-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
ÜNYE DEVLET HASTANESİN’DE MESAİ DIŞI POLİKLİKLER BAŞLADI
Ünye Devlet Hastanesi Temmuz ayı itibarıyla mesai saatleri dışında da poliklinik hizmeti vermeye başlıyor.
Hastanelerde yoğunluğu azaltmak ve hafta içi günlerde çeşitli nedenlerle muayene olamayan vatandaşların mesai dışı saatlerde de poliklinik hizmeti alabilmesi amacıyla “Mesai Dışı Poliklinik” uygulaması başlatıldı.
Vatandaşların memnuniyetinin kendileri için önemli olduğunu belirten Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Dündar: “Mesai saatleri içerisinde çeşitli nedenlerle poliklinik hizmeti alamayan vatandaşlarımızın bu durumlarını da göz önünde bulundurarak mesai dışı saatlerde de poliklinik hizmeti planlamış olduk. Mesai dışı çalışma uygulaması kapsamında Temmuz ayında Göz Hastalıkları, Kardiyoloji, Kulak Burun Boğaz (K.B.B) ve Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniği olmak üzere 5 (beş) branşta 6 (altı) hekimimizle dönüşümlü olarak bu hizmet devam edecek. Mesai Dışı Vatandaşlarımız rahat bir şekilde bu hizmetimizden yararlanabilirler. Polikliniklerimiz hafta içi günlerde 17:00-19:00 saatleri arasında vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Önümüzdeki dönemde diğer branşlarda da ihtiyaca göre mesai dışı çalışma başlatmayı planlıyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın hekime ihtiyaç duyduğu anda yanlarında olabilmektir” dedi.
Poliklinik önlerinde yığılma olmaması ve vatandaşların sıra beklemeden muayene olabilmeleri için 182 MHRS ya da www.mhrs.gov.tr adresi üzerinden randevularını almaları gerektiğini belirten Dündar: “Poliklinik hizmetiyle birlikte Röntgen, MR, Bilgisayarlı Tomografi gibi görüntüleme hizmetlerimizin yanı sıra laboratuvar ve diğer sağlık hizmetlerimiz de vatandaşlarımızın hizmetine devam edecektir” ifadelerini kullandı.
Sağlık hizmetlerinin ihtiyaç ve talepler doğrultusunda daha etkin, kaliteli, ulaşılabilir ve zamanında verilmesi öncelikli hedefleri olduğunu kaydeden Başhekim Dündar; “Tabip ve diğer sağlık personeli gibi mevcut sağlık insan gücü kaynağından optimum düzeyde faydalanılarak hastanelerimizde etkin, zamanında ve hasta beklentisinin azami ölçüde karşılanabildiği bir sağlık hizmeti sunumunun sağlanabilmesi ve acil servislerdeki hasta yoğunluğunun azaltılabilmesi amacıyla mesai dışı poliklinik uygulamasını destekliyoruz” açıklamalarında bulundu.
Ordu'da fındık fiyatları 220 TL'ye geriledi
Kadın Futbolunda Tarihi Adım: Ünye Kadın Futbol Kulübü Zirvede Yerini Aldı
Ünye'de Sağlık Çalışanları Ramazan İftarında Buluştu
İstiklal Marşı'nın Kabulü Ünye'de Anıldı
Atakan Efe Çamyar Beşiktaş Altyapısında
Prof. Dr. Ali Zahit Bolaman Hayatını Kaybetti
Ordu Konut Satışında Doğu Karadeniz'in Lideri Oldu
Altınordu'da OSB Yanına Kreş İnşaatı Başladı
Ordu'da Kültür ve Turizm Çalıştayı Düzenlendi
Ordu'da genç belediye personeli kalp krizi geçirerek vefat etti
Fatsa Belediyespor, Tokat Maçında Play-Off Hedefliyor
Minik Kalplerden Vatan Sevgisi Ünye’de Minik Öğrenciler Bayrak Sergisi Açtı
HÜSEYİN TAVLI KİMDİR HAYATI
Ünye’de ODAK ‘tan Ramazan Geleneği: Öğrenciler ve Öğretmenler İftar Sofrasında
KİB Nisan'da Seçimli Genel Kurul Yapacak
Ünye Belediye Başkanı Temizlik Personeliyle İftarda
Altınordu'da İstiklal Marşı'nın Kabulü Anıldı
Altınordu'da 303. Sokak İyileştirme Çalışmaları Tamamlanmak Üzere
İYİ Parti Ünye’de Birlik Mesajı Verdi: Eski İlçe Başkanları da İftara Katıldı
Bayram Tatili İçin Ordu'ya Otobüs Bileti Fiyatları Açıklandı
Ordu'da Kar Suları Denizin Rengini Değiştirdi
BAŞKAN GÜLER DEN MESUDİYE YE ÖZEL İLGİ YÜZLERCE MESUDİYELİ AYNI EKMEĞİ BÖLÜŞTÜ BİRLİKTE DUA ETTİ
Vali, 25 Yıldır Engelli Eşine Bakan Osman Yılmaz'ı Örnek Gösterdi
Anahtar Parti Ordu İl Başkanı İrfan Öksüz Görevinden Ayrıldı
ORDU’DA RAMAZAN GECESİNDE DUYGULANDIRAN ANLAR
Ünye’nin Gururu Yunus Ateş’ten Türkiye İkinciliği
Ünye Belediyesi 17 Gayrimenkulü İhaleyle Satacak
Altınordu'da Muhtarlarla Ramazan İftarı
Yükleniyor





