Tarih: 23.09.2024 09:24

Polis memurunun yaralandığı olayda dede ve torun tutuklandı, baba serbest

Facebook Twitter Linked-in

Ünye’nin Liseler Mahallesi Hanboğazı mevkiinde uygulama sırasında 15 yaşındaki A. A. D'ye işlem yapıldığı sırada çıkan tartışmada, polis memurunun başına sandalye vurularak yaralandığı olayla ilgili gözaltına alınan gencin dedesi Abdullah D, babası Orhan D. ve ağabeyi Oğuzhan D'nin jandarmadaki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen Abdullah D ve Oğuzhan D. tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi. Baba Orhan D. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ünye Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri, dün Liseler Mahallesi Hanboğazı mevkiinde uygulama sırasında bir motosikleti durdurmuş, ehliyeti olmayan ve kask takmayan 15 yaşındaki A. A. D'ye işlem yapıldığı sırada gencin dedesi Abdullah D, babası Orhan D. ve ağabeyi Oğuzhan D.’nin gelmesi üzerine taraflar arasında tartışma çıkmıştı. Başına sandalye ile vurularak yaralanan polis memuru, Ünye Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı.

Abdullah D, Orhan D. ve Oğuzhan D, jandarma ekiplerince gözaltına alınmış, A. A. D. hakkında ise ehliyetsiz motosiklet kullandığı ve kask takmadığı gerekçesiyle işlem yapılmıştı.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —