-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
ORDU’DA GENÇLİK VE SPOR YATIRIMLARI DEVAM EDİYOR
Gençlik ve Spor Bakanlığı Tarafından Gülyalı ilçesine 250 seyirci kapasiteli Spor Salonu, Gençlik Merkezi ve Tenis Kortu inşaatı devam ediyor.
Projeyi yakından takip eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç inşaatta gelinen son durumu inceledi.
İl Müdürü Genç “Gülyalı İlçemize Gençlik ve Spor Bakanlığımızın spor yatırımları devam ediyor. İçerisinde bulunduğumuz alana 250 seyirci kapasiteli Spor Salonu, Gençlik Merkezi inşaatı hızla devam ediyor. Şuanda İstinat duvarları ile birlikte temeli bitti, alan düzenlemesi devam ediyor. Gülyalı ilçemiz için mükemmel tesisler olacak. Konum itibariyle Havalimanına yakın olması, Ordu merkezine yakın olmasından dolayı birçok organizasyonu gerçekleştirme imkânı bulacağız. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteğiyle yaklaşık 25 Milyon TL ye mal olacak tesis Gülyalı’daki gençlerimize ve spor kulüplerimize hayırlı olmasını diliyorum.
Yapımında en büyük desteği sağlayan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e, Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza İl Başkanımıza ve tesisin arsasının tahsisini yapan Gülyalı Belediyemize teşekkür ediyoruz. Bu tesis bittiği zaman inşallah burada birçok organizasyonun yanı sıra okullarımızda bu tesislerimizi kullanacak. Gülyalı ilçemizde her iki tesisin yanyana oluşu gençlerimiz için yaşam merkezi olabilecek bir alan olacak. Spor Salonu ve Gençlik Merkezinin yanı sıra içerisinde açık tenis kortunun oluşu gençlerimizin hafta sonlarını ve boş vakitlerini geçirebileceği sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler açısından en güzel mekânlardan biri olacak. İnşallah tesisimiz yılsonunda gençlerimizin hizmetine açılmış olacak. Dolayısıyla emeği geçen herkese gençlerimiz adına teşekkür ediyoruz. Gülyalı’mıza Ordu’muza spor tesislerimiz hayırlı olsun. ”dedi.
52 Orduspor Evinde 2-0 Mağlup Oldu, Bozokspor Üst Sıralara Yükseldi
Fatsa'da Kamyon ve Kamyonet Çarpıştı: 2 Ton Fındık Yola Saçıldı
Ünye Kalesi: 2500 Yıllık Tarihi, Dehlizleri, Kaya Mezarları ve Dünyada Tek Raylı Sistemi ile Eşsiz Bir Miras
Ünye’de “Sağlıklı Çocuk, Sağlıklı Gelecek” Etkinliği
İYİ Parti'den ORBEL'e Sert Sorular: Maden İçin Bu Acele Niye?
Ordu'da STK'lar İsrail ve ABD'ye Tepki Gösterdi
Hüseyin Tavlı Muhtarlarla Sahada: Talepler Yerinde Dinleniyor
Orduspor 1967, Bulancak Maçında Ligi Kurtarmak İstiyor
TİTİZ FATSA 'DAN SESLENDİ 'TOPRAĞIN ÜSTÜ ALTINDAN DEĞERLİ''
Ordu’da Eğitim Sen ile Sosyal-İş Arasında TİS Krizi: Çalışanlar Grevde
Ünye'de Genç Kızlar Halter Türkiye Birinciliği Başlıyor
Ordu’da Çölyak Hastalarına Büyük Destek: Glütensiz Gıdalar Ücretsiz Kapıya Kadar Ulaşıyor
Altınordu Buz Pateni Pisti Sezonu 30 Bin Ziyaretçiyle Tamamladı
Ordu'da Hükümet Caddesi Trafiğe Kapanıyor
Yorum yok...
Turnasuyu Kordon Park’ta 2. Etapta Sona Doğru: Yaz Aylarına Yetiştirilecek
Milliler Romanya'yı 1-0 Yenerek Finale Yükseldi
Ordu'da Çöp Krizi: AFAD ve Sağlık Raporları ile Çevre Müdürlüğü Raporu Çelişiyor
Fatsa'da Sahile Vuran İHA'da Patlayıcı Bulunmadı
Ünye’ye Gurur: Arif Nihat Asya Kız MTAL Öğrencisi İl İkincisi Oldu
Ordu Tabip Odası’nda Seçim Hareketliliği: Uzm. Dr. Ali Coşkun Adaylığını Duyurdu
Kabadüz'de 19 Muhtar Madene Karşı Birleşti
Altınordu'da Yaşlılara Dijital Okuryazarlık Semineri
Altınordu'da Mahalle Yolu Sorunu İş Birliğiyle Çözüldü
Fatsa Belediyesi SGK'ya Devrettiği Eski Binasını Geri Aldı
Ünye Kadın Futbol Kulübü’nden Tesisleşme Atağı: İki Yeni Halı Saha Geliyor
“Mustafa Hamarat ve İbrahim Ufuk Kaynak 'dan Ünye–Akkuş Yolu İçin Bakanlık Hamlesi”
“CHP Ünye Sahada: Gürecülü ve İpekyolu’nda Esnaf Ziyareti”
Ordu'da Dolmuş Ücretlerine Zam Yok, Ücretsiz Binişler Kısıtlanabilir
Ordu’da Karayolu Yatırımlarında Son Durum: Hedef 2027, Çalışmalar Sürüyor
Yükleniyor





