-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
ÜNYE MTAL MADALYA YAĞMURU İLE DÖNDÜ…
İstanbul Tuzla Viaport Marina’da düzenlenen 20.Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Gastronomi Festivaline katılan Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri “Madalya Yağmuru” ile döndü.
27 Ülkeden 1.573 yarışmacının katıldığı ve İstanbul’da 20.si düzenlenen Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri’nde Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri kazandığı madalyalarla “Yılın Lisesi” seçildi. 13-16 Aralık 2023 tarihleri arasında düzenlenen İstanbul 20.Uluslararası Mutfak Günleri yarışmalarına katılan Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencileri ve usta öğreticileri bireysel ve ekip olarak 5 gün boyunca katıldığı kategorilerde 8 Altın, 6 Gümüş, 5 Bronz madalya ile toplamda 19 dünya derecesi elde ederek yarışmaya damga vurdu.
20. Uluslararası Gastronomi Festivali’n katılan Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yılın Lisesi ve Modern Türk Mutfağı kategorilerine ekip olarak katılan Okul, her iki kategoride de Altın madalya alarak Dünya Birincisi olmayı başardı. Öğrenciler Balık, Ana Yemek, Makarna, Pizza ve Tatlı kategorilerinde dünya dereceleri ile altın, gümüş ve bronz madalyalar elde ettiler. Okulun Usta Öğreticisi Soner DAMAR ise “Şefler Kuzu” kategorisinde dünya birinciliği ile altın madalya kazandı. Yarışma Ekibine Okul Koordinatör Müdür Yardımcısı Yaşar FINDIK, Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi Rıza ÇELİK ve Atölye şefi Muharrem CON eşlik etti.
Okul Müdürü Hasan AYDIN, “Yarışmalar için yoğun bir hazırlık süreci geçirdik. Okulumuz birçok alanda olduğu gibi mesleki yarışmalarda da kalitesini ortaya koymuştur. Elde ettikleri bu başarılardan dolayı öğrencilerimizi ve usta öğreticimizi kutluyorum. Yılın Lisesi seçilerek dünya dereceleri elde eden öğrencilerimiz ve usta öğreticilerimizle gurur duyuyoruz. Onları hazırlayan ve danışmanlık yapan tüm idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Yarışmaya hazırlığımız ve katılımımız için maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Ünye Kaymakamımız Sayın Ayhan Işık'a, Ordu İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Fatih Vargeloğlu’na, Ünye Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin TAVLI’ya, Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Özgür TOKGÖZ’e ve turizm İşletmelerine de teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.
KİRAZLİMANI SEYİR TERASI TAMAMLANIYOR: ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI BAŞLADI
AK Parti Perşembe İlçe Yönetim Kurulu Açıklandı
Topçam Barajı Doluluk Oranı Yüzde 75'e Yükseldi
Altınordu'da kaldırım işgallerine ve izinsiz afişlere karşı denetimler sıkılaştı
52 Orduspor Evinde 2-0 Mağlup Oldu, Bozokspor Üst Sıralara Yükseldi
Fatsa'da Kamyon ve Kamyonet Çarpıştı: 2 Ton Fındık Yola Saçıldı
Ünye Kalesi: 2500 Yıllık Tarihi, Dehlizleri, Kaya Mezarları ve Dünyada Tek Raylı Sistemi ile Eşsiz Bir Miras
Ünye’de “Sağlıklı Çocuk, Sağlıklı Gelecek” Etkinliği
İYİ Parti'den ORBEL'e Sert Sorular: Maden İçin Bu Acele Niye?
Ordu'da STK'lar İsrail ve ABD'ye Tepki Gösterdi
Hüseyin Tavlı Muhtarlarla Sahada: Talepler Yerinde Dinleniyor
Orduspor 1967, Bulancak Maçında Ligi Kurtarmak İstiyor
TİTİZ FATSA 'DAN SESLENDİ 'TOPRAĞIN ÜSTÜ ALTINDAN DEĞERLİ''
Ordu’da Eğitim Sen ile Sosyal-İş Arasında TİS Krizi: Çalışanlar Grevde
Ünye'de Genç Kızlar Halter Türkiye Birinciliği Başlıyor
Ordu’da Çölyak Hastalarına Büyük Destek: Glütensiz Gıdalar Ücretsiz Kapıya Kadar Ulaşıyor
Altınordu Buz Pateni Pisti Sezonu 30 Bin Ziyaretçiyle Tamamladı
Ordu'da Hükümet Caddesi Trafiğe Kapanıyor
Yorum yok...
Turnasuyu Kordon Park’ta 2. Etapta Sona Doğru: Yaz Aylarına Yetiştirilecek
Milliler Romanya'yı 1-0 Yenerek Finale Yükseldi
Ordu'da Çöp Krizi: AFAD ve Sağlık Raporları ile Çevre Müdürlüğü Raporu Çelişiyor
Fatsa'da Sahile Vuran İHA'da Patlayıcı Bulunmadı
Ünye’ye Gurur: Arif Nihat Asya Kız MTAL Öğrencisi İl İkincisi Oldu
Ordu Tabip Odası’nda Seçim Hareketliliği: Uzm. Dr. Ali Coşkun Adaylığını Duyurdu
Kabadüz'de 19 Muhtar Madene Karşı Birleşti
Altınordu'da Yaşlılara Dijital Okuryazarlık Semineri
Altınordu'da Mahalle Yolu Sorunu İş Birliğiyle Çözüldü
Fatsa Belediyesi SGK'ya Devrettiği Eski Binasını Geri Aldı
Ünye Kadın Futbol Kulübü’nden Tesisleşme Atağı: İki Yeni Halı Saha Geliyor
Yükleniyor




