• BIST 100

    9659,48%0,49
  • DOLAR

    37,90% 0,05
  • EURO

    41,06% 0,14
  • GRAM ALTIN

    3766,88% 0,98
  • Ç. ALTIN

    6070,97% 1,51

Fatih Titiz’den Net Mesajlar “Tasarruf Dönemi Bitti, Zamlar Geri Döndü”

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Fatih Titiz, Ordu Eczane Teknisyenleri Derneği’nin düzenlediği iftar programında ekonomik sorunlardan adalet krizine DEM Parti ile ilgili tutumlarına kadar birçok konuda net mesajlar verdi.

Gündem 27.03.2025 15:33:00 0
Fatih Titiz’den Net Mesajlar “Tasarruf Dönemi Bitti, Zamlar Geri Döndü”

Fatih Titiz: “Emekçinin Yanında Olacağız”

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Fatih Titiz, Ordu Eczaneleri Teknisyenleri Derneği tarafından düzenlenen iftar programında önemli açıklamalarda bulundu. Katılımcılara “Hoş geldiniz.” diyerek konuşmasına başlayan Titiz, kendisini tanıtarak iş insanı kimliğiyle siyasete adım attığını ve İYİ Parti çatısı altında halkın sesi olmaya çalıştığını belirtti. Titiz,“Bizler İYİ Parti ailesi olarak emek veren herkesin yanında duracağız.” dedi.

“Tasarruf Dönemi Bitti, Zamlar Geri Döndü”

Konuşmasında Türkiye ekonomisine de değinen Titiz, son bir yıl içinde uygulanan tasarruf tedbirlerinin boşa gittiğini belirterek;
“Hepiniz çalışan, emek veren insanlarsınız. Emeğin kıymetini en iyi sizler bilirsiniz.
Yüksek faizlerle ürünler almak zorunda kaldığımız ve çok ciddi zamları hep birlikte yaşadık.  Devletimiz para biriktirsin diyerek topyekün kemer sıktık. Maalesef iki günde, yaşadığımız her şeyi yediler, bitirdiler.
Bugün geldiğimiz noktada, yeniden bir yıl geriye gittik. İlerleyen günlerde faiz tekrar yükselir, alacağımız ürünlere ciddi anlamda tekrar zamlar gelmeye başlar ve hepimizin düşük aldığımız maaşları ciddi anlamda bir değer kaybı daha yaşamış olur.” ifadelerini kullandı.

“Musavat Dervişoğlu Süreci 3 Ay Önceden Öngördü”

Titiz, İYİ Parti Genel Başkanı Musavat Dervişoğlu’nun gelişmeleri önceden öngördüğünü belirterek;
“Musavat Bey göreve geldikten sonra çalışanın, emekçinin ve vatandaşın gündemindeki her şeyi grup toplantılarında ve katıldığı televizyon programlarında dile getiriyor.  Musavat Bey, sürecin bu hale geleceğini yaklaşık 3 ay önceden konuşmaya başlamıştı. Ne demişti? ‘Önümüzde 3 yıl seçim yokken, Cumhuriyet Halk Partisi neden cumhurbaşkanı adayı arayışına giriyor?’ Cebinde taşıdığı anayasayı göstererek, Tayyip Erdoğan’ın bir sonraki seçimde aday olamayacağını söyledi. Çünkü 3. cumhurbaşkanlığı yaşanmıştı ve anayasaya göre bu mümkün değildi. Cumhuriyet Halk Partisi’ne ‘Sen erkenden Tayyip Erdoğan’ın ekmeğine yağ sürüyorsun’ diyerek süreci anlatmıştı. En büyük eleştirimiz olan tek adam rejimiyle birlikte adalete, sağlığa ve ekonomiye olan güvenimiz kalmadı.” dedi.

“Tek Adam Rejimini Eleştirirken Aynısını CHP Yaptı”

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı belirleme sürecini de eleştiren Titiz;
“Tek adam rejimini bu kadar eleştirirken, Cumhuriyet Halk Partisi tek adam üzerinden bir cumhurbaşkanı adayı yarışması yaptı. Sanki partide başka hiç kimse yoktu. Ekrem İmamoğlu’nun hızlı bir şekilde cumhurbaşkanı adayı yapılması, bu sürecin halkın vereceği tepkiden dolayı gündem dışı bırakılması isteğinden olabilir. Bugün görüyorsunuz; İstanbul’da şehre girişler kısıtlandı. Ankara’da da Mansur Yavaş için bir dosya sunulacağı söyleniyor.
Ülkenin normalleşmesini isterken, siyasi hırslar yüzünden ciddi ekonomik sıkıntılar yaşanıyor, ülke kaosa sürükleniyor.” diyerek tepki gösterdi.

“İstanbul’daki Süreci Eleştiriyoruz”

Ekrem İmamoğlu’nun yargı sürecine de değinen Titiz;
“Genel başkanımız Çağlayan Adliyesi’nde sonucun çıkmasını bekleyip destek verdi. Bu destekler, adalete olan güvenin sağlanması ve adaletin doğru işlemesi içindi. Eğer İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde bir yolsuzluk varsa, bu incelensin ama usulüne göre yapılsın. On binlerce kişinin oy verdiği bir başkan evinden aşağılanarak alınmasın. Madem bir usulsüzlük var, neden aday olmadan önce gündeme gelmedi?” diye konuştu.

“Yolsuzluk Varsa Sadece İstanbul’da mı?”

Ordu’da da benzer sorunların yaşanabileceğini belirten Titiz;
“Hepimiz Ordu’da yaşıyoruz. Büyükşehir Belediyesi’nde yok diyebilir miyiz? Hepimiz bir şeyler duyuyoruz. Adalet işleyecekse burada da işlesin, diğer illerde de. Bizim istediğimiz; adalet, herkese eşit olsun. İYİ Parti olarak bunu savunuyoruz.
Genel başkanımız da bu yüzden Ekrem İmamoğlu’na destek verdi. Seçimde zarar gören bir parti olduk. Vatandaş, Erdoğan’ın en güçlü rakibine oy vererek stratejik davrandı. Bu da CHP’nin belediyelerde ciddi başarı kazanmasına neden oldu.” dedi.

“İYİ Parti Hiçbir Zaman Terörle İttifak Yapanlarla Bir Arada Olmayacak”

Fatih Titiz, İYİ Parti’nin siyasi çizgisini net bir dille ortaya koyarak;
“DEM Parti ile görüşen hiçbir partiyle ittifak kurmayacağız.
DEM Parti ile hiçbir zaman görüşmeyeceğiz. Bu kadar şehidin, gazinin verildiği bir ülkede, terörist başının meclise gelmesine asla izin vermeyeceğiz. Gerekirse gövdemizi siper ederiz. İYİ Parti, terörle ittifak yapanlarla bir arada olmayacak.” ifadelerini kullandı.

“İYİ Parti Kendi Kanatlarıyla Uçacak”

Partisinin bağımsız bir siyaset izleyeceğini vurgulayan Titiz;
“İYİ Parti kendi ayağının üstünde duracak ve kendi kanatlarında uçacak. Bizim teröristlerle iş birliği yapanlarla işimiz yok. Hepimiz farklı partilere gönül verebiliriz. Ama ortak derdimiz Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmemesi ve bayrağının inmemesidir.
Geçmişte bizi terörle ilişkilendirenler, bugün teröristlerle bayramlaşacaklarını açıklıyorlar. İYİ Parti olarak biz onlarla ne bayramlaşacağız ne de onları ciddiye alacağız.” dedi.

“Doğudaki Nevruz Kutlamalarına Hiç Ses Çıkmadı”

Titiz, Nevruz kutlamalarında peşmerge kıyafetleri giyip terörist başı Abdullah Öcalan posterleri taşıyanlara hiç ses çıkmadığını belirterek;
“İstanbul’da vatandaşa şiddet uygulanırken, Doğu’da terör bayraklarıyla yapılan Nevruz kutlamalarına ses çıkmadı. Bunları görmeli ve vicdanen hareket etmeliyiz.” şeklinde konuştu.

“İYİ Parti Her Zaman Milletin Yanında Olacak”

Konuşmasının sonunda katılımcılara teşekkür eden Fatih Titiz;
“Atatürk’ü, devleti ve Türkiye Cumhuriyeti’ni seven herkesle yan yana duracağız.
Bizleri ve genel başkanımız Musavat Dervişoğlu’nu sosyal medyadan takip edin.
Bizi tanıdıkça gönül rahatlığıyla oy vereceksiniz.” diyerek sözlerini tamamladı.

ÜNYE MEDYA

 

Nişanlısıyla yaptığı konuşma sonrası intihar etti

Ünye TSO, 139 Yıllık Güçlü Mirasıyla İftar Programında Buluştu

Oney 52 Spor U-18 Türkiye Şampiyonasına Hazırlanıyor

Milletvekili Özer’den Ordu'ya Çifte Müjde!

Bayramda kuyumcular 3 gün tatil yapacak

GÖKÇEK’E ÜNYE’DEN SERT CEVAP

ÇAYBAŞI'NDA DEV UYUŞTURUCU OPERASYONU

Fatih Titiz’den Net Mesajlar “Tasarruf Dönemi Bitti, Zamlar Geri Döndü”

BAYRAM ÖNCESİ TÜNEL AÇILDI

AYBASTILI GENÇ KAZADA HAYATINI KAYBETTİ

Başkan Güdek Uyardı “Merdiven Altı Üretimlere Dikkat”

Freni boşalan patpat iki araca çarparak durdu!

Ordu İl Jandarma çalışmaları aralıksız sürdürmeye devam ediyor

472 sürücüye aşırı hızdan ceza yazıldı

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE SÜRÜYOR

ÜNYE VE ALTINORDU’DA KAÇAKÇILIK OPERASYONU!

İntihar girişimi son anda önlendi

Hayatını Kaybeden Genç Kadın Evinde Asılı Halde Bulundu.

Kullandığı patpat ile fındık bahçesinde kaza yaptı hayatını kaybetti

Gençler İftar Programında buluştu

ÜTSO, Basın Mensuplarıyla İftarda Buluştu

İl genelinde uyuşturucuya ağır darbe

51 Araç trafikten men edildi

Dağcılar Gece Yürüyüşünde

Yeniden Refah Partisi Ünye İlçe Teşkilatı'nın başarısı Genel Merkezde kutlandı

23 Mart’ta Sandık Kuruluyor… Üye Olmayanlarda Oy Kullanabilecek

Muhsin Çiçek Vefat Etti

CHP İlçe Başkanı Maral: “Hedef Milletin Ta Kendisidir”

DİPLOMA İPTALİNE ve GÖZALTINA ALMALARA EMEK PARTİSİ'NDEN TEPKİ

Bayramca Mahallesi’nde Yangın!

Yükleniyor

JANDARMA GÖZAÇTIRMIYOR ÜNYE FATSA KORGAN DA OPERASYON

ORDU DA UYUŞTURUCU SATICILARINA DARBE ÜSTÜNE DARBE

ORDU DA UYUŞTURUCU TACİRLERİNE DARBE 7 KİŞİ TUTUKLANDI

FATSA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

UYUŞTURUCU KAÇAĞI ,ŞÜPHELİ KADIN YAKALANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA BİR KİŞİ YAKALANDI

AYAKKABI İÇİNE SAKLANAN UYUŞTURUCU ORDU EMNİYETİNDEN KAÇAMADI

3 ARAÇTAN TOPLAM 230 KG UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

ORDU İL JANDARMA’DAN UYUŞTURUCUYA VE KAÇAKÇILIĞA GEÇİT YOK

3 KİLO UYUŞTURUCU İLE ÜNYE GİRİŞİNDE YAKALANDILAR!...

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 28 22 1 5 40 71
2.Fenerbahçe 27 20 2 5 42 65
3.Samsunspor 28 15 7 6 12 51
4.Beşiktaş 27 13 6 8 14 47
5.Eyüpspor 27 12 7 8 11 44
6.Göztepe 27 10 9 8 10 38
7.Gazişehir Gaziantep 27 11 11 5 0 38
8.Kasımpaşa 28 9 8 11 -3 38
9.Trabzonspor 27 9 9 9 12 36
10.İstanbul Başakşehir 26 10 10 6 4 36
11.Antalyaspor 28 10 12 6 -20 36
12.Konyaspor 28 9 12 7 -6 34
13.Rizespor 27 10 14 3 -12 33
14.Alanyaspor 28 8 13 7 -10 31
15.Sivasspor 28 8 14 6 -8 30
16.Bodrum FK 28 8 14 6 -11 30
17.Kayserispor 27 7 11 9 -14 30
18.Hatayspor 27 4 16 7 -22 19
19.Adana Demirspor 27 2 21 4 -39