• BIST 100

    16286,34%0,57
  • DOLAR

    44,11% 0,07
  • EURO

    51,11% 0,17
  • GRAM ALTIN

    7356,69% 0,28
  • Ç. ALTIN

    11824,91% 0,01

HAMARAT, “ AYNI AZİM VE KARARLILIKLA; DURMAK YOK, YOLA DEVAM”

Milletvekilliği seçimlerinde Ordu’dan Milletvekili seçilen Av. Mustafa Hamarat, “Güzel bir seçim çalışması gerçekleştirdik. Milletimiz AK Partimizden 3 milletvekilini Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gönderdi. Hemşehrilerimize bu teve

Gündem 15.05.2023 16:27:00 0
HAMARAT, “ AYNI AZİM VE KARARLILIKLA; DURMAK YOK, YOLA DEVAM”

Milletvekilliği seçimlerinde Ordu’dan Milletvekili seçilen Av. Mustafa Hamarat, “Güzel bir seçim çalışması gerçekleştirdik. Milletimiz AK Partimizden 3 milletvekilini Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gönderdi. Hemşehrilerimize bu teveccühü nedeniyle teşekkür ediyorum. 13. Cumhurbaşkanlığı seçiminin ise 28 Mayıs’ta ikinci turu yapılacak. Bu sürecin sonunda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı 13. Cumhurbaşkanımız olarak seçeceğiz ve Türkiye Yüzyılı hedeflerimize emin adımlarla ilerleyeceğiz. Doğru adam ve doğru zamanda emin adımlarla durmak yok yola devam” diye konuştu.

 

14 Mayıs’ta gerçekleştirilen 28. Dönem Milletvekili ve 13. Cumhurbaşkanı seçimlerinde AK Parti’den Milletvekili adayı olan Av. Mustafa Hamarat, seçmenin desteğini alarak milletvekili seçildi. Kesinleşmemiş geçici seçim sonuçlarına göre AK Parti’den 3 milletvekili Ordu’yu temsil edecek. Seçim çalışmaları sırasında halkın sevgi seliyle karşılanan, her gittiği ilçede coşkulu kalabalık tarafından kucaklanan AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat seçimlerin ardından yaptığı açıklamada, hemşehrilerine teşekkür etti.

 

“GÜZEL BİR SEÇİM ÇALIŞMASI DÖNEMİ GEÇİRDİK”

 

Yaklaşık bir ay süren seçim çalışmalarında Ordu’yu karış karış gezen Hamarat, ziyaret ettiği ilçelerde vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı. Hamarat seçim çalışmalarına ilişkin, “Nisan ayında açıklanan Milletvekili aday listesiyle daha önce de iki dönem hizmette bulunduğum ilimizden yeniden Sn. Cumhurbaşkanımız’ın tensipleriyle aday oldum. Seçim çalışmalarımızda Ordu’muzun her köşesini ziyaret ettik. İlçe teşkilatlarımızla birlikte vatandaşlarımızı ziyaret ettiğimizde seçim sürecinden çok seçimden sonra neler yapacağımıza ilişkin görüş alışverişinde bulunduk. Memleketimizin her köşesine hizmet götürme anlayışıyla bu süreçte eksikleri, önerileri ve talepleri tek tek not ettik. Güzel bir seçim çalışması geçirerek halkımızın teveccühüne mazhar olduk” dedi.

 

 

“MİLLETİMİZ CUMHUR İTTİFAKINDAN 4 ARKADAŞIMIZA GÖREV VERDİ”

 

Dolu dolu geçen seçim çalışmalarının ardından seçimlerde Ordu’da 4 Milletvekilinin Cumhur İttifakı’nın olduğuna dikkat çeken Hamarat, “14 Mayıs seçimlerinin ardından sonuçları hep birlikte takip ettik. Milletimiz hem Türkiye geneli hem de ilimiz genelinde yine birinci parti olarak AK Partimizi, Cumhur ittifakını destekledi. Ordu’da partimizden 3 milletvekili olmak üzere Cumhur İttifakı olarak 4 milletvekili Ordu’muza hizmet için çalışacak. Bize oy veren, vermeyen, sandığa giderek vatandaşlık görevini yerine getiren, bizleri her gittiğimiz yerde bağrına basan tüm vatandaşlarımıza öncelikle teşekkür ediyorum. Bu süreçte bizimle birlikte mesai harcayan dava arkadaşlarımıza, çalışma arkadaşlarımıza, bizleri haber bültenlerine taşıyarak sesimiz olan basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

“13. CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN OLACAK”

 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin değerlendirmede de bulunan Hamarat sözlerini şöyle sürdürdü; “14 Mayıs’ta yapılan seçimlerde Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a milletimiz ciddi destek vermiştir. Ancak yeni seçim sistemine göre en fazla oy alan değil %50’yi geçen, Cumhurbaşkanı olarak seçilir hükmü gereğince ilk tur seçimde en yakın rakibine 5 puan fark atmasına rağmen seçimin ikinci tura kaldığı anlaşılmıştır. 

 

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a milletimizin verdiği desteğin 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci turda daha da artacağına inancımız tamdır. 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olacak ve Türkiye’nin AK Parti ile başlayan aydınlık geleceğe yürüyüşü devam edecektir. Türkiye Yüzyılı’na emin adımlarla ilerlemek için 28 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Ordu’muz tüm ilçeleriyle desteğini verecektir. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimiz teşekkür ediyorum.”

Ordu'da Kar Suları Denizin Rengini Değiştirdi

Hüseyin Tavlı kimdir

BAŞKAN GÜLER DEN MESUDİYE YE ÖZEL İLGİ YÜZLERCE MESUDİYELİ AYNI EKMEĞİ BÖLÜŞTÜ BİRLİKTE DUA ETTİ

Vali, 25 Yıldır Engelli Eşine Bakan Osman Yılmaz'ı Örnek Gösterdi

Anahtar Parti Ordu İl Başkanı İrfan Öksüz Görevinden Ayrıldı

ORDU’DA RAMAZAN GECESİNDE DUYGULANDIRAN ANLAR

Ünye’nin Gururu Yunus Ateş’ten Türkiye İkinciliği

Ünye Belediyesi 17 Gayrimenkulü İhaleyle Satacak

Altınordu'da Muhtarlarla Ramazan İftarı

Selde kapanan yol 3 yıl sonra açıldı, 2 bin 800 metreküp taş duvar yapıldı

Altınordu'da Karapınar'a Yeni Kreş Yapılıyor

ORDU’DA LİSELİLER MÜNAZARA ARENASINDA: 130 OKUL KATILDI, KAZANANLARA PARA ÖDÜLÜ

Ordu'da Bayram Öncesi Sıkı Fiyat Denetimi

Karadeniz’in İncisi Ünye’nin Köklü Geçmişi

ORDU NÖBETÇİ ECZANELER 11 03 2026 ÇARŞAMBA

Altınordu TOKİ Projesi Belirsizliği Sürüyor

Ünye Kadın Spor Kulübü Avrupa'yı Hedefliyor

AKTUDER'den Bölgesel İftar Buluşması

ÜNYE KÜLTÜR MERKEZİ İÇİN GERİ SAYIM BASLADI HAMARAT TARİH VERDİ

Ünye'de Öğrenci Pansiyonunda Baca Yangını

MHP'li Şanlıtürk'ten iftar tepkisi: Kamu bütçesiyle hayır olmaz

İrfan Fidan Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Seçildi

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe'den 8 Mart Mesajı

Altınordu'da 3 Mahalleye ATM Geliyor

Altınordu'da atıl otopark 8 yıl sonra açıldı

Ordu’da Suçlulara Geçit Yok: 21 Kişi Cezaevine Gönderildi

Ordu 'da Jandarmadan Narkotik Operasyonu: 13 Kişi Yakalandı

Altınordu'da 4 Katlı Otopark İhalesi 11 Mart'ta

Talip hoca kalp krizi sonucu hayatını kaybettİ

Altınordu'da 8 Mart'ta Kadınlara Özel Sağlık ve Beceri Etkinlikleri

Yükleniyor

loading

Hüseyin Tavlı kimdir

BAŞKAN GÜLER DEN MESUDİYE YE ÖZEL İLGİ YÜZLERCE MESUDİYELİ AYNI EKMEĞİ BÖLÜŞTÜ BİRLİKTE DUA ETTİ

Vali, 25 Yıldır Engelli Eşine Bakan Osman Yılmaz'ı Örnek Gösterdi

Ünye Belediyesi 17 Gayrimenkulü İhaleyle Satacak

ORDU NÖBETÇİ ECZANELER 11 03 2026 ÇARŞAMBA

İrfan Fidan Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Seçildi

Maltepe'de Fındıklı Mahalle Evi eğitim ve sosyal etkinlikleri sürdürüyor

KAYMEK'ten öldürülen öğretmen için aile ve empati vurgusu

Trafikte Yeni Dönem: Argan’dan Sürücülere Hayati Uyarı

Fatsa Atatürk Parkı açılışa hazırlanıyor

ORDU’DA LİSELİLER MÜNAZARA ARENASINDA: 130 OKUL KATILDI, KAZANANLARA PARA ÖDÜLÜ

Ordu'da Hayat Boyu Öğrenme: Anne ve 3. Yaş Üniversiteleri Kuruluyor

AKKUŞ 'TA OKULLARA KAR TATİLİ

SAĞLIK ÇALIŞANLARININ ÇOCUKLARINA Ünye BİLSEK TEN DESTEK

Ordu Öğrencileri TÜBİTAK'ta Bölge Birincisi Oldu

Sağlıklı Çocuk, Sağlıklı Gelecek Projesi Ünye’de Hayata Geçirildi

OYAK Çimento’dan Ünye’ye Gönüllü Dokunuş: “Renkli Yakalar” ile Okul Bahçesi Modern Spor Alanına Dönüştü

DENEYAP 2026 Başvuruları Başladı, Geleceğin Teknoloji Yıldızları Aranıyor

Kayseri Bilim Merkezi yarıyıl tatilinde bilim dolu etkinlikler düzenliyor

Ünye'de İlk Dönem Sona Erdi, Öğrenciler Karne Sevinci Yaşadı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 25 19 2 4 41 61
2.FENERBAHÇE A.Ş. 25 16 0 9 32 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 25 16 3 6 22 54
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 25 13 5 7 15 46
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 25 12 7 6 17 42
6.GÖZTEPE A.Ş. 25 11 5 9 10 42
7.KOCAELİSPOR 25 9 10 6 -3 33
8.SAMSUNSPOR A.Ş. 25 7 7 11 -3 32
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 25 7 9 9 -3 30
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 25 7 9 9 -10 30
11.CORENDON ALANYASPOR 25 5 8 12 -4 27
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 25 6 12 7 -6 25
13.TÜMOSAN KONYASPOR 25 5 11 9 -10 24
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 25 6 13 6 -15 24
15.İKAS EYÜPSPOR 25 5 13 7 -17 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 25 4 12 9 -15 21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 25 3 11 11 -27 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 25 3 17 5 -24 14