-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,08% 0,04
-
EURO
51,03% -0,33
-
GRAM ALTIN
7316,20% -0,52
-
Ç. ALTIN
11826,62% -0,32
Ordu’da 95 bin 941 sürücüye işlem yapıldı!
Trafikte sıfır can kaybı hedefiyle, trafik güvenliğini sağlamak amacıyla yapılan trafik denetimlerinde 2024 yılı ilk sekiz ayında toplam 766 bin 368 araç kontrol edildi, 95 bin 941 araç sürücüsüne işlem yapıldı.
Ordu Valisi Muammer Erol, il genelinde 2024 yılının ilk 8 ayında asayiş, narkotik ve siber suçlar, terör, kaçakçılıkla mücadele ve göçmen kaçakçılığı başta olmak üzere asayiş ve güvenliğin sağlanması noktasında yürütülen çalışmalarla ilgili her ay olduğu gibi Eylül ayında da gerçekleştirdiği toplantıyla basın mensuplarını bilgilendirdi.
Vali Erol, 8 ayda il genelinde meydana gelen trafik kazalarına ve bu kazaları önlemek için yapılan denetimlere ilişkin basın mensuplarına şu bilgiyi verdi:
“Trafikte sıfır can kaybı hedefiyle, vatandaşlarımızın trafik güvenliğini sağlamak amacıyla yapılan trafik denetimlerinde 2024 yılı ilk sekiz ayında toplam 766 bin 368 araç kontrol edildi. 95 bin 941 araç sürücüsüne Karayolları Trafik Kanunu’nun muhtelif maddelerinden işlem yapıldı, 3 bin 281 araç trafikten men edildi,1.805 araç sürücüsünün sürücü belgesi geri alındı. 2024 yılı ilk sekiz ayında, kaza yerinde 9 ölümlü trafik kazası meydana geldi, 11 vatandaş hayatını kaybetti.
İl genelinde alınan tüm tedbirlere rağmen 1.672 yaralamalı trafik kazası meydana geldi, bu kazalarda 2 bin 556 vatandaş yaralandı. Polis sorumluluk bölgesinde meydana gelen kazaların %43.8’i, jandarma sorumluluk bölgesinde meydana gelen kazaların %10’u motosiklet kazalarıdır. Bize 112 Acil Çağrı Merkezi aracılığıyla İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı birimlerimize bizzat başvurarak 7/24 ulaşabilirsiniz.”
Altınordu'da Muhtarlarla Ramazan İftarı
Selde kapanan yol 3 yıl sonra açıldı, 2 bin 800 metreküp taş duvar yapıldı
Altınordu'da Karapınar'a Yeni Kreş Yapılıyor
ORDU’DA LİSELİLER MÜNAZARA ARENASINDA: 130 OKUL KATILDI, KAZANANLARA PARA ÖDÜLÜ
Ordu'da Bayram Öncesi Sıkı Fiyat Denetimi
ORDU NÖBETÇİ ECZANELER 11 03 2026 ÇARŞAMBA
Altınordu TOKİ Projesi Belirsizliği Sürüyor
Ünye Kadın Spor Kulübü Avrupa'yı Hedefliyor
AKTUDER'den Bölgesel İftar Buluşması
ÜNYE KÜLTÜR MERKEZİ İÇİN GERİ SAYIM BASLADI HAMARAT TARİH VERDİ
Ünye'de Öğrenci Pansiyonunda Baca Yangını
MHP'li Şanlıtürk'ten iftar tepkisi: Kamu bütçesiyle hayır olmaz
İrfan Fidan Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Seçildi
Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe'den 8 Mart Mesajı
Altınordu'da 3 Mahalleye ATM Geliyor
Altınordu'da atıl otopark 8 yıl sonra açıldı
Altınordu'da 4 Katlı Otopark İhalesi 11 Mart'ta
Talip hoca kalp krizi sonucu hayatını kaybettİ
Altınordu'da 8 Mart'ta Kadınlara Özel Sağlık ve Beceri Etkinlikleri
Altınordu'da 8 Mart'ta 'Kadın Sesleri' Konseri Düzenlendi
Ordu'da Heyelan: Sarpdere Yolu Çöktü
Ünye'de Baca Yangını Büyümeden Söndürüldü
Ordu'da Genç Sporcular Yetenek Taramasından Geçiyor
Fatsa'da Bentonit Ocağına Karşı ÇED Toplantısı Düzenlenecek
Başkan Servet Zeren den Pazar Yerinde Emekçi Kadınlara Kadınlar Günü Ziyareti
Ordu'da ev bacasından alev yükseldi, itfaiye müdahalesiyle söndürüldü
Başkan güler İstanbul da Ordululara iftar verdi
Yükleniyor





