Tarih: 03.06.2024 09:28

ORDU MİLLETVEKİLLERİYLE PROJE VE YATIRIMLAR ÜZERİNE İSTİŞARE

Facebook Twitter Linked-in

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı AK Parti İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan ile birlikte Ankara temaslarına TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı, Ordu Milletvekili Prof. Mahmut Özer ile başladı. İlçede devam eden proje ve yatırımlar üzerine istişarelerde bulunan Başkan Tavlı, AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat ve MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk’ü de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ziyaret etti.

Başkan Tavlı OSB’de devam eden çalışmalar ve Yeni Sanayi Sitesi projesi ile ilgili Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Abdurrahman Aydın'ı da ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretlerin verimli geçtiğini belirten Başkan Tavlı, “AK Parti İlçe Başkanımız Hasan Fahri Alparslan ile birlikte TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Sp

Üor Komisyonu Başkanımız, Ordu Milletvekilimiz Sn. Prof. Mahmut Özer, AK Parti Ordu Milletvekilimiz Sn. Mustafa Hamarat ve Cumhur İttifakı ortağımız MHP Ordu Milletvekilimiz Sn. Naci Şanlıtürk'ü ziyaret ederek ilçemizdeki devam eden ve başlayacak olan projelerimizi konuştuk. Ayrıca devam eden OSB ve başlayacak olan Yeni Sanayi Sitemizin yapım çalışmalarıyla ilgili Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Sn. Abdurrahman Aydın'ı ziyaret ederek, istişarelerde bulunduk. Misafirperverliklerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —