-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,17% 0,15
-
EURO
50,96% 0,10
-
GRAM ALTIN
7237,96% 0,45
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00
ÜNYE’DE FESTİVAL COŞKUSU BAŞLADI!
Ünye, yaz mevsimine festival coşkusuyla “merhaba” dedi! Bu yıl 34’üncüsü düzenlenen Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali Festival Evleri’nin kurularak faaliyete geçmesiyle başladı.
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı esnafı ziyaret ederek bir araya geldi. Başkan Tavlı, “Umut ediyoruz ki bu yıl etkinliklerimiz daha da zenginleşecek. Üreten esnafımızın memnun kaldığı, vatandaşlarımızın ilgiyle katıldığı bir festival süreci yaşayacağız” açıklamasında bulundu.
Bu yıl 34’üncüsü düzenlenen Ünye Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali başladı. Festival kapsamında sahile kurulan stantlar sahiplerine teslim edilerek satışlara başlanıldı.
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, Belediye Meclis Üyeleri, Festival Komitesi ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte stantları ziyaret ederek esnafla bir araya geldi. Başkan Tavlı esnafa hayırlı kazançlar temennisinde bulundu.
“Geçen Yılın Eksikleri Giderildi, Standartlar Yükseltildi”
Ünye Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Tavlı, geçtiğimiz yıl sahilde ilk kez denenen bu uygulamadan büyük memnuniyet sağlandığını belirterek şunları söyledi: “Daha önce Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan ve ilk deneme olarak geçen yıl itibarıyla sahile taşıdığımız stant evlerimizi kurduk. Gerek meydanın rahatlaması, gerekse vatandaşlarımızın ve misafirlerimizin gösterdiği yoğun ilgi bizi bu yıl daha iyi bir hazırlık yapmaya teşvik etti. Gıda, süs eşyaları ve giyim gibi ürünlerin ağırlıkta olduğu stantlarımızda; ev hanımlarımız, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz ve cezaevindeki mahkum kardeşlerimizin el emeği ürünler sergilenmeye başlandı. Bu yıl stantları yükselterek Ünye Belediyesi olarak kendimiz ürettik ve kurulumlarını da biz gerçekleştirdik. Kiralama yönteminden çıkarak daha korunaklı ve estetik bir yapıya kavuşturduk.”
“Ünye’de Bu Yaz Dolu Dolu Geçecek”
Başkan Tavlı, festival boyunca yapılacak etkinliklerle birlikte Ünye’nin yaz sezonunu dopdolu geçireceğini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: “Umut ediyoruz ki bu yıl etkinliklerimiz daha da zenginleşecek. Üreticilerimizin memnun kaldığı, vatandaşlarımızın ilgiyle katıldığı bir festival süreci yaşarız. Geçen yıldan daha güzel bir dönem olmasını temenni ediyorum. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun.”
Festival kapsamında çeşitli konserler, kültürel etkinlikler ve sportif turnuvalar da vatandaşlarla buluşmaya devam edecek.
ÜNYE MEDYA
Altınordu'da İstiklal Marşı'nın Kabulü Anıldı
Altınordu'da 303. Sokak İyileştirme Çalışmaları Tamamlanmak Üzere
İYİ Parti Ünye’de Birlik Mesajı Verdi: Eski İlçe Başkanları da İftara Katıldı
Bayram Tatili İçin Ordu'ya Otobüs Bileti Fiyatları Açıklandı
Ordu'da Kar Suları Denizin Rengini Değiştirdi
Hüseyin Tavlı kimdir
BAŞKAN GÜLER DEN MESUDİYE YE ÖZEL İLGİ YÜZLERCE MESUDİYELİ AYNI EKMEĞİ BÖLÜŞTÜ BİRLİKTE DUA ETTİ
Vali, 25 Yıldır Engelli Eşine Bakan Osman Yılmaz'ı Örnek Gösterdi
Anahtar Parti Ordu İl Başkanı İrfan Öksüz Görevinden Ayrıldı
ORDU’DA RAMAZAN GECESİNDE DUYGULANDIRAN ANLAR
Ünye’nin Gururu Yunus Ateş’ten Türkiye İkinciliği
Ünye Belediyesi 17 Gayrimenkulü İhaleyle Satacak
Altınordu'da Muhtarlarla Ramazan İftarı
Selde kapanan yol 3 yıl sonra açıldı, 2 bin 800 metreküp taş duvar yapıldı
Altınordu'da Karapınar'a Yeni Kreş Yapılıyor
ORDU’DA LİSELİLER MÜNAZARA ARENASINDA: 130 OKUL KATILDI, KAZANANLARA PARA ÖDÜLÜ
Ordu'da Bayram Öncesi Sıkı Fiyat Denetimi
ORDU NÖBETÇİ ECZANELER 11 03 2026 ÇARŞAMBA
Altınordu TOKİ Projesi Belirsizliği Sürüyor
Ünye Kadın Spor Kulübü Avrupa'yı Hedefliyor
AKTUDER'den Bölgesel İftar Buluşması
ÜNYE KÜLTÜR MERKEZİ İÇİN GERİ SAYIM BASLADI HAMARAT TARİH VERDİ
Ünye'de Öğrenci Pansiyonunda Baca Yangını
MHP'li Şanlıtürk'ten iftar tepkisi: Kamu bütçesiyle hayır olmaz
İrfan Fidan Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Seçildi
Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe'den 8 Mart Mesajı
Altınordu'da 3 Mahalleye ATM Geliyor
Altınordu'da atıl otopark 8 yıl sonra açıldı
Yükleniyor





