-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
SAADET PARTİSİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI PEKDEMİR ÜNYE’DE GENÇLER LE BULUŞTU
Bir dizi ziyaret kapsamında Ünye’ye gelen Saadet Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Avukat Haldun Pekdemir, partisinin Ünye İlçe Teşkilatında gençlerle kahvaltı da bir araya geldi.
Partisinin Ünye İlçe Teşkilatında gençlerle bir araya gelerek hem ülke hem de Ünye gündemine dair değerlendirmelerde bulunan Pekdemir kahvaltı sonrası basına bir açıklama yaptı.
Gençlerin büyük şehirlere göç etmek zorunda kaldığını vurgulayan Pekdemir, Ünye’nin en önemli sorunlarından birinin nüfus kaybı ve gençlerin umutsuzluğu olduğunu ifade eden Başkan Pekdemir konuşmasında şu sözlere yer verdi.
“Bugün gençlerimiz ilkokuldan liseye kadar Ünye’de okuyor ancak sonrasında burada iş ve gelecek bulamadığı için Samsun, Ankara, İstanbul gibi şehirlere gitmek zorunda kalıyor. Ünye sadece nüfus kaybetmiyor, aynı zamanda yarına dair umudunu da kaybediyor. Bu şehrin değer üretecek gençlerini başka şehirlere gönderen bir tabloyla karşı karşıyayız.”
“Fındık Emekçisinin 20 Yıllık Mağduriyeti Sürüyor”
Ünye’de çiftçinin ve üreticinin yıllardır emeğinin karşılığını alamadığını belirten Pekdemir, özellikle fındık üreticisinin derin mağduriyet yaşadığını söyledi.
“Çiftçilik ve üretim her geçen gün cezalandırılıyor. Ünye’de fındık emekçilerimizin alın teri karşılık bulmuyor. Bu tablo ne yazık ki 20 yıldır değişmedi.” diye konuştu.
“Yalı Koyu Gündemi Suni Bir Tartışmaya Dönüştürüldü”
Ünye’de son günlerde tartışılan Yalı Koyu projesine de değinen Pekdemir, konunun kamuoyunda gereğinden fazla suni bir gündem yaratmak için kullanıldığını belirtti.
“Yalı Koyu elbette Ünye için kıymetlidir. Ancak bu tartışmanın gölgesinde Ünye’nin gerçek gündemlerini konuşamaz hale geliyoruz. Hem Ünye hem de ülke için çözüm odaklı bir yol haritamız var. Biz bu meseleleri bütüncül olarak ele alıyoruz.”
basın açıklamasının ardından gençler ile birlikte Ünye de birtakım ziyaretler gerçekleştiren Pekdemir Partisinin Üye standını da ziyaret edip ardından Ünye çevre platformunun ünye yalı kumsalında düzenlediği uçurtma şenliğine katılarak yalı kumsalına Ordu Büyükşehir Belediyesi Tarafından Yapılması Planlanan Kaldırım projesinin yanlış olduğunu dile getirip inşallah bu hatadan en kısa zamanda dönülür bu doğa harikası yer doğal kalır diyerek düşüncelerini dile getirdi.
Ünye Kalesi: 2500 Yıllık Tarihi, Dehlizleri, Kaya Mezarları ve Dünyada Tek Raylı Sistemi ile Eşsiz Bir Miras
Ünye’de “Sağlıklı Çocuk, Sağlıklı Gelecek” Etkinliği
İYİ Parti'den ORBEL'e Sert Sorular: Maden İçin Bu Acele Niye?
Ordu'da STK'lar İsrail ve ABD'ye Tepki Gösterdi
Hüseyin Tavlı Muhtarlarla Sahada: Talepler Yerinde Dinleniyor
Orduspor 1967, Bulancak Maçında Ligi Kurtarmak İstiyor
TİTİZ FATSA 'DAN SESLENDİ 'TOPRAĞIN ÜSTÜ ALTINDAN DEĞERLİ''
Ordu’da Eğitim Sen ile Sosyal-İş Arasında TİS Krizi: Çalışanlar Grevde
Ünye'de Genç Kızlar Halter Türkiye Birinciliği Başlıyor
Ordu’da Çölyak Hastalarına Büyük Destek: Glütensiz Gıdalar Ücretsiz Kapıya Kadar Ulaşıyor
Altınordu Buz Pateni Pisti Sezonu 30 Bin Ziyaretçiyle Tamamladı
Ordu'da Hükümet Caddesi Trafiğe Kapanıyor
Yorum yok...
Turnasuyu Kordon Park’ta 2. Etapta Sona Doğru: Yaz Aylarına Yetiştirilecek
Milliler Romanya'yı 1-0 Yenerek Finale Yükseldi
Ordu'da Çöp Krizi: AFAD ve Sağlık Raporları ile Çevre Müdürlüğü Raporu Çelişiyor
Fatsa'da Sahile Vuran İHA'da Patlayıcı Bulunmadı
Ünye’ye Gurur: Arif Nihat Asya Kız MTAL Öğrencisi İl İkincisi Oldu
Ordu Tabip Odası’nda Seçim Hareketliliği: Uzm. Dr. Ali Coşkun Adaylığını Duyurdu
Kabadüz'de 19 Muhtar Madene Karşı Birleşti
Altınordu'da Yaşlılara Dijital Okuryazarlık Semineri
Altınordu'da Mahalle Yolu Sorunu İş Birliğiyle Çözüldü
Fatsa Belediyesi SGK'ya Devrettiği Eski Binasını Geri Aldı
Ünye Kadın Futbol Kulübü’nden Tesisleşme Atağı: İki Yeni Halı Saha Geliyor
“Mustafa Hamarat ve İbrahim Ufuk Kaynak 'dan Ünye–Akkuş Yolu İçin Bakanlık Hamlesi”
“CHP Ünye Sahada: Gürecülü ve İpekyolu’nda Esnaf Ziyareti”
Ordu'da Dolmuş Ücretlerine Zam Yok, Ücretsiz Binişler Kısıtlanabilir
Ordu’da Karayolu Yatırımlarında Son Durum: Hedef 2027, Çalışmalar Sürüyor
Altınordu'da Down Sendromu Farkındalık Günü'nde Renkli Gösteri
Altınordu'da Ramazan Etkinlik Alanı On Binlerce Kişiyi Ağırladı
Yükleniyor





