-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,11% 0,07
-
EURO
50,87% -0,01
-
GRAM ALTIN
7307,94% -0,38
-
Ç. ALTIN
11826,62% 0,00
ÜNYE HAYVAN PAZARI'NDA BAYRAM BEREKETİ
Kurban Bayramı öncesi Ünye'de bereket ve muhabbet rüzgârları esti.
İlçe Kaymakamı Ayhan Işık ve Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye Belediyesi Hayvan Pazarı'nı ziyaret ederek alıcı ve satıcılarla bir araya geldi. Ziyaret sırasında vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Işık ve Başkan Tavlı, bayram coşkusuna ortak oldu.
Kurban Bayramı’na kısa bir süre kala Ünye Hayvan Pazarında hareketlilik arttı. Kaymakam Ayhan Işık ve Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Pazarı ziyaret ederek alıcı ve satıcılarla bir araya geldi. Kurbanını pazara getiren üreticiler satıcılarla buluşurken, Ünye Belediyesi tarafından yapılan yenileme çalışmalarıyla hayvan pazarı daha modern ve kullanışlı bir hale geldi.
Kaymakam Işık ve Başkan Tavlı vatandaşlarla sohbet ederek Bayram bereketine ve muhabbetine ortak oldu.
Unutulmaz Bir Anı: Nişanlıya Kurban Hediyesi
Ziyaretin en dikkat çekici anlarından biri, yakında dünya evine girecek bir gencin nişanlısına aldığı kurban oldu. Bu anlamlı an, çekilen fotoğrafla ölümsüzleştirildi.
Kadın Üreticilere Tebrik
Hayvan pazarında kurbanlık üretimi ve satışı yapan genç kadın girişimcilerle da bir araya gelen Kaymakam Işık ve Başkan Tavlı, kadınların üretime kattıkları değerden dolayı kendilerini tebrik etti. Başkan Tavlı kadınların ekonomiye sağladığı katkının önemine vurgu yaparak, “Hayvan Pazarı’nda sadece belli yaşın üzerindeki vatandaşlarımızın üretici ve yetiştirici olması gençlerin keyfiyet içerisinde söylenilmesi doğru bir şey değil. Ünye’mize gençlerimiz de üreterek ekonomilerine katkı sağlıyor. Biz de gençlerimizi yürekten tebrik ediyoruz” diye konuştu.
Huzurlu Alışveriş Ortamı
Ünye Belediyesi Hayvan Pazarı, Kurban Bayramı öncesi hem alıcılar hem de satıcılar için huzurlu ve düzenli bir alışveriş ortamı sundu. Ekipler vatandaşların bayram alışverişlerini rahatlıkla yapabilmeleri için gerekli tüm önlemlerin aldı. Hayvan Pazarına gelen hayvanlar tek tek ekipler tarafından kontrol ediliyor. Ünye Belediyesi Zabıta ekipleri, İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri hayvan sağlığını koruma ve olası salgın hastalıkların önüne geçmek amacıyla pazarın giriş ve çıkışlarında titiz kontroller gerçekleştiriyor. İl dışından gelen kurbanlıkların pasaport ve sağlık raporları özel kontrol noktalarında inceleniyor. Küpesiz ve belgesiz hayvanların pazara girişine izin vermeyen ekipler aldığı önlemlerle de halk sağlığının tehdit eden unsurları ortadan kaldırıyor.
ÜNYE MEDYA
Ünye’nin Gururu Yunus Ateş’ten Türkiye İkinciliği
Ünye Belediyesi 17 Gayrimenkulü İhaleyle Satacak
Altınordu'da Muhtarlarla Ramazan İftarı
Selde kapanan yol 3 yıl sonra açıldı, 2 bin 800 metreküp taş duvar yapıldı
Altınordu'da Karapınar'a Yeni Kreş Yapılıyor
ORDU’DA LİSELİLER MÜNAZARA ARENASINDA: 130 OKUL KATILDI, KAZANANLARA PARA ÖDÜLÜ
Ordu'da Bayram Öncesi Sıkı Fiyat Denetimi
ORDU NÖBETÇİ ECZANELER 11 03 2026 ÇARŞAMBA
Altınordu TOKİ Projesi Belirsizliği Sürüyor
Ünye Kadın Spor Kulübü Avrupa'yı Hedefliyor
AKTUDER'den Bölgesel İftar Buluşması
ÜNYE KÜLTÜR MERKEZİ İÇİN GERİ SAYIM BASLADI HAMARAT TARİH VERDİ
Ünye'de Öğrenci Pansiyonunda Baca Yangını
MHP'li Şanlıtürk'ten iftar tepkisi: Kamu bütçesiyle hayır olmaz
İrfan Fidan Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Seçildi
Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe'den 8 Mart Mesajı
Altınordu'da 3 Mahalleye ATM Geliyor
Altınordu'da atıl otopark 8 yıl sonra açıldı
Altınordu'da 4 Katlı Otopark İhalesi 11 Mart'ta
Talip hoca kalp krizi sonucu hayatını kaybettİ
Altınordu'da 8 Mart'ta Kadınlara Özel Sağlık ve Beceri Etkinlikleri
Altınordu'da 8 Mart'ta 'Kadın Sesleri' Konseri Düzenlendi
Ordu'da Heyelan: Sarpdere Yolu Çöktü
Ünye'de Baca Yangını Büyümeden Söndürüldü
Ordu'da Genç Sporcular Yetenek Taramasından Geçiyor
Fatsa'da Bentonit Ocağına Karşı ÇED Toplantısı Düzenlenecek
Başkan Servet Zeren den Pazar Yerinde Emekçi Kadınlara Kadınlar Günü Ziyareti
Yükleniyor





