Tarih: 27.08.2024 19:19

Ünye Kadın Spor Kulübü ilk maçı evinde oynayacak

Facebook Twitter Linked-in

TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenen görkemli bir törenle 2024-2025 sezonu Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin heyecan dolu fikstürü çekildi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) üst düzey yöneticileri ve tüm kulüp temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen törende, yeni sezonun heyecan verici detayları belirlendi. 14 takımın kıyasıya mücadele edeceği ligde, Ünye Kadın Spor Kulübü'nün ilk haftaki rakibi de netleşti.

TFF Amatör İşler ve Kadın Futbolundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ural Aküzüm, yaptığı konuşmada kadın futboluna verilen önemi bir kez daha vurguladı. 

Aküzüm, "Kadın futbolunun potansiyeli sınırsız. Önümüzdeki 5 yılda Türkiye'yi dünyada kadın futbolunda söz sahibi bir ülke haline getirmek için büyük çaba sarf edeceğiz. Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi bu hedefimizdeki en önemli adımımız olacak." dedi.

8 Eylül'de başlayacak olan yeni sezon, 26 hafta boyunca sürecek. İlk yarının sonunda ligde üst sıralarda yer alan takımlar, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'ne katılma yolunda önemli bir adım atmış olacak.

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin ilk hafta maçları:

Hakkarigücü Spor - Fatih Vatan Spor

Beylerbeyi Spor Kulübü - Beşiktaş A.Ş.

ALG Spor - Amed Sportif Faaliyetler

A.B.B. Fomget G.S.K. - Fenerbahçe A.Ş.

Wulfz Fatih Karagümrük - Galatasaray A.Ş.

Ünye Kadın Spor Kulübü - Bornova Hitab Spor

Karadeniz Ereğli Belediye Spor - Trabzonspor A.Ş.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —