17016,29%1,08
43,85% 0,05
51,68% -0,06
7306,40% -0,99
11883,52% 0,00
Projeleri yerinde inceleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, tamamlandığında şehir trafiğinin gözle görülür şekilde rahatlayacağını söyledi
Altınordu ilçesinde devam eden çalışmaları sahada denetleyen Başkan Güler, yetkililerden bilgi alarak projelerin zamanında tamamlanması için yoğun mesai harcandığını belirtti. Güler, “Bu iki tesis tamamlandığında şehrimize her anlamda önemli bir eseri kazandırmış olacağız. Hem kent içi trafik rahatlayacak hem de şehrimiz nefes alacak” dedi.
Otopark Sorununa Büyük Katkı
Millet Bahçesi projesi kapsamında 2 bin araçlık otopark alanı oluşturulacağını ifade eden Başkan Güler, Millet Düzü projesinde ise 241 araçlık otoparkın hizmet vereceğini kaydetti. Bu yatırımlarla Altınordu’daki otopark sorununun önemli ölçüde azalacağını vurgulayan Güler, çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü dile getirdi.
“Her taraf şantiye halinde. Güzel bir tesisi Ordu’muza kazandıracağız. 2000 araçlık Millet Bahçesi Ordu’yu bambaşka bir noktaya getirecek” diyen Güler, projelerin tamamlanmasıyla şehir içi ulaşımın daha akıcı hale geleceğini söyledi
“Millet Düzü Geçmişimizin Bir Parçası”
Millet Düzü’nün tarihi ve kültürel önemine de dikkat çeken Başkan Güler, bu alanın yeniden bir çekim merkezi haline geleceğini ifade ederek, “Millet Düzü geçmişimizin ve milletimizin bir parçası. Burayı yeniden şehrimizin hizmetine sunacağız” diye konuştu.
Projelerin tamamlanmasıyla birlikte Altınordu’nun hem sosyal yaşam hem de ulaşım açısından önemli bir kazanım elde etmesi bekleniyor.
Ünye Medya