• BIST 100

    11007,37%0,81
  • DOLAR

    42,56% 0,08
  • EURO

    49,61% 0,17
  • GRAM ALTIN

    5768,19% 0,39
  • Ç. ALTIN

    9281,35% 0,00

Ünye'de Karadeniz Off-Road Kupası 4.ayak yarışı gerçekleştirildi

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu 17. Karadeniz Off-Road Kupası 4. ayak yarışı, Ünye’de gerçekleştirildi.

Gündem 7.10.2024 09:26:00 0
Ünye

Ünye Yunus Emre Offroad Spor Kulübü’nce (ÜNOFF) düzenlenen yarış, Ünye Belediyesi ev sahipliğinde Sahilköy Mahallesi eski havaalanında özel olarak hazırlanan alanda yapıldı.

Yarışta sporcular, off-road araçlarıyla parkuru en hızlı ve hatasız şekilde tamamlamak için mücadele etti.

Organizasyon ekibince zorlaştırılan parkurda mekanik arıza sebebiyle yarışı bitiremeyen araçlar, çekici ve iş makineleriyle pistten çıkarıldı. Yarışta bir araç ise kaza sonrası yarışı tamamlayamadı.

29 araçla 58 sporcunun mücadele ettiği yarış, protokol üyelerinin dereceye girenlere ödüllerini verdiği ödül töreniyle sona erdi.

Yarışlarda ayrıca TEKNOFEST fuarı ise vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Ünye Yunus Emre Offroad Spor Kulübü Başkanı Alper Argan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yarışa katılan sporculara ve ilgiyle takip eden vatandaşlara teşekkür etti.

-Ünye bugün tarih ve destan yazdı-

Başkan Argan, sözlerine şöyle devam etti; “Bugün bizleri yalnız bırakmayarak il, ilçe ve yurt dışından katılım sağlayan kulüplerimiz sayesinde yarış alanımızı mahşeri bir kalabalıkla tüm otomobil sporseverlerin ve Ünyeli vatandaşlarımızın katılımıyla Ünye bugün tarih ve destan yazdı. Teşekkürler Ünye” dedi.     

-“Ünye’de off road yarışlarının her geçen gün kabulünün artarak devam ettiğini görüyoruz”-

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, "Ata sporumuz olan at yarışlarını organize ediyoruz ve düzenliyoruz. Ama günün ve çağın teknolojisiyle birlikte offroadında vatandaşlar tarafından müthiş ilgisine burada hep birlikte şahit olduk. Ünye’de başlattığımız bu off road yarışlarının her geçen gün kabulünün artarak devam ettiğini, vatandaşlarımızın da ilgisinin de ciddi anlamda arttığını görüyoruz. Bu organizasyonun yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gelecek yıl yine böyle güzel bir organizasyonda buluşmak üzere dedi.  

Kaymakam Ayhan Işık, güzel ve keyifli bir program olduğunu  söyleyerek, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. 

Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Yarışlarda emeği geçenlere plaket takdim edildi.

Genel klasman birincisi Pilot Ömer Faruk Seven ve Co-Pilot Fuat Bezölçen, ikinci Pilot Yakup Çimiç ve Co-Pilot Adem Paç ve üçüncüleri Pilot Mirza Nakashidze ile Co-Pilot Sulkhan Kontcelidze ve Pilot Erdinç Türkmen ile Co-Pilot Suavi Erdin olurken kupalarını Ünye Kaymakamı Ayhan Işık takdim etti.

S4 Klasmanı birincisi Pilot Ömer Faruk Seven ve Co-Pilot Fuat Bezölçen, ikinci Pilot Erdinç Türkmen ile Co-Pilot Suavi Erdin ve üçüncü Pilot Mirza Nakashidze ile Co-Pilot Sulkhan Kontcelidze olurken kupalarını Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı takdim etti.

S3 Klasmanı birincisi Pilot Yakup Çimiç ve Co-Pilot Adem Paç, ikinci Pilot Oğuzhan Mercan ve Co-Pilot Tuğçe Mercan, üçüncü Pilot Sadık Pilot ve Co-Pilot  Hülya Polat olurken kupalarını Ünye Yunus Emre Offroad Spor Kulübü Başkanı Alper Argan takdim etti.

S2 Klasmanı birincisi Pilot Mohammadreza Sabouri ve Co-Pilot Abbas Ghadiri, ikinci Pilot Ghasem Vakili ve Co-Pilot Mohsen Babaei, üçüncü Pilot Aydın Kaya ve Co-Pilot Onur Örneker olurken kupalarını Lassa Bbridgestone Bölge Şefi Kağan Kahramanoğlu takdim etti.

S1 Klasmanında ise yarışı tamamlayabilen araç olmadı.

Best Etap Türkiye Yüzyılı Kupası ise Pilot Ömer Faruk Seven ve Co-Pilot Fuat Bezölçen’e Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ve Belediye Başaknı Hüseyin Tavlı takdim etti.

Yarışı, Ordu Valisi Muammer Erol, Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Hayri Ormancı, Ünye İlçe Emniyet Müdürü Celal Sarısoy, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ve vatandaşlar izledi.

 

ÜNYE MEDYA TV

ÇAMAŞ’TA 4 MAHALLEYE HİZMET VERECEK YOL YAPILMAYA BAŞLADI

ÜNYE ‘DE YİNE İNTİHAR VAKASI

PERŞEMBE HAMSİ FESTİVALİ İLE COŞTU

HAMİDİYE MAHALLESİ ÖLÜM YOKUŞU İÇİN AYAKTA YETKİLİLER SESİMİZİ DUYSUN

GENEL BAŞKAN, ORDU İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

SAADET PARTİSİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI PEKDEMİR ÜNYE’DE GENÇLER LE BULUŞTU

ÜNYE 1957 SPOR 'DAN BAŞKAN VE VEKİLE FORMA TRPKİSİ

ÜNYE 'DE İMAM VEYSEL KARAMAN VEFAT ETTİ

ÜNYE 1957 SPOR DEPLASMANDAN MUTLU AYRILDI

Saadet Partisi’nden Ünye 'de Gazze İçin Farkındalık Standı

BAŞKAN ZEREN ENGELLİLER GÜNÜNDE FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ YAPTI

ORDU GÜLYALI ‘DA UYUŞTURUCU OPERASYONU 17640 ADET UYUŞTURUCU HAP ELE GEÇİRİLDİ

ORDU BB ARAÇ FİLOSUNU HER GEÇEN GÜN ARTTIRIYOR.

HÜSEYİN YILDIZ VEFAT ETTİ.

POLİSTEN KAÇAMAYINCA İNTİHARA KALKTI

Ünye’de Yine İntihar Girişimi: Bölgede İntihar Vakaları Endişe Veriyor

ÜNYELİLER, BAŞKAN TAVLI ÖNCÜLÜĞÜNDE ORDU’YA ÇIKARMA YAPTI YALI PROJESİ NE TAM DESTEK

TOST MAKİNESİ ALEV ALDI ÇIKAN YANGIN DA 1 KİŞİ YARALANDI

ÜNYELİ AİLE NİKSAR DÖNÜŞÜ FECİ KAZA YAPTI: 4 YARALI

ENVER YILMAZ AĞIR KONUŞTU ''BUNLAR VATANA İHANETTEN YARGILANMALI''

Ünye’de Kan Donduran Olay

AK PARTİ ÜNYE KADIN KOLLARI BAŞKANI ARAZ ÜYE ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR.

ORDU’DA JASAT’TAN SUÇLULARA NEFES KESEN OPERASYON: 28 GÜNDE 64 FİRARİ YAKALANDI!

Ünye’de Metruk Binada Korkutan Yangın

FECİ KAZA DA 1 ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ DİĞERİ AĞIR YARALI

Ordu’da 2026 Bütçe Yarışı: Ünye Zirvede, Altınordu Takipte!

Sınıfta Fenalaşan 11 Yaşındaki Suat Ermiş Hayatını Kaybetti

ÜNYE FUTBOL KULÜBÜ’NDEN SAVUNMAYA NOKTA ATIŞI: ÖMER DİNÇ İMZAYI ATTI

ALKOLLÜ YAKALANDI, ARKADAŞINA KAN TESTİ YAPTIRIP KENDİNİ TEMİZ GÖSTERMEYE ÇALIŞTI: JANDARMA GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARDI

KADINLARIN EŞİT, ÖZGÜR VE GÜVENDE YAŞADIĞI BİR ÜLKE İÇİN MÜCADELEMİZ SÜRECEK

Yükleniyor

ORDU'DA NARKOTİK OPERASYONLARI: 2 GÜNDE TOPLAM 25 KİLO METAMFETAMİN

Ünye’de Silah ve Uyuşturucu Operasyonu: 2 Kişi Tutuklandı

JANDARMA GÖZAÇTIRMIYOR ÜNYE FATSA KORGAN DA OPERASYON

ORDU DA UYUŞTURUCU SATICILARINA DARBE ÜSTÜNE DARBE

ORDU DA UYUŞTURUCU TACİRLERİNE DARBE 7 KİŞİ TUTUKLANDI

FATSA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

UYUŞTURUCU KAÇAĞI ,ŞÜPHELİ KADIN YAKALANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA BİR KİŞİ YAKALANDI

AYAKKABI İÇİNE SAKLANAN UYUŞTURUCU ORDU EMNİYETİNDEN KAÇAMADI

3 ARAÇTAN TOPLAM 230 KG UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 15 11 1 3 21 36
2.TRABZONSPOR A.Ş. 15 10 1 4 14 34
3.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
4.GÖZTEPE A.Ş. 15 7 3 5 9 26
5.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 14 7 4 3 7 24
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 14 6 4 4 -1 22
8.KOCAELİSPOR 15 5 6 4 -3 19
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
10.CORENDON ALANYASPOR 14 3 4 7 -1 16
11.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 3 6 6 -6 15
13.GENÇLERBİRLİĞİ 15 4 9 2 -4 14
14.KASIMPAŞA A.Ş. 15 3 7 5 -7 14
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 14 4 8 2 -11 14
16.İKAS EYÜPSPOR 15 3 8 4 -8 13
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 15 2 6 7 -17 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 15 2 11 2 -16 8