rıdvan Yalçın, İl Başkanı Fatih Titiz, Ünye ilçe Başkanı Servet Zeren tarafından takıldı.
Program, Ünye Orta Çarşı ve Fevzi Çakmak Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri ile sona erdi.
ÜNYE MEDYA TV
ÖTV muafiyeti kaldırıldı, engelli bireyler araç alamıyor
Okul Sporları Halter Şampiyonası Ünye'de Tamamlandı
Ünye Belediyesi'nin 2025 Sıfır Atık Çalışmalarından Çarpıcı Sonuçlar
Ünye'de Yeşilay Haftası Satranç Turnuvası Yoğun Katılımla Yapıldı
Ünye'de Ahsen Deresi Taşkın Tahkimatı Denetlendi
Ünye Fen Lisesi Robot Takımı İstanbul'daki Yarışmada Karadeniz'i Temsil Edecek
KİRAZLİMANI SEYİR TERASI TAMAMLANIYOR: ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI BAŞLADI
AK Parti Perşembe İlçe Yönetim Kurulu Açıklandı
Topçam Barajı Doluluk Oranı Yüzde 75'e Yükseldi
Altınordu'da kaldırım işgallerine ve izinsiz afişlere karşı denetimler sıkılaştı
52 Orduspor Evinde 2-0 Mağlup Oldu, Bozokspor Üst Sıralara Yükseldi
Fatsa'da Kamyon ve Kamyonet Çarpıştı: 2 Ton Fındık Yola Saçıldı
Ünye Kalesi: 2500 Yıllık Tarihi, Dehlizleri, Kaya Mezarları ve Dünyada Tek Raylı Sistemi ile Eşsiz Bir Miras
Ünye’de “Sağlıklı Çocuk, Sağlıklı Gelecek” Etkinliği
İYİ Parti'den ORBEL'e Sert Sorular: Maden İçin Bu Acele Niye?
Ordu'da STK'lar İsrail ve ABD'ye Tepki Gösterdi
Hüseyin Tavlı Muhtarlarla Sahada: Talepler Yerinde Dinleniyor
Orduspor 1967, Bulancak Maçında Ligi Kurtarmak İstiyor
TİTİZ FATSA 'DAN SESLENDİ 'TOPRAĞIN ÜSTÜ ALTINDAN DEĞERLİ''
Ordu’da Eğitim Sen ile Sosyal-İş Arasında TİS Krizi: Çalışanlar Grevde
Ünye'de Genç Kızlar Halter Türkiye Birinciliği Başlıyor
Ordu’da Çölyak Hastalarına Büyük Destek: Glütensiz Gıdalar Ücretsiz Kapıya Kadar Ulaşıyor
Altınordu Buz Pateni Pisti Sezonu 30 Bin Ziyaretçiyle Tamamladı
Ordu'da Hükümet Caddesi Trafiğe Kapanıyor
Yorum yok...
Turnasuyu Kordon Park’ta 2. Etapta Sona Doğru: Yaz Aylarına Yetiştirilecek
Milliler Romanya'yı 1-0 Yenerek Finale Yükseldi
Ordu'da Çöp Krizi: AFAD ve Sağlık Raporları ile Çevre Müdürlüğü Raporu Çelişiyor
Fatsa'da Sahile Vuran İHA'da Patlayıcı Bulunmadı
Ünye’ye Gurur: Arif Nihat Asya Kız MTAL Öğrencisi İl İkincisi Oldu
Yükleniyor




