• BIST 100

    11032,39%-0,25
  • DOLAR

    42,08% 0,09
  • EURO

    48,56% 0,20
  • GRAM ALTIN

    5405,02% -0,30
  • Ç. ALTIN

    8921,73% 0,00

VALİ EROL YAPILACAK SAĞLIK TESİSİ ALANLARINA ZİYARETTE BULUNDU

Vali Muammer Erol, İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde yapılacak ve yapımı devam eden tesis ve arazilerde incelemelerde bulundu.

Gündem 10.07.2024 12:00:00 0
VALİ EROL YAPILACAK SAĞLIK TESİSİ ALANLARINA ZİYARETTE BULUNDU

Vali Erol, beraberinde İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Tüzün ve Destek Hizmetleri Başkanı Ömer Tok ile birlikte ilk olarak Altınordu ilçesi Cumhuriyet mahallesinde bulunan Cumhuriyet Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret  etti.

İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun  Tüzün, ”Cumhuriyet Mahallesi 2818 ada, 1 parselde bulunan taşınmaz, 25 yıllığına Müdürlüğümüze tahsis edilmek üzere Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan devir protokolü sonucunda 8 Hekimli Aile Sağlığı Merkezi ve 112 ASHİ hizmet binasının yapımı için Bakanlığımız 2025 yatırım programına teklif edilmiştir” dedi.

Vali Erol, Cumhuriyet Aile Sağlığı Merkezi’nde görev yapan sağlık çalışanlarına işlerinde kolaylıklar diledi.

İkinci ziyaretini Kayabaşı mahallesinde bulunan Sağlık Evi’ne yapan Vali Erol, burada sağlık evini gezerek bilgi aldı.

İl Sağlık Müdürü Tüzün, Kayabaşı Sağlık Evi ile ilgili olarak,  112 Başhekimlik Binası, 2 Hekimli Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri  İstasyonu binası yapımı için 2025 yatırım programına teklif edildiğini söyledi.

İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet Binası ile Diş Hastanesi inşaatının başladığı alanda da incelemelerde bulunan Vali Muammer Erol, zamanında  Ordu Devlet Hastanesi, Sağlık Meslek Lisesi, Ordu İl Sağlık Müdürlüğü ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi gibi bir çok kuruma hizmet veren eski binanın yıkılarak yerine Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile Ordu İl Sağlık Müdürlüğü hizmet binasının yapılacağı alanla ilgili detaylı bilgiyi İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Tüzün ile Destek Hizmetleri Başkanı Ömer Tok’dan aldı.

Eski İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet Binası yerine İl Sağlık Müdürlüğü ile birlikte 60 Ünitlik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yapılmak üzere Bakanlık tarafından ihalesinin yapıldığını söyleyen Tüzün, yıkım işleminin tamamen bittiğini, yapım süresinin 500 gün olup, inşaatın  süresi içinde tamamlanarak hizmete girmesinin planlandığı bilgisini Vali Erol’a verdi.

Bucak mahallesinde inşaat çalışmaları devam eden 6 Hekimlik Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Aile Sağlığı Merkezinin yer alacağı ODÜ Eğitim Araştırma Hastanesi yerleşkesindeki binayı gezerek bilgi alan Vali Erol’a, İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Tüzün ile ODÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Ali Yılmaz, bina inşaatı tamamlandığında Eğitim Araştırma Hastanesinin poliklinik ihtiyacı nedeniyle Şehir Hastanesi hizmete girene kadar ilgili alanın geçici olarak Eğitim Araştırma Hastanesine, 17 adet poliklinik hizmeti vermek üzere planlandığını söyledi.

Vali Muammer Erol, Selimiye mahallesinde yapılacak Millet Bahçesinde Aile Sağlığı Merkezi ve 112 İstasyonu yapılmak üzere belirlenen alanda da incelemelerde bulundu.

Sağlık tesisi yapılacak taşınmazın Sağlık Bakanlığına tahsis edilmek üzere Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Ordu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüklerinden talep edildiğini belirten Sağlık Müdürü Dr. Tüzün, “Millet Bahçesi projesinin fonksiyon bütünlüğünü bozmayacak ve bu alandaki kamusal ihtiyacın temin edilmesini de sağlayacak şekilde belirlenecek kısımda  112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve Aile Sağlığı Merkezi yapılmak üzere gerekli imar planı değişikliği yapılması konusunda uygun görüş verilmiş olup, Bakanlığımız 2025 yatırım programına teklif edilmiştir” dedi.

Vali Erol, Perşembe İlçesi Kacalı mahallesinde Perşembe İlçe Sağlık Müdürlüğü, 4 Hekimlik Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu yapılmak üzere etüt ve proje alımına çıkılan ve proje aşamaları tamamlandığında inşaat sürecinin başlayacağı araziyi de gezerek, İlçe  Kaymakamı Fatma Turhan Keser’den sağlık tesisi yapılacak alanla ilgili bilgi aldı.

Vali Muammer Erol’un, İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde   yapılacak olan, yapımı devam eden tesis ve arazilerde gerçekleştirdiği  inceleme gezisinin son durağı Altınordu ilçesinin Güzelyalı mahallesi oldu.

Beraberinde İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Tüzün, Destek Hizmetleri Başkanı Ömer Tok ve Güzelyalı Mahallesi Muhtarı Faruk Ekiz ile birlikte Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu yapmak üzere bağış talebinde bulunan Erdal Mehmet Reisoğlu’nu evinde ziyaret  eden Vali Erol, aileyle bir süre sohbet ederek bağışta bulunmaları nedeniyle teşekkür etti.

Organ ve Doku Bağışı Haftası Ünye’de Çeşitli Etkinliklerle Kutlanacak

Ordu ‘da Muhtarlar’a akademik eğitim verilecek

İbrahim Genç: “Birlik İçin, Dayanışma İçin Geliyoruz!”

Vali Erol, Arıcılıkta Yapay Zekâ Teknolojileri Kullanımı Çalıştayı’na Katıldı

ORDU ‘DA YAPILAN TASARRUF TEDBİRLERİ DENETİM SONUÇLARI PAYLAŞILDI

İYİ PARTİ ÜNYE İLÇE TEŞKİLATI’NDA GÖREV DAĞILIMI BELLİ OLDU

BAŞKAN TAVLI: “TÜRKİYE YÜZYILI HEDEFİYLE CUMHURİYETİMİZİ DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ”

Ünye’ye Yeni Bir Yaşam ve Cazibe Alanı Kazandırılıyor

ÜNYE OSB’DE ALTYAPI TAMAM, YATIRIMLAR BAŞLADI!

ORDU ‘DA ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARI İÇİN İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI.

ÜNYE’DE İKİNCİ GALA GÖRKEMLİ ŞEKİLDE YAPILDI

KENE VE KOKARCA AVCILARI ÜNYE ‘DE YİNE DOĞAYA SALINDI

ORDU DA KAÇAKÇILIĞA GEÇİT YOK

Ünye Ticaret Borsası’ndan Güneydoğu Çıkarması

ÜNYE TSO DAN GÖKÇE BEBEK İÇİN ANLAMLI DESTEK

ÜNYE MERKEZLİ DEV OOERASYON

EMEP, “Hükümetten üretici köylüye yine destek yok.”

ÜNYE’DE BAŞKOMİSER FETÖ SORUŞTURMASI KAPSAMINDA MESLEKTEN İHRAÇ EDİLDİ

HAYVANLARA YEM VERİRKEN HAYATINI KAYBETTİ

ORDU ‘DA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU

Ünye Siyasetinde Dostane Buluşma

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE “İSRAİL ÜRÜNÜ” TEPKİSİ

ÖRTÜCÜ KARDEŞLERDEN ÜNYE’YE YENİ LEZZET NOKTASI

İyi parti 'den orkent'de sert elestiri

Başkan Argan ''tesekkürler

YENİDEN REFAH ÜNYE 'DE ESNAFI ZİYARET EDEREK KONGREYE DAVET ETTİ

OFF-ROAD ünye final etabı nefes kesti

Ünye Kadın Futbol Kulübü, Sahasında Antalya’yı Devirdi!

Yusuf Zengin Vefat Etti

Ünye’de Silah ve Uyuşturucu Operasyonu: 2 Kişi Tutuklandı

Yükleniyor

Ünye’de Silah ve Uyuşturucu Operasyonu: 2 Kişi Tutuklandı

JANDARMA GÖZAÇTIRMIYOR ÜNYE FATSA KORGAN DA OPERASYON

ORDU DA UYUŞTURUCU SATICILARINA DARBE ÜSTÜNE DARBE

ORDU DA UYUŞTURUCU TACİRLERİNE DARBE 7 KİŞİ TUTUKLANDI

FATSA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

UYUŞTURUCU KAÇAĞI ,ŞÜPHELİ KADIN YAKALANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA BİR KİŞİ YAKALANDI

AYAKKABI İÇİNE SAKLANAN UYUŞTURUCU ORDU EMNİYETİNDEN KAÇAMADI

3 ARAÇTAN TOPLAM 230 KG UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

ORDU İL JANDARMA’DAN UYUŞTURUCUYA VE KAÇAKÇILIĞA GEÇİT YOK

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 11 9 0 2 20 29
2.FENERBAHÇE A.Ş. 11 7 0 4 13 25
3.TRABZONSPOR A.Ş. 11 7 1 3 10 24
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 11 5 1 5 6 20
5.GÖZTEPE A.Ş. 11 5 2 4 7 19
6.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 11 5 3 3 -3 18
7.BEŞİKTAŞ A.Ş. 11 5 4 2 3 17
8.TÜMOSAN KONYASPOR 11 4 5 2 0 14
9.CORENDON ALANYASPOR 11 3 3 5 0 14
10.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 11 3 4 4 3 13
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 11 3 4 4 -2 13
12.HESAP.COM ANTALYASPOR 11 4 6 1 -8 13
13.KOCAELİSPOR 11 3 6 2 -5 11
14.KASIMPAŞA A.Ş. 11 2 5 4 -4 10
15.ZECORNER KAYSERİSPOR 11 1 4 6 -13 9
16.GENÇLERBİRLİĞİ 11 2 7 2 -6 8
17.İKAS EYÜPSPOR 11 2 7 2 -8 8
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 11 1 9 1 -13 4