-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
ÜNYE’DE VATANDAŞLAR GÜNEŞLİ HAVANIN TADINI ÇIKARDI
Kış mevsimi olmasına rağmen Ünye’de güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar sahil, park alanları ve piknik alanlarına akın etti.
Keyifli bir Pazar günü geçiren vatandaşlar Ünye Belediyesi sosyal tesislerinde vakit geçirirken Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Başkan Tavlı, “Hemşehrilerimizin gülen yüzü günümüze neşe kattı” dedi.
Ünye’de 11 Şubat Pazar günü güneşli bir hava hakim olurken vatandaşlar haftasonu ve güneşli havanın tadını çıkardı. Sahil yolu, park alanları ve mesire alanları dolup taşarken Ünye’nin gözde mekanlarında da yoğunluk yaşandı.
Çocuk Trafik Eğitim Pistine Ziyaretçi Akını
Ünye Belediyesi tarafından hizmete sunulan Çocuk Trafik Eğitim Pisti yüzlerce vatandaşın uğrak noktası oldu. Özellikle çocuklu ailelerin tercih ettiği alanda çocuklar akülü araçların, anne ve babalar ise güneşin keyfini çıkardı. Çocuk Trafik Eğitim Pisti’ndeki bulunan donatılar ve park alanı çocukların eğlencesini doruğa çıkardı.
At Binmek İsteyenler Binicilik Tesisleri’nde
Haftasonu uğrak mekanlardan biri de binicilik tesisleri oldu. Son dönemde yapılan yeniliklerle ilgi odağı haline gelen binicilik tesisleri at binmek isteyen çocuk büyük herkesin tercih edilen mekanı haline geldi. Sabah saatlerinde başlayan yoğunluk akşam saatlerine kadar devam etti. Biniclik tesislerinde ayrıca adrenalin tutkunları zepline ile heyecanlı anlar yaşadı. Cevizdere ırmağının güzelliyle Pazar gününün tadını çıkaran vatandaşlar bol bol stres attı.
Asarkaya’da Haftasonu Yoğunluğu
Şehir yoğunluğundan uzakta güzel bir gün geçirmek isteyen vatandaşların tercihi ise Asarkaya oldu. Asarkaya Kent Ormanı’nda mangal ve semaver keyfi yapan vatandaşlar her yönüyle yenilerek daha kaliteli hizmet sunan alanda sosyal aktiviteler de gerçekleştirdi.
Asarkaya Panorama Restoran da günboyu yoğun mesai harcayarak vatandaşların keyifli zaman geçirmesini sağladı.
Başkan Tavlı Vatandaşlarla Sohbet Etti
Karadeniz’de son 5 yılda sosyal belediyecilik alanında önemli yatırımlar yapan ilçelerden olan Ünye Belediyesi’nin sosyal tesisleri vatandaşlara kaliteli hizmeti uygun fiyata sunmaya devam ediyor. Tesislerdeki yoğunluk ve memnuniyet her geçen gün artarak devam ediyor. Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı da sosyal tesislerde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Şubat ayında güneşli haftasonunun keyfini çıkaran vatandaşlar Başkan Tavlı’ya kazandırdığı hizmetler için teşekkür etti.
Başkan Tavlı, “Hizmete sunduğumuz çalışmalarla bölgemizin cazibe merkezlerinden biri olan Asarkaya Kent Ormanımız ve Binicilik Tesislerimizde güzel havayı fırsat bilerek haftasonunu farklı bir atmosferde geçiren hemşehrilerimizle bir araya gelerek hasbihal ettik. Kıymetli hemşehrilerime güleryüz ve hoş sohbetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Fatsa'da Kamyon ve Kamyonet Çarpıştı: 2 Ton Fındık Yola Saçıldı
Ünye Kalesi: 2500 Yıllık Tarihi, Dehlizleri, Kaya Mezarları ve Dünyada Tek Raylı Sistemi ile Eşsiz Bir Miras
Ünye’de “Sağlıklı Çocuk, Sağlıklı Gelecek” Etkinliği
İYİ Parti'den ORBEL'e Sert Sorular: Maden İçin Bu Acele Niye?
Ordu'da STK'lar İsrail ve ABD'ye Tepki Gösterdi
Hüseyin Tavlı Muhtarlarla Sahada: Talepler Yerinde Dinleniyor
Orduspor 1967, Bulancak Maçında Ligi Kurtarmak İstiyor
TİTİZ FATSA 'DAN SESLENDİ 'TOPRAĞIN ÜSTÜ ALTINDAN DEĞERLİ''
Ordu’da Eğitim Sen ile Sosyal-İş Arasında TİS Krizi: Çalışanlar Grevde
Ünye'de Genç Kızlar Halter Türkiye Birinciliği Başlıyor
Ordu’da Çölyak Hastalarına Büyük Destek: Glütensiz Gıdalar Ücretsiz Kapıya Kadar Ulaşıyor
Altınordu Buz Pateni Pisti Sezonu 30 Bin Ziyaretçiyle Tamamladı
Ordu'da Hükümet Caddesi Trafiğe Kapanıyor
Yorum yok...
Turnasuyu Kordon Park’ta 2. Etapta Sona Doğru: Yaz Aylarına Yetiştirilecek
Milliler Romanya'yı 1-0 Yenerek Finale Yükseldi
Ordu'da Çöp Krizi: AFAD ve Sağlık Raporları ile Çevre Müdürlüğü Raporu Çelişiyor
Fatsa'da Sahile Vuran İHA'da Patlayıcı Bulunmadı
Ünye’ye Gurur: Arif Nihat Asya Kız MTAL Öğrencisi İl İkincisi Oldu
Ordu Tabip Odası’nda Seçim Hareketliliği: Uzm. Dr. Ali Coşkun Adaylığını Duyurdu
Kabadüz'de 19 Muhtar Madene Karşı Birleşti
Altınordu'da Yaşlılara Dijital Okuryazarlık Semineri
Altınordu'da Mahalle Yolu Sorunu İş Birliğiyle Çözüldü
Fatsa Belediyesi SGK'ya Devrettiği Eski Binasını Geri Aldı
Ünye Kadın Futbol Kulübü’nden Tesisleşme Atağı: İki Yeni Halı Saha Geliyor
“Mustafa Hamarat ve İbrahim Ufuk Kaynak 'dan Ünye–Akkuş Yolu İçin Bakanlık Hamlesi”
“CHP Ünye Sahada: Gürecülü ve İpekyolu’nda Esnaf Ziyareti”
Ordu'da Dolmuş Ücretlerine Zam Yok, Ücretsiz Binişler Kısıtlanabilir
Ordu’da Karayolu Yatırımlarında Son Durum: Hedef 2027, Çalışmalar Sürüyor
Altınordu'da Down Sendromu Farkındalık Günü'nde Renkli Gösteri
Yükleniyor




