• BIST 100

    16193,56%0,17
  • DOLAR

    44,08% 0,04
  • EURO

    51,03% -0,33
  • GRAM ALTIN

    7316,20% -0,52
  • Ç. ALTIN

    11826,62% -0,32

İl Emniyet Müdürlüğüne 81 Yeni Araç Takviyesi Yapıldı

Ordu’daki emniyet hizmetlerinin daha etkin bir şekilde yürütülmesi için alınan 81 yeni araç, İl Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi.

Siyaset 28.10.2024 12:30:00 0
İl Emniyet Müdürlüğüne 81 Yeni Araç Takviyesi Yapıldı

Emniyet hizmetlerinde kullanılacak 81 yeni araç için İl Emniyet Müdürlüğü yerleşkesinde araç teslim töreni düzenlendi.

 

İl Emniyet Müdürlüğü yerleşkesinde yapılan araç teslim törenine, Vali Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uçak, İdare Mahkemesi Başkanı Tayfur Sami Atılgan, Vali Yardımcıları Ayhan Durmuş Burak Keser, İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Numan Öksüz, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, İlçe Belediye Başkanları, iş insanları ve emniyet mensupları katıldı.

 

İl Emniyet Müdürlüğü yerleşkesinde yapılan araç teslim töreninde bir konuşma yapan Vali Muammer Erol, “Böyle bir vesileyle bir arada olmak, hepimiz için bir övünç ve gurur vesilesi. Güvenlik hizmetleri bizim mülki görevler kapsamında ilk sırada sorumlu olduğumuz, emniyeti can-ı mal mahfuziyeti ırz-ı namus diye geniş manasıyla da tanımladığımız bir görev ve sorumluluk alanıdır.  Bu görev ve sorumluluk alanında görev alan kamu personeli, idari kısmında çalışanlar ellerinden gelen gayreti ülkenin her tarafında olduğu gibi bu şehirde de göstermeye çalışıyor ve ortaya da bu samimi gayretle iyi sonuçlar çıkıyor.  Bu alanda birlikte çalışılan adliye teşkilatımızın, başta Başsavcımızın katkısı, desteği olmadan da olmuyor. Bunun da altını çizerek ifade etmek ve Sayın Başsavcımızın nezdinde de adliye teşkilatımıza da buradan teşekkürlerimizi, şükranlarımızı ifade etmeyi bir borç biliyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar” dedi.

Vali Erol, konuşmasını şöyle sürdürdü;

“Güvenlik hizmeti söz konusu olduğunda tedbir manasında alınması gereken ne varsa eksiksiz almak gibi hem bizler kamu görevlileri hem de bu hizmetin yararlanıcısı olan vatandaşlarımızın her biri elinden geleni samimi gayretle yapmak zorundadır. Bu şehirde bu katkıyı, desteği vatandaşlık görev ve sorumluluğunun bilinciyle ortaya koyan sayın belediye başkanlarımıza ve vatandaşlarımıza da hakikaten canı gönülden teşekkür ediyorum iyi ki varlar. Örnek olsunlar, onlardan da örnek alınsın istiyorum ve örnek alınarak da tedbir manasında alınması gerekenleri kimse ihmal etmesin ve kamu kurum kuruluşlarında görev alan arkadaşlarımızla işbirliği noktasında da daha istenilir, daha özenilir seviyelerde olsunlar noktasında dilek ve temennilerimi de ifade etmek istiyorum. Araçlarımızın emniyet teşkilatımıza hayırlı olmasını, güvenlik hizmetlerini sağlanması noktasında büyük katkılarıyla birlikte arkadaşlarımızın kazasız, belasız bu araçları kullanmalarını diliyor ve dua ediyorum. Hayırlı olsun.”

 

“Devlet ve millet işbirliğinin en güzel örneğinden biri olan göz bebeğimiz emniyet teşkilatımızın mekanize timine taşıt alımının töreninde bulunuyoruz” diyerek, konuşmasına başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Güvenlik bizim en hayati konumuz. Burada Sayın Valimizin riyasetinde, İl Emniyet Müdürümüz Atilla Aksoy’un uygulamalarıyla şehrimiz tam bir huzur kenti haline geldi. Giderek daha da iyi noktalara, güzel noktalara ulaşıyor. Geçen gün rakamları gördüm, gerçekten bir Ordulu olarak çok mutlu oldum. Çok iyi sonuçlar aldığımız ve burada hem Jandarmamızla hem emniyetimizle hem adli yargı, adalet mensuplarımızla gerçekten tam bir huzur kenti haline geldi. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak bütün çalışmalarda destekçileri olacağız” şeklinde konuştu.

 

İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy ise yaptığı konuşmada, ”Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde, İçişleri Bakanlığımızın koordinesinde Emniyet Genel Müdürlüğümüzce tüm ülkede gerçekleştirilen ve İstanbul’da Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla 7 Bin 204 aracın devir teslim töreni tamamlanmış, bu araçlardan 81 tanesi ilimize tahsisi yapılmıştır. Ordu Emniyet Müdürlüğü olarak en önemli görevimiz halkımızın can ve mal güvenliği ile huzur ve esenliğini en üst seviyede korumaktır. Bu görevleri en iyi şekilde yerine getirebilmek için güçlü insan kaynağının yanı sıra modern ve donanımlı araçlara da ihtiyaç duymaktayız. Teknolojinin hızla geliştiği dünyada emniyet hizmetlerinin en iyi şekilde sunulabilmesi için araç gereç altyapımızı da çağın gerekliliğine uygun bir şekilde geliştirmek zorundayız. Bu amaç doğrultusunda Sayın Valimizin önderliğinde ilimizde başlattığımız bağış kampanyasıyla Büyükşehir Belediye Başkanlığımız, ilçe belediyelerimiz, Ordu Asayiş ve Güvenlik Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği, hayırsever iş insanlarımızın desteği ile yeni araçlarımızı Ordu ilinin huzur ve güvenliğini temin etmek amacıyla envanterimize kattık. Yeni araçlar hem suçla mücadelede hem de vatandaşlarımıza daha hızlı ve etkili bir hizmet sunma noktasında bizlere güçlü ve büyük katkı sağlayacaktır. Her siren sesi bir güven mesajıdır” diye konuştu.

 

Asayiş ve Güvenlik Hizmetleri Geliştirme ve Destekleme Dernek Başkanı Ahmet Aydın ise konuşmasında, “2016 yılında derneğimizi kurarak, Ordu ilimizde emniyet ve asayiş hizmetlerini geliştirmek ve katkıda bulunmak amacıyla faaliyetlerimize devam ettik. Bu zamana kadar İl Emniyet Müdürlüğü yapmış Saygıdeğer Müdürlerimin katkılarıyla, teşkilatımıza moral, motivasyon ve araç gereç alımlarında derneğimizin katkıları küçümsenemeyecek kadar çoktur. İl Emniyet Müdürümüz Atilla Aksoy’un göreve başladığı tarihten itibaren beraber görev yaptığımız zaman süresi içerisinde teşkilatımıza her türlü katkıları takdire şayandır. Atilla Aksoy zamanında toplam 98 aracın alımı yapılarak teşkilatımızın hizmetine sunulmuştur” dedi.

 

Konuşmaların ardından, araç alınımına katkıda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, İlçe Belediye Başkanları, Ordu Asayiş ve Güvenlik Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı Ahmet Aydın ile hayırsever iş insanlarına Vali Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uçak ve diğer protokol üyeleri tarafından plaket takdim edildi.

 

Daha sonra, İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek tarafından dua okundu. Vali Muammer Erol ve diğer protokol üyelerinin kurdele kesimi sonrası araçların anahtarları birimlere teslim edildi ve yeni araçlar şehir turu yaptı.

 

 

 

ÜNYE MEDYA TV

Altınordu'da Muhtarlarla Ramazan İftarı

Selde kapanan yol 3 yıl sonra açıldı, 2 bin 800 metreküp taş duvar yapıldı

Altınordu'da Karapınar'a Yeni Kreş Yapılıyor

ORDU’DA LİSELİLER MÜNAZARA ARENASINDA: 130 OKUL KATILDI, KAZANANLARA PARA ÖDÜLÜ

Ordu'da Bayram Öncesi Sıkı Fiyat Denetimi

Karadeniz’in İncisi Ünye’nin Köklü Geçmişi

ORDU NÖBETÇİ ECZANELER 11 03 2026 ÇARŞAMBA

Altınordu TOKİ Projesi Belirsizliği Sürüyor

Ünye Kadın Spor Kulübü Avrupa'yı Hedefliyor

AKTUDER'den Bölgesel İftar Buluşması

ÜNYE KÜLTÜR MERKEZİ İÇİN GERİ SAYIM BASLADI HAMARAT TARİH VERDİ

Ünye'de Öğrenci Pansiyonunda Baca Yangını

MHP'li Şanlıtürk'ten iftar tepkisi: Kamu bütçesiyle hayır olmaz

İrfan Fidan Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Seçildi

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe'den 8 Mart Mesajı

Altınordu'da 3 Mahalleye ATM Geliyor

Altınordu'da atıl otopark 8 yıl sonra açıldı

Ordu’da Suçlulara Geçit Yok: 21 Kişi Cezaevine Gönderildi

Ordu 'da Jandarmadan Narkotik Operasyonu: 13 Kişi Yakalandı

Altınordu'da 4 Katlı Otopark İhalesi 11 Mart'ta

Talip hoca kalp krizi sonucu hayatını kaybettİ

Altınordu'da 8 Mart'ta Kadınlara Özel Sağlık ve Beceri Etkinlikleri

Altınordu'da 8 Mart'ta 'Kadın Sesleri' Konseri Düzenlendi

Ordu'da Heyelan: Sarpdere Yolu Çöktü

Ünye'de Baca Yangını Büyümeden Söndürüldü

Ordu'da Genç Sporcular Yetenek Taramasından Geçiyor

Fatsa'da Bentonit Ocağına Karşı ÇED Toplantısı Düzenlenecek

Başkan Servet Zeren den Pazar Yerinde Emekçi Kadınlara Kadınlar Günü Ziyareti

Ordu'da ev bacasından alev yükseldi, itfaiye müdahalesiyle söndürüldü

Başkan güler İstanbul da Ordululara iftar verdi

Yükleniyor

loading

ORDU NÖBETÇİ ECZANELER 11 03 2026 ÇARŞAMBA

İrfan Fidan Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Seçildi

Maltepe'de Fındıklı Mahalle Evi eğitim ve sosyal etkinlikleri sürdürüyor

KAYMEK'ten öldürülen öğretmen için aile ve empati vurgusu

Trafikte Yeni Dönem: Argan’dan Sürücülere Hayati Uyarı

Fatsa Atatürk Parkı açılışa hazırlanıyor

Ünye'de Sokak Hayvanları İçin Dev Tesis Nisan'da Açılıyor

Rusumat-4 Lige Tutundu, Teknik Sorumlu Yurdakul Mutlu

Şubat İhracat Rakamları Ordu'da Açıklanacak

Akkuş Belediyespor, Geriden Gelip İBB Spor'u Mağlup Etti

ORDU’DA LİSELİLER MÜNAZARA ARENASINDA: 130 OKUL KATILDI, KAZANANLARA PARA ÖDÜLÜ

Ordu'da Hayat Boyu Öğrenme: Anne ve 3. Yaş Üniversiteleri Kuruluyor

AKKUŞ 'TA OKULLARA KAR TATİLİ

SAĞLIK ÇALIŞANLARININ ÇOCUKLARINA Ünye BİLSEK TEN DESTEK

Ordu Öğrencileri TÜBİTAK'ta Bölge Birincisi Oldu

Sağlıklı Çocuk, Sağlıklı Gelecek Projesi Ünye’de Hayata Geçirildi

OYAK Çimento’dan Ünye’ye Gönüllü Dokunuş: “Renkli Yakalar” ile Okul Bahçesi Modern Spor Alanına Dönüştü

DENEYAP 2026 Başvuruları Başladı, Geleceğin Teknoloji Yıldızları Aranıyor

Kayseri Bilim Merkezi yarıyıl tatilinde bilim dolu etkinlikler düzenliyor

Ünye'de İlk Dönem Sona Erdi, Öğrenciler Karne Sevinci Yaşadı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 25 19 2 4 41 61
2.FENERBAHÇE A.Ş. 25 16 0 9 32 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 25 16 3 6 22 54
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 25 13 5 7 15 46
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 25 12 7 6 17 42
6.GÖZTEPE A.Ş. 25 11 5 9 10 42
7.KOCAELİSPOR 25 9 10 6 -3 33
8.SAMSUNSPOR A.Ş. 25 7 7 11 -3 32
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 25 7 9 9 -3 30
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 25 7 9 9 -10 30
11.CORENDON ALANYASPOR 25 5 8 12 -4 27
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 25 6 12 7 -6 25
13.TÜMOSAN KONYASPOR 25 5 11 9 -10 24
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 25 6 13 6 -15 24
15.İKAS EYÜPSPOR 25 5 13 7 -17 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 25 4 12 9 -15 21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 25 3 11 11 -27 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 25 3 17 5 -24 14