• BIST 100

    16749,94%0,32
  • DOLAR

    43,51% 0,07
  • EURO

    51,40% -0,07
  • GRAM ALTIN

    6906,15% -0,01
  • Ç. ALTIN

    12008,15% 1,87

VALİ EROL YAPILACAK SAĞLIK TESİSİ ALANLARINA ZİYARETTE BULUNDU

Vali Muammer Erol, İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde yapılacak ve yapımı devam eden tesis ve arazilerde incelemelerde bulundu.

Gündem 10.07.2024 12:00:00 0
VALİ EROL YAPILACAK SAĞLIK TESİSİ ALANLARINA ZİYARETTE BULUNDU

Vali Erol, beraberinde İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Tüzün ve Destek Hizmetleri Başkanı Ömer Tok ile birlikte ilk olarak Altınordu ilçesi Cumhuriyet mahallesinde bulunan Cumhuriyet Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret  etti.

İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun  Tüzün, ”Cumhuriyet Mahallesi 2818 ada, 1 parselde bulunan taşınmaz, 25 yıllığına Müdürlüğümüze tahsis edilmek üzere Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan devir protokolü sonucunda 8 Hekimli Aile Sağlığı Merkezi ve 112 ASHİ hizmet binasının yapımı için Bakanlığımız 2025 yatırım programına teklif edilmiştir” dedi.

Vali Erol, Cumhuriyet Aile Sağlığı Merkezi’nde görev yapan sağlık çalışanlarına işlerinde kolaylıklar diledi.

İkinci ziyaretini Kayabaşı mahallesinde bulunan Sağlık Evi’ne yapan Vali Erol, burada sağlık evini gezerek bilgi aldı.

İl Sağlık Müdürü Tüzün, Kayabaşı Sağlık Evi ile ilgili olarak,  112 Başhekimlik Binası, 2 Hekimli Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri  İstasyonu binası yapımı için 2025 yatırım programına teklif edildiğini söyledi.

İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet Binası ile Diş Hastanesi inşaatının başladığı alanda da incelemelerde bulunan Vali Muammer Erol, zamanında  Ordu Devlet Hastanesi, Sağlık Meslek Lisesi, Ordu İl Sağlık Müdürlüğü ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi gibi bir çok kuruma hizmet veren eski binanın yıkılarak yerine Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile Ordu İl Sağlık Müdürlüğü hizmet binasının yapılacağı alanla ilgili detaylı bilgiyi İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Tüzün ile Destek Hizmetleri Başkanı Ömer Tok’dan aldı.

Eski İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet Binası yerine İl Sağlık Müdürlüğü ile birlikte 60 Ünitlik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yapılmak üzere Bakanlık tarafından ihalesinin yapıldığını söyleyen Tüzün, yıkım işleminin tamamen bittiğini, yapım süresinin 500 gün olup, inşaatın  süresi içinde tamamlanarak hizmete girmesinin planlandığı bilgisini Vali Erol’a verdi.

Bucak mahallesinde inşaat çalışmaları devam eden 6 Hekimlik Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Aile Sağlığı Merkezinin yer alacağı ODÜ Eğitim Araştırma Hastanesi yerleşkesindeki binayı gezerek bilgi alan Vali Erol’a, İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Tüzün ile ODÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Ali Yılmaz, bina inşaatı tamamlandığında Eğitim Araştırma Hastanesinin poliklinik ihtiyacı nedeniyle Şehir Hastanesi hizmete girene kadar ilgili alanın geçici olarak Eğitim Araştırma Hastanesine, 17 adet poliklinik hizmeti vermek üzere planlandığını söyledi.

Vali Muammer Erol, Selimiye mahallesinde yapılacak Millet Bahçesinde Aile Sağlığı Merkezi ve 112 İstasyonu yapılmak üzere belirlenen alanda da incelemelerde bulundu.

Sağlık tesisi yapılacak taşınmazın Sağlık Bakanlığına tahsis edilmek üzere Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Ordu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüklerinden talep edildiğini belirten Sağlık Müdürü Dr. Tüzün, “Millet Bahçesi projesinin fonksiyon bütünlüğünü bozmayacak ve bu alandaki kamusal ihtiyacın temin edilmesini de sağlayacak şekilde belirlenecek kısımda  112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve Aile Sağlığı Merkezi yapılmak üzere gerekli imar planı değişikliği yapılması konusunda uygun görüş verilmiş olup, Bakanlığımız 2025 yatırım programına teklif edilmiştir” dedi.

Vali Erol, Perşembe İlçesi Kacalı mahallesinde Perşembe İlçe Sağlık Müdürlüğü, 4 Hekimlik Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu yapılmak üzere etüt ve proje alımına çıkılan ve proje aşamaları tamamlandığında inşaat sürecinin başlayacağı araziyi de gezerek, İlçe  Kaymakamı Fatma Turhan Keser’den sağlık tesisi yapılacak alanla ilgili bilgi aldı.

Vali Muammer Erol’un, İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde   yapılacak olan, yapımı devam eden tesis ve arazilerde gerçekleştirdiği  inceleme gezisinin son durağı Altınordu ilçesinin Güzelyalı mahallesi oldu.

Beraberinde İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Tüzün, Destek Hizmetleri Başkanı Ömer Tok ve Güzelyalı Mahallesi Muhtarı Faruk Ekiz ile birlikte Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu yapmak üzere bağış talebinde bulunan Erdal Mehmet Reisoğlu’nu evinde ziyaret  eden Vali Erol, aileyle bir süre sohbet ederek bağışta bulunmaları nedeniyle teşekkür etti.

ORDU İL GENELİNDE 2/B KADASTRO İHALELERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ YARALANAN ALİ KARGA HAYATINI KAYBETTİ

Ünye 'de Kaza İki Araç Çarpıştı: 2 Yaralı

Ünye Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleşti

GÜLER ÜNYE TEKKİRAZ DAKİ ASVALT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Ünye'de Kan Bağışı Kampanyası Yoğun İlgi Gördü

Enver Yılmaz'dan İbrahim Ufuk Kaynak'a Tepki: Tarih Uydurmak Bambaşka Seviye

Atatürk'ün Ordu Ziyareti Tartışması: Kaynak'ın İddiası Arşivlerle Çelişiyor

Ulaş Tepe'den Berat Kandili Mesajı: Adalet ve Dayanışma Vurgusu

Altınordu'da okullar yeni döneme temizlikle hazır

Altınordu'ya Çocuklar İçin Arkeopark Geliyor

Altınordu'da Ücretsiz Tamir Büfesi Açıldı

TMO'ya 300 TL'den Fındık Alım Çağrısı: Üretici Zor Durumda

Ordu'da Badminton Yıldızlar İl Birinciliği Başladı

Ordu'da 84 Afetzede Yeni Evlerine Kavuştu: Kura Çekimi ve Anahtar Teslimi Gerçekleştirildi

Adıgüzel: Fındık Piyasasında Kurtuluş Savaşı

Ordu'ya 4 İlçe ve OSB için Doğalgaz Süreci Başladı

ÜNYE BELEDİYESİ’NDEN KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA TAM DESTEK

Ulubey-Kelkit Maçı 18 Şubat'ta Oynanacak

Ordu 'da Kaz Yetistiriciliğine Hilmi Güler güvencesi

Ordu'da İçme Suyu Altyapısına Büyük Atılım: 6,5 Yılda 19 İlçeye 107 Yeni Depo

Ordu'nun Çaybaşı ilçesinde Patpat Fındık Bahçesine Uçtu: 1 Ölü, 1 Yaralı

Ordu'da Rüzgarda Düşen Tabela İşçiyi Yaralattı

Berat Kandili’nde Anlamlı İkram: Metpa İDAŞ’tan Ünye Halkına Lokma

EHLİYET SINAVLARI DEĞİŞTİ ARTIK ÇOK ZOR OLACAK

Fatsa Çocuk ve Gençlik Korosu'ndan Muhteşem Barış Manço Gecesi

Altınordu'da atıl otopark yeniden hizmete açılıyor

Ordu’da 14 Adrese Şafak Baskını: 5 Kişi Tutuklandı

Ordu'da 500 Bin TL'lik Kaçak Ürün Operasyonu

Yİ Partili Akyürek'ten Bakan Işıkhan'ın Ordu Ziyaretine Sert Eleştiri: "Aç İnsan Alkış Tutmaz, Gerçekleri Süpürmeyin"

Yükleniyor

ORDU'DA UYUŞTURUCU VE SİLAH SATIŞINA JANDARMADAN DARBE

ORDU’DA JANDARMA ‘DAN UYUŞTURUCU SATANLARA DARBE

Ordu jandarmadan uyuşturucu operasyonu 10 gözaltı

ORDU ‘DA IUYUŞTURUCU TİCARETİ YAPMAK ‘TAN 3 GÖZALTI DAHA YAPILDI

ORDU'DA NARKOTİK OPERASYONLARI: 2 GÜNDE TOPLAM 25 KİLO METAMFETAMİN

Ünye’de Silah ve Uyuşturucu Operasyonu: 2 Kişi Tutuklandı

JANDARMA GÖZAÇTIRMIYOR ÜNYE FATSA KORGAN DA OPERASYON

ORDU DA UYUŞTURUCU SATICILARINA DARBE ÜSTÜNE DARBE

ORDU DA UYUŞTURUCU TACİRLERİNE DARBE 7 KİŞİ TUTUKLANDI

FATSA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 20 15 1 4 33 49
2.FENERBAHÇE A.Ş. 20 13 0 7 28 46
3.TRABZONSPOR A.Ş. 20 12 2 6 15 42
4.GÖZTEPE A.Ş. 20 11 3 6 15 39
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 20 10 4 6 10 36
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 20 8 6 6 13 30
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 20 7 4 9 3 30
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 20 6 7 7 -7 25
9.KOCAELİSPOR 20 6 8 6 -5 24
10.CORENDON ALANYASPOR 20 4 6 10 -2 22
11.GENÇLERBİRLİĞİ 20 6 10 4 -3 22
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 20 4 8 8 -6 20
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 20 5 10 5 -14 20
14.TÜMOSAN KONYASPOR 20 4 9 7 -9 19
15.İKAS EYÜPSPOR 20 4 10 6 -12 18
16.KASIMPAŞA A.Ş. 20 3 10 7 -12 16
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 20 2 9 9 -25 15
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 20 2 15 3 -22 9