• BIST 100

    10372,04%-0,10
  • DOLAR

    41,32% 0,08
  • EURO

    48,48% -0,05
  • GRAM ALTIN

    4843,95% 0,33
  • Ç. ALTIN

    7896,98% 0,73

Ünye İçin Ortak Vizyon: Milletvekili Özer STK’larla Buluştu

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer, Ünye’de sivil toplum kuruluşları, oda başkanları ve basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Siyaset 26.05.2025 12:04:00 0
Ünye İçin Ortak Vizyon: Milletvekili Özer STK’larla Buluştu

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın ev sahipliğinde düzenlenen buluşmaya AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan ile birlikte il ve ilçe teşkilat yöneticileri de katıldı.

 

Ünye Belediyesi Sabri Kadı Konağı’nda gerçekleşen toplantıda, ilçeye yönelik devam eden yatırımlar değerlendirildi. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan sanayiye kadar pek çok alandaki gelişmelerin ele alındığı toplantıda konuşan Milletvekili Özer, Ünye’nin kalkınma yolunda önemli adımlar attığını vurguladı.

 

“Ünye Farklı Bir Noktaya Doğru Emin Adımlarla İlerliyor”

Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer, yaptığı konuşmada Ünye’de gerçekleştirilen yatırımların sadece sanayiyle sınırlı olmadığını belirterek, “Eğitimden sağlığa birçok alanda önemli gelişmeler yaşanıyor. Ekonomik sıkıntıları hep birlikte el ele vererek aşacağız. Yatırımlar olgunlaştıkça açılışlar da yapılmaya başlandı. Bu sürecin sonunda Ünye çok daha güçlü bir konuma gelecek,” dedi.

 

Tavlı’dan Küçük Sanayi Sitesi Müjdesi

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Milletvekili Özer’e verdiği destekler nedeniyle teşekkür ederek, Ünye Küçük Sanayi Sitesi hakkında da önemli açıklamalarda bulundu. Tavlı, “Çıraklık eğitim merkezi gibi çalışan bu alan atıl durumdaydı. Sayın Bakanımızın destekleriyle 200 iş yeri planlandı. Rızai kamulaştırma süreci başlatıldı, projemiz şehrin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde büyüyor,” ifadelerini kullandı.

 

50 Yıllık Sorunlar Çözülüyor

Toplantıda söz alan AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş ise Prof. Dr. Mahmut Özer’in Ordu’ya kazandırdığı hizmetlere dikkat çekerek, “Sayın Bakanımız, Ordu’nun kronikleşmiş sorunlarının çözümü için en üst düzeyde gayret göstermiştir,” dedi.

 

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan da, sivil toplum kuruluşlarıyla yapılan istişarelerin önemine değinerek, “Sayın Bakanımız sayesinde 50 yıllık hayallerimiz birer birer gerçeğe dönüşüyor,” diye konuştu.

 

STK Temsilcilerinden Özer’e Teşekkür

Toplantıya katılan Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar, Ünye Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Ali Özkan, Ünye Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Bekir Şimşek, Tekkiraz ve Perşembe ilçelerinden kooperatif ve oda başkanları da söz alarak, Prof. Dr. Mahmut Özer’e verdikleri destekten ötürü teşekkür etti.

Ünye stad yanındaki seyyar satıcılar yeni yerlerine taşınıyor

PATPAT BİR CAN DAHA ALDI

ORDUNUN GURURU ÜNYE KADIN SPOR KULÜBÜNÜN RAKİPLERİ BELLİ OLDU

BAŞKAN TAVLI ÜNYE NİN ÜZÜM SUYUNA COĞRAFİ TESCİL ALDI

ÜNYE LİMAN KAVŞAĞINDA KAZA 2 YARALI

ORDU DA 3513 SÜRÜCÜYE CEZA KESİLDİ

ORDU DA NARKOTİKTEN 7 GÜNDE 26 OPERASYON

Kahverengi Kokarca İle Yapılan Mücadele Çalışmaları Değerlendirildi

BAŞKAN ZEREN ‘’DÜZENLEMEYE DEĞİL BETONLAMAYA KARŞIYIZ’’

Vali Erol, “Şehrimizin Huzuru İçin Canla Başla Çalışıyoruz”

Kayıp Genç Kızın Cansız Bedeni İnşaat Alanında Bulundu

Mesudiye'de Orman Yangını

Gürgentepe'de Pat Pat Kazası: Bir Kişi Hafif Yaralı

Otobüs Kazası Sonucu Terme'de İki Yolcu Yaralandı

ÜNYELİ LİSE ÖĞRENCİLERİ İHA YARIŞMASI FİNALİNDE

Fatsa Dolunay’da altyapı çalışmaları devam ediyor

2 Milyar Yıllık Mağara Turizme Kazandırılıyor

ALTINORDU'DA İLGİNÇ KAZA!

21 İlde Yasa Dışı Bahis ve Dolandırıcılık Operasyonu: 43 Gözaltı

Kayseri'de Yolcu Otobüsü Kazası: Ordulu Kadın Hayatını Kaybetti

İYİ PARTİ VEKİLİ ARSLAN DEM PARTİNİN KOMİSYON DAKİ TALEPLERİ ORTAYA ÇIKTIĞINI İDDİA ETTİ

Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, bu kez de belediye çalışanlarına sendikal haklarından vazgeçmeleri için zorla feragatname imzalatmaya çalıştığı iddiasıyla yeni bir tartışma yarattı.

Ordu'da düzensiz göçle mücadele kapsamında "Mobil Göç Noktası"

Bolamanda Düzenli Gelişim Başlıyor

ORDU DA 2 / B KADASTRO İHALESİ YAPILDI

"ADALETSİZ TEKLİF, EKONOMİK KRİZİ GÖRMÜYOR"

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İFLAS EŞİĞİNDE BORÇLAR ARTIYOR, TAŞINMAZLAR SATILIYOR

ÜNYE BELEDİYESİ’NDEN ÜNYE 1957 SPOR’A KALICI TESİS YATIRIMI

Ordu Jandarmasından Bir Haftada Suçlulara Ağır Darbe

Ordu’da Kaçakçılıkla Mücadele Operasyonlarında Çok Sayıda Ürün Ele Geçirildi

Yükleniyor

JANDARMA GÖZAÇTIRMIYOR ÜNYE FATSA KORGAN DA OPERASYON

ORDU DA UYUŞTURUCU SATICILARINA DARBE ÜSTÜNE DARBE

ORDU DA UYUŞTURUCU TACİRLERİNE DARBE 7 KİŞİ TUTUKLANDI

FATSA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

UYUŞTURUCU KAÇAĞI ,ŞÜPHELİ KADIN YAKALANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA BİR KİŞİ YAKALANDI

AYAKKABI İÇİNE SAKLANAN UYUŞTURUCU ORDU EMNİYETİNDEN KAÇAMADI

3 ARAÇTAN TOPLAM 230 KG UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

ORDU İL JANDARMA’DAN UYUŞTURUCUYA VE KAÇAKÇILIĞA GEÇİT YOK

3 KİLO UYUŞTURUCU İLE ÜNYE GİRİŞİNDE YAKALANDILAR!...