-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
ONEY FLASH FM’İN 32’İNCİ YAŞ PASTASI KESİLDİ
Oney Flash FM kuruluş yıl dönümü dolayısıyla muhteşem bir kutlama programı düzenledi, çok sayıda davetlinin katıldığı programda 32. Yaş Günü pastası kesildi.
Oney Flash FM Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, Oney Flash FM’in, 32 yıldan bu yana bölgenin gür ve güçlü sesi olduğunu, bundan böyle de olmaya devam edeceğini söyledi.
26 Şubat 2024’de 32. yaşına giren Oney Flash FM kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama programı düzenledi.
Ortayılmazlar Mahallesi’ndeki Oney Flash FM’in önünde düzenlenen törende Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Samsun Bölge Müdürü Ebu Bekir Ayrancı ve Oney Flash FM Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz tarafından 32. Yaş pastası kesildi.
Korkmaz, 32 yıllık süreç hakkında bilgilendirme yaptı
Programın açılış konuşmasında Oney Flash FM Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, “1992 yılı 26 Şubat tarihinde İrfan Tosun ve diğer ortağımla 3 ortak olarak başladığımız bir hikayeydi bu. Önce dedik ki Türkiye çapında radyolar açılıyor. Bizde bir radyo açabilir miyiz ? İrfan beyin bana gelip Hakancığım sen eski bir radyo sahibisin, radyocunun oğlusun. Radyocu Ali Korkmaz’ın oğlusun. Benimle birlikte olursan bu konuda desteğinle birlikte bu radyoyu kurarız dediği ve o günlerde müziklerle başladığımız radyonun temelinde kendisine de teşekkür ediyorum ki bana bu adımı attırmış.
Yayınları ile ses getirdi, getirmeye devam edecek
İlk kurduğumuz gün heyecanla sevgili Kadir ağabeyimle birlikte yayına başladığımız gün dün gibi hatırımda ve vericilerden ilk yansıyan şarkı da Berkant’ın Samanyolu Şarkısı oldu. Bu şarkı ile Oney Flash FM yayın hayatına başladı ve 32 yıldır sadece Türkiye’de radyoların 1.000’e ulaşması ile olmaz kapatıyorum demesiyle bir 6 aylık duraksama ile Ünye Flah FM mülki ile de bize ait olan bu bölümde 32 yıldan bu yana müzikleri ile eserleri ile radyo anlamında ne varsa sizlerle birlikte yayınları ile ses getirdi ve getirmeye de devam edecek.
Program çeşitliliğimiz artarak sürüyor
Kırık Ahmet’in hazırladığı kasetler vardı. Kurşun kalemle kaset ne işe yarar denirdi. İşte o kurşun kalemle sara sara şarkılar hazırlanırdı. İstediğimiz şarkılar bir şekli ile oradan çalınırdı. Kadir ağabeyle uzun yıllar Gökkuşağı Fındık Show programını yaptık. Sonrasında Sima Çetin geldi aramıza Azerbaycan vatandaşı kendisi. Ama kırık Türkçe’siyle çok sevdirdi kendini, yayınları ile bizlerle birlikte oldu. Yeşilay Sağlık Eğitim Kültür programı ile 25 yılı aşkın Arif Takıcı ağabeyim de bana güç verdi. Aynur Zeren Tan Sözlü Tarih programı dinleyici ve izleyici ile her zaman buluşan programlar arasında. Sessiz Adam programımız var. Sabah 09:00’da Basında Bugün programı ile bendeniz 30 yıldır 09:00-09:30 saatleri arası ulusal ve yerel haber başlıkları ile sizlerin radyosunda oluyorum. O gazeteleri okurken sanki bir evladım gibi. Evladımla eşdeğer bir programı yapmanın da keyfini yaşıyorum. Ardından Ünye Mermer Bir Konu Bir Konuk diyoruz. Kentin Sesi diyoruz Ali Öztürk ile siyasetin nabzını tutuyoruz. Ali bey o programlara çıktığında Ünye KENT Gazetesi’nde de duayen gazetecilerin eşlinde haber oluveriyorlar. Ali beye ve Hacer hanıma bize katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Amiral Gemimiz Uslu Fındık katkıları ile Haftanın Yorumu programımız. Ünye’yi ve Ordu’yu siyaseten değerlendiren ve bu değerlendirmeler ışığında da hakikaten ses getiren bir program. Duayenimiz Musa Özgür Kıroğlu’nun moderatörlüğünde, Ali beyin gazeteci vasfı ile yanımda olduğu mükemmel bir program. 8. ve 9. Yılını sürdürdüğümüz bir program.
Günümüzü kutlayan herkese teşekkür
Bugün aramızda bulunamayan bana ileti yoluyla mesajları ile mutlak suretle Hakan bey yanınızda olmak istiyorum diyen, çiçek gönderen, çiçek bahçesine çeviren bu noktada desteklerini hiç esirgemeyen arkadaşlarıma, dostlarıma, ismini sayamadığım Flash FM okulunda yetişmiş yüzlerce iş arkadaşıma, şuan mevcudiyette bizlerle olan herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum. 32 yıldır bana destek veren eşime sevgilerimi sunuyorum ki verdiği destekle 32 yıl bu noktada geçti. Evlatlarım var benim. Biri Radyo Sinema Televizyoncu. Oğlum Asil Mert ve Ayberk Efe bana destek veriyor. Ailem sayesinde, sizlerin sayesinde ben çok güçlü bir şekilde ömrümü yettiği müddetçe sizlerle birlikte olacağım. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum.”
Ünye KENT Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Oney Flash FM Hafta’nın Yorumu Programı moderatörü Musa Özgür Kıroğlu programda yaptığı konuşmasında şunları kaydetti;
Bu işler çok zor işlerdir
“Bir kurum için 32 yıl ayakta kalabilmeyi başarmak, o kurum için büyük bir onurdur ve de bir gurur vesilesidir. Hele de bu bir basın kuruluşu ise, üstelik yerelde yayın yapan bir basın kuruluşu ise, çok daha ileri derecede bir onur ve gurur vesilesidir. Ancak şunu özellikle vurgulamak istiyorum; gerek yazılı olsun, gerek görsel olsun, gerekse duysal basın olarak ifade ettiğimiz radyoculuk olsun öyle dışardan göründüğü gibi güle oynaya yapılan işler olmayıp zor, çok çok zor işlerdir.
İşine sevdalı, azimli ve sabırlı olmak gerekiyor
Maddi ve manevi birçok sıkıntıyı, sorunu ve meşakkati içinde taşıyan bu işlerde yol almak, Oney Flaş Radyo gibi bunca yıl ayakta kalmak ve de ileriye yürüyebilmek tabiri caizse her babayiğidin harcı değildir. Bütün bu zorlukların altından kalkabilmek için en başta bu işe sevdalı olmalısın; yani aşık olup sevmelisin. İkincisi azimli olmalısın, her gün mesaiye bütün azim ve kararlığınla başlamalısın. Üçüncüsü ise sabırlı olmalısın, sabretmeyi mutlaka becerebilmelisin. Oney Flaş FM’in İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Hakan Bey’i, ben işte bu üç maddede dile getirdiğim; işine olan aşkı, azmi ve sabrı ile tanıdım. 9 yıldan beri yer aldığım Haftanın Yorumu programlarında bu özelliklerine bizzat şahit oldum. Başarısının sırrının bundan kaynaklandığını gördüm.
Radyolar günlerini müzik yayınlarıyla geçiştirmemeli
Günümüzde radyoların, özellikle de yerel radyoların, günü müzik yayınlarıyla geçiştirmeye çalıştığını görmekten ben şahsen ziyadesiyle rahatsızım. Gülüp eğlenmek, neşelenmek insanların en doğal hakkı, sözüm yok. Ancak, hayatın sadece müzik dinlemekten ibaret olmadığını da görmezden gelemeyiz. Radyoyu eğer bir kitle iletişim aracı olarak kabul etmişsek… Hele hele duysal basın olmasından hareketle gün içinde çalışıyorken, iş görüyorken her an bizimle beraberse, bize müziğin dışında da bir şeyler vermeli. Ne yapmalı dersek? Haber vermeli, bilgilendirmeli, bizlere bir şeyler öğretmeli. Bunun için de radyoların yaptıkları yayınlarında sadece müzik değil sosyal, siyasal, kültürel program çeşitliliği olmalı.
Oney Flaş FM, görevini tam manasıyla yapıyor
İşte Oney Flaş FM, dile getirdiğim bu manada yayın yapan. Bu özelliği ile dikkat çeken, dinlenen, izlenen bir radyo olmayı başarmış. Bu kapsamda dinleyici ve izleyici kitlesi oluşturmuş bir radyo olarak dikkat çekmekte. Yani görevini tam manasıyla yapmaktadır.
Bu vesile ile, benimde içinde bulunmaktan onur ve mutluluk duyduğum Oney Flaş FM ailesini başta Hakan Bey olmak üzere, program, yapımcılarını, sunucuları, teknik ekibi kutluyor, 32. yaşın hayırlı olmasını, başarılara başarı katmasını diliyor; bu güzel ve anlamlı günümüzde bizlerle birlikte olan ve mutluluğumuza mutluluk katan değerli konuklara bir kez daha hoş geldiniz diyor, saygılarımı sunuyorum. “
Kaymakam Işık, tebrik etti
Programda konuşan Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, “İlçemizin köklü yayın kuruluşlarından Oney Flash FM’ın kuruluşunun 32. yıl dönümünü tebrik ediyorum. Bundan sonra ki yayın hayatında başarılar diliyorum.” dedi.
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, programdaki konuşmasında; “Hakan kardeşim, Musa ağabeyim sevdiğim dostlarım. Hakikaten 32 yılı devirmenin kolay olmadığını, süreçte ne kadar güçlüklerle yol yüründüğünü ifade ettiler. Bizde istiyoruz ki aynı şekilde basın-yayın halkın gözü kulağı, aynı zamanda bizlerin de izleyicisi ve denetleyicisi olsunlar. Onun için basın çok önemli. Çok önemli olduğu kadar da 32 yılı devirebilmek için de ilkeli bir duruş sergilemek gerekli. Kendilerini bu ilkeli duruşlarından dolayı tebrik ediyorum. Basın-yayın hayatında da nice 32 yılları devirmek üzere, bizde ömrümüz vaki olduğu sürece yıl kutlamalarında inşallah pastasını kesmek üzere, yanında olmak üzere nice yıllar diliyorum” ifadelerinde bulundu.
KİRAZLİMANI SEYİR TERASI TAMAMLANIYOR: ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI BAŞLADI
AK Parti Perşembe İlçe Yönetim Kurulu Açıklandı
Topçam Barajı Doluluk Oranı Yüzde 75'e Yükseldi
Altınordu'da kaldırım işgallerine ve izinsiz afişlere karşı denetimler sıkılaştı
52 Orduspor Evinde 2-0 Mağlup Oldu, Bozokspor Üst Sıralara Yükseldi
Fatsa'da Kamyon ve Kamyonet Çarpıştı: 2 Ton Fındık Yola Saçıldı
Ünye Kalesi: 2500 Yıllık Tarihi, Dehlizleri, Kaya Mezarları ve Dünyada Tek Raylı Sistemi ile Eşsiz Bir Miras
Ünye’de “Sağlıklı Çocuk, Sağlıklı Gelecek” Etkinliği
İYİ Parti'den ORBEL'e Sert Sorular: Maden İçin Bu Acele Niye?
Ordu'da STK'lar İsrail ve ABD'ye Tepki Gösterdi
Hüseyin Tavlı Muhtarlarla Sahada: Talepler Yerinde Dinleniyor
Orduspor 1967, Bulancak Maçında Ligi Kurtarmak İstiyor
TİTİZ FATSA 'DAN SESLENDİ 'TOPRAĞIN ÜSTÜ ALTINDAN DEĞERLİ''
Ordu’da Eğitim Sen ile Sosyal-İş Arasında TİS Krizi: Çalışanlar Grevde
Ünye'de Genç Kızlar Halter Türkiye Birinciliği Başlıyor
Ordu’da Çölyak Hastalarına Büyük Destek: Glütensiz Gıdalar Ücretsiz Kapıya Kadar Ulaşıyor
Altınordu Buz Pateni Pisti Sezonu 30 Bin Ziyaretçiyle Tamamladı
Ordu'da Hükümet Caddesi Trafiğe Kapanıyor
Yorum yok...
Turnasuyu Kordon Park’ta 2. Etapta Sona Doğru: Yaz Aylarına Yetiştirilecek
Milliler Romanya'yı 1-0 Yenerek Finale Yükseldi
Ordu'da Çöp Krizi: AFAD ve Sağlık Raporları ile Çevre Müdürlüğü Raporu Çelişiyor
Fatsa'da Sahile Vuran İHA'da Patlayıcı Bulunmadı
Ünye’ye Gurur: Arif Nihat Asya Kız MTAL Öğrencisi İl İkincisi Oldu
Ordu Tabip Odası’nda Seçim Hareketliliği: Uzm. Dr. Ali Coşkun Adaylığını Duyurdu
Kabadüz'de 19 Muhtar Madene Karşı Birleşti
Altınordu'da Yaşlılara Dijital Okuryazarlık Semineri
Altınordu'da Mahalle Yolu Sorunu İş Birliğiyle Çözüldü
Fatsa Belediyesi SGK'ya Devrettiği Eski Binasını Geri Aldı
Ünye Kadın Futbol Kulübü’nden Tesisleşme Atağı: İki Yeni Halı Saha Geliyor
Yükleniyor




