Tarih: 09.09.2024 11:47

ÜNYE NİN KIZLARI SÜPER LİGE GALİBİYETLE BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

Türkcell Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden Ünye Kadın Spor Kulübü ligin ilk haftasında karşılaştığı Bornova Kadın Futbol Takımı’nı 3-0 mağlup ederek sezona galibiyetle başladı. 

Ünye Şehir Stadı’nda 08 09 2024 Pazar günü oynanan maç, saat 14.00’te başladı ve her iki takım da Süper Lig’deki ilk maçlarına çıkmanın heyecanını yaşadı.

İLK GOL LENİ DEN


Maça hızlı başlayan Ünye Kadın Futbol Takımı, ilk yarıda baskılı oyunuyla üstünlüğü ele geçirdi. 41. dakikada Leni ile bulduğu golle ilk yarıyı 1-0 önde kapatan Ünye ekibi, ikinci yarıda da etkili futbolunu sürdürdü.
Rakibine karşı üstün bir performans sergileyen Ünye Kadın Futbol Takımı, 54. Dakikada Fredica bulduğu ikinci golle farkı açarak maçı 2-0 getirdi. Ataklarına devam eden ev sahibi takım maçın yıldızı Leni ile 64. Dakikada 3.golü buldu. Maçta başka gol olmayınca Ünye Kadın Futbol Takımı maçı 3-0 gibi net bir skorla kazandı.

İLK MAÇ İLK GALİBİYET

Ligin ilk haftasında elde edilen bu galibiyet, Ünye Kadın Futbol Takımı için büyük bir moral kaynağı oldu. Takımın teknik direktörü ve oyuncuları, sahada gösterdikleri mücadeleden dolayı memnun olduklarını dile getirdi. Önümüzdeki hafta deplasman ‘da oynayacakları maça da galibiyet parolasıyla çıkacaklarını belirten takım, ligdeki iddialı konumunu sürdürmeyi hedefliyor.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —