Tarih: 03.10.2024 21:15

Ünye Off-Road Yarışlarına Geri Sayım Başladı

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ve Ünye Off-Road Yunus Emre Spor Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği bu büyük organizasyon, Ünye Kaymakamlığı ve Ünye Belediyesi’nin de katkılarıyla hayata geçiriliyor. Toplantıda, yarış pistinin zorlukları, güvenlik önlemleri ve yarışın heyecanı hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Ünye Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Ünye Yunus Emre Off- Road Spor Kulübü Başkanı Alper Argan; “Geleneksel olarak her yıl düzenlediğimiz Karadeniz Off-Road Kupası 4. Ayağı yarışlarını 6 Ekim, Pazar günü yapacağız. Salı günü itibariyle yarış alanımız tamamlanmıştır. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nun vermiş olduğu listeye göre 29 tane yarış aracı kayıt yaptırmıştır. Tabi bunun güzel yanı komşu ilçemiz Fatsa, Ordu ve tüm Türkiye’den gelen yarışçıların yanı sıra başka ülkelerden de yarışçılarımız kayıtlarını yaptırmışlardır” dedi.

 

Tüm yarış severleri davet eden Başkan Argan, yarışlara katkı veren Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve sponsor firmalara teşekkür etti.

 

5 Ekim, Cumartesi günü, saat 15:30’da Ünye Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilecek Seremonik Start ile başlayacak olan yarışlar nedeniyle meydanda Ordu İl Jandarma Komutanlığı tarafından askeri teçhizat ve 4×4 araçların tanıtımı, Ordu İl Emniyet Müdürlüğü tanıtım standı, Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Teknofest yarışlarında derece alan öğrenciler ve projelerinin tanıtımı, yerli ve milli tarım araçları sergisi gibi çeşitli faaliyetler de yapılacak.

 

8 Ekim, Pazar günü, saat 11:00’de Ordu Havaalanında başlayacak yarışları izleyecek konuklara da seslenen Başkan Argan, bölgede trafik sorunu yaşanmaması için konukların toplu taşıma araçlarını tercih etmesini ve alana giderken kendileri için birer kamp sandalyesi götürmelerini hatırlattı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —