-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,29% 0,00
-
EURO
51,29% -0,07
-
GRAM ALTIN
6650,41% 0,43
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
Ordu'da Siyasetin Seviyesi Düşüyor: Enver Yılmaz'ın İsmi Üzerinden Manipülasyon
Ordu'da son bir haftadır siyasetin geldiği seviyeyi gözler önüne seren gelişmeler yaşanıyor.
İyi Parti Ordu İl Başkanı Fatih Titiz:
Ordu'da son bir haftadır siyasetin geldiği seviyeyi gözler önüne seren gelişmeler yaşanıyor. AK Parti Ordu İl Başkanlığı Kongresi öncesinde, delegeleri etkilemek amacıyla İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Enver Yılmaz'ın isminin manipülatif bir şekilde kullanılması, çaresizliğin boyutlarını ortaya koyuyor.
Enver Yılmaz, geçirdiği cerrahi operasyon sonrası evinde istirahat ederken, Ordu'ya kazandırdığı eserler ve halkın gönlündeki yeri, siyasi rakipleri tarafından dahi kabul ediliyor. Ancak, bu sevgi ve gücü yerel seçimlerde aldığı oy üzerinden kendi başarısızlıklarını örtmek için kullanmaya çalışanların çabaları nafile. 30 Mart seçimlerinde partisinin oy oranlarını dibe sürükleyenlerin, bugün pozisyonlarını korumak adına iftira ve kurgu senaryolarla ayakta kalmaya çalışmaları kabul edilemez. YSK kuralları gereği, seçim dönemlerinde tüm televizyon kanalları adaylara belli bir oranda yayın hakkı tanımak zorunda. Bu gerçeği çarpıtarak bir algı yaratmaya çalışmak çaresizlikten başka bir şey değil.
Yerel seçimler sırasında yaptığı gizli pazarlıklarla 'İYİ Parti’den istifa ediyorum' diye meydana çıkıp basın açıklaması yapanlar, 31 Mart sonrası Büyükşehir Belediyesi’nin bir şirketinde yönetim kurulu üyesi olarak maaşa bağlanmış. Aynı kişi, AK Parti'nin İl Başkanlığı Kongresi öncesi sahneye çıkmış ve Enver Yılmaz'ın yerel seçimlerde Altaş TV ekranlarına çıkmasını eleştirerek, diğer adaylara destek vermiş. Bu kişi ve benzerlerinin, il başkanlığına aday olanların her fırsatta Enver Yılmaz'ın ismini kullanarak gündeme gelmeleri, kirli senaryoların ne kadar sistematik olduğunu gösteriyor. Enver Yılmaz, İYİ Parti'nin Genel Başkan Yardımcısıdır ve herkes bu gerçeği bilmeli, kendi iç çekişmelerine Yılmaz'ın ismini alet etmemelidir. Ordu halkı, 31 Mart seçimlerinde Enver Yılmaz’a verdiği desteği 167 bin oyla göstermiştir. Bu tür asparagas dedikodularla gündemde kalmaya çalışanlar, günü geldiğinde halkın tokadıyla yeniden karşılaşacaktır.
ÜNYE MEDYA TV
Ordu'da İki Ayrı Kazada 12 Yaralı
Ordu'da Fındık Fiyatı 220 TL'ye Ulaştı
Polisin burnunu kırdı, tutuklandı
Altınordu'da Çanakkale Zaferi Hoşaf ve Türkülerle Anıldı
Altınordu'da Bayram Coşkusu Akyazı Sahili'nde Devam Edecek
Başkan Tepe'den Ramazan Bayramı mesajı
Altınordu'da Ramazan Bayramı'nda Otoparklar Ücretsiz
Altınordu Belediyesi'nden Ramazan Bayramı için 7/24 hizmet
Hasan Fahri Alparslan’dan Ramazan Bayramı Mesajı
Dervişoğlu: Ordu'dan En Az 4 Vekil İstiyorum
ORDU’DA 60 YAŞ ÜSTÜNE ÜNİVERSİTE FIRSATI! KAYITLAR BAŞLADI, SON TARİH 27 MART
Çamaş'ta Kadın Başkan Leyla Çıtır: Yol Açtık, Cesaret Verdik
Otizmle Yaşam Derneği'nden Ordu'da Anlamlı İftar Buluşması
Ünye’de Sokak Ortasında Kanlı Hesaplaşma: 36 Yaşındaki Fatih Tefir Hayatını Kaybetti
Ordu'da Çanakkale Zaferi'nde asker karavanası dağıtıldı
OYAK Çimento’ya Küresel Başarı: Net-Sıfır Yolculuğuna EcoVadis’ten Ödül
Adem Çağlayan: Sabırlı Oyunla Zirveyi Hedefliyoruz
Ordu'nun Simgesi Ayışığı Düğün Salonu Şirinevler'de Yeniden Yükseliyor
Altınordu Başkanı Tepe'den Çanakkale Zaferi Mesajı
Dervişoğlu Ordu'da Coşkuyla Karşılandı
Ordu'da 3x3 Basketbol İl Birincileri Belli Oldu
Ünye Belediye Başkanı Tavlı'dan Kadir Gecesi Mesajı
Ordu'da kaçakçılık operasyonu: Sahte ehliyet, tarihi obje ve otomobil ele geçirildi
Ordu'da Trafik Denetimleri: 82 Modifiyeli Araç Ceza Aldı
ORDU’NUN YARINLARI İÇİN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
Altınordu'da Başkan Tepe vatandaşla sahada buluşuyor
Altınordu'da Bayram Öncesi Şekerlik Boyama Atölyesi Düzenlendi
Altınordu Belediyesi Kandil Simidi Dağıttı
Yükleniyor




