Tarih: 30.05.2024 16:54

“İLİMİZİ TANIYALIM” PROJESİ İLE ORDU’YU GEZMEYEN KALMIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçede eğitim gören öğrencileri Ordu’nun tarihi ve turistik güzellikleriyle buluşturuyor. Sadece öğrencilerle yetinmeyen Büyükşehir Belediyesi ilçelerde bulunan kadın grupları ve STK’lara da kentini tanıma fırsatı sunuyor. 

  

Ordu Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde hazırlanan “İlimizi Tanıyalım” projesi kapsamında Ordu’nun 19 ilçesinde bulunan öğrenciler ve kadın grupları belirli günlerde öğretmenleri ile birlikte ilçelerinden alınarak şehrin tarihi ve turistlik yerlerini yakından görme fırsatı yakalıyor. 

 

 UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞIYORLAR

 

Büyükşehir Belediyesi koordinesinde gerçekleştirilen geziler doğrultusunda öğrenciler ve diğer kafileler, rehber eşliğinde Ordu Büyükşehir Belediyesi Binası ve Sanat Galerisi, Taşbaşı Sanat Alanı, Rüsumat No:4 Müzesi, Yason Burnu, Hoynat Adası, Marinaport, Fındık Müzesi, Büyükşehir Belediyesi Kültür Otağı, teleferik hizmeti ile Boztepe’yi ve ters evi gezme imkânı buluyor. Tüm ihtiyaçları Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanan kafileler, gezi programı ile unutulmaz bir gün yaşıyor.

 

Şuana kadar 110 okuldan 11 bin 280 öğrencinin ve bunların yanı sıra kadın grupları ve STK’ların yararlandığı geziler belirlen program dahilinde devam ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —