• BIST 100

    14915,65%1,02
  • DOLAR

    43,12% 0,21
  • EURO

    50,20% -0,08
  • GRAM ALTIN

    6245,46% 0,83
  • Ç. ALTIN

    10147,72% 0,77

VALİ EROL YAPILACAK SAĞLIK TESİSİ ALANLARINA ZİYARETTE BULUNDU

Vali Muammer Erol, İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde yapılacak ve yapımı devam eden tesis ve arazilerde incelemelerde bulundu.

Gündem 10.07.2024 12:00:00 0
VALİ EROL YAPILACAK SAĞLIK TESİSİ ALANLARINA ZİYARETTE BULUNDU

Vali Erol, beraberinde İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Tüzün ve Destek Hizmetleri Başkanı Ömer Tok ile birlikte ilk olarak Altınordu ilçesi Cumhuriyet mahallesinde bulunan Cumhuriyet Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret  etti.

İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun  Tüzün, ”Cumhuriyet Mahallesi 2818 ada, 1 parselde bulunan taşınmaz, 25 yıllığına Müdürlüğümüze tahsis edilmek üzere Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan devir protokolü sonucunda 8 Hekimli Aile Sağlığı Merkezi ve 112 ASHİ hizmet binasının yapımı için Bakanlığımız 2025 yatırım programına teklif edilmiştir” dedi.

Vali Erol, Cumhuriyet Aile Sağlığı Merkezi’nde görev yapan sağlık çalışanlarına işlerinde kolaylıklar diledi.

İkinci ziyaretini Kayabaşı mahallesinde bulunan Sağlık Evi’ne yapan Vali Erol, burada sağlık evini gezerek bilgi aldı.

İl Sağlık Müdürü Tüzün, Kayabaşı Sağlık Evi ile ilgili olarak,  112 Başhekimlik Binası, 2 Hekimli Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri  İstasyonu binası yapımı için 2025 yatırım programına teklif edildiğini söyledi.

İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet Binası ile Diş Hastanesi inşaatının başladığı alanda da incelemelerde bulunan Vali Muammer Erol, zamanında  Ordu Devlet Hastanesi, Sağlık Meslek Lisesi, Ordu İl Sağlık Müdürlüğü ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi gibi bir çok kuruma hizmet veren eski binanın yıkılarak yerine Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile Ordu İl Sağlık Müdürlüğü hizmet binasının yapılacağı alanla ilgili detaylı bilgiyi İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Tüzün ile Destek Hizmetleri Başkanı Ömer Tok’dan aldı.

Eski İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet Binası yerine İl Sağlık Müdürlüğü ile birlikte 60 Ünitlik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yapılmak üzere Bakanlık tarafından ihalesinin yapıldığını söyleyen Tüzün, yıkım işleminin tamamen bittiğini, yapım süresinin 500 gün olup, inşaatın  süresi içinde tamamlanarak hizmete girmesinin planlandığı bilgisini Vali Erol’a verdi.

Bucak mahallesinde inşaat çalışmaları devam eden 6 Hekimlik Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Aile Sağlığı Merkezinin yer alacağı ODÜ Eğitim Araştırma Hastanesi yerleşkesindeki binayı gezerek bilgi alan Vali Erol’a, İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Tüzün ile ODÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Ali Yılmaz, bina inşaatı tamamlandığında Eğitim Araştırma Hastanesinin poliklinik ihtiyacı nedeniyle Şehir Hastanesi hizmete girene kadar ilgili alanın geçici olarak Eğitim Araştırma Hastanesine, 17 adet poliklinik hizmeti vermek üzere planlandığını söyledi.

Vali Muammer Erol, Selimiye mahallesinde yapılacak Millet Bahçesinde Aile Sağlığı Merkezi ve 112 İstasyonu yapılmak üzere belirlenen alanda da incelemelerde bulundu.

Sağlık tesisi yapılacak taşınmazın Sağlık Bakanlığına tahsis edilmek üzere Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Ordu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüklerinden talep edildiğini belirten Sağlık Müdürü Dr. Tüzün, “Millet Bahçesi projesinin fonksiyon bütünlüğünü bozmayacak ve bu alandaki kamusal ihtiyacın temin edilmesini de sağlayacak şekilde belirlenecek kısımda  112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve Aile Sağlığı Merkezi yapılmak üzere gerekli imar planı değişikliği yapılması konusunda uygun görüş verilmiş olup, Bakanlığımız 2025 yatırım programına teklif edilmiştir” dedi.

Vali Erol, Perşembe İlçesi Kacalı mahallesinde Perşembe İlçe Sağlık Müdürlüğü, 4 Hekimlik Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu yapılmak üzere etüt ve proje alımına çıkılan ve proje aşamaları tamamlandığında inşaat sürecinin başlayacağı araziyi de gezerek, İlçe  Kaymakamı Fatma Turhan Keser’den sağlık tesisi yapılacak alanla ilgili bilgi aldı.

Vali Muammer Erol’un, İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde   yapılacak olan, yapımı devam eden tesis ve arazilerde gerçekleştirdiği  inceleme gezisinin son durağı Altınordu ilçesinin Güzelyalı mahallesi oldu.

Beraberinde İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Tüzün, Destek Hizmetleri Başkanı Ömer Tok ve Güzelyalı Mahallesi Muhtarı Faruk Ekiz ile birlikte Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu yapmak üzere bağış talebinde bulunan Erdal Mehmet Reisoğlu’nu evinde ziyaret  eden Vali Erol, aileyle bir süre sohbet ederek bağışta bulunmaları nedeniyle teşekkür etti.

ALTINORDU YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU VE ÇOK AMAÇLI SPOR SALONU TÜM HIZI İLE DEVAM EDİYOR

Asım Şahin Vefat etti

SAADET PARTİSİ ÜNYE İLÇE BAŞKANI ÖZGÜR ŞAHİN'DEN 10 OCAK'TA ÜNYE MEDYA HABER AJANSINA ANLAMLI ZİYARET

CHP Ünye İlçe Başkanı, Çalışan Gazeteciler Günü'nde Ünye Medya Haber Ajansı'nı Ziyaret Etti

Ünye 'li işadamının şüpheli ölümü başından vurulmuş halde bulundu.

Ünye'de Irmak Caddesi genişletiliyor, trafik rahatlayacak

Ünye'de Liseler Mahallesi'nde asfaltlama başladı

Uzunisa Spor ve Yaşam Merkezi Açılışa Hazır

Gala gecesinde başkan Argan 'a çifte Plaket

Altınordu Belediyesi 2026'ya Sağlık ve Çevre Denetimleriyle Başladı

Altınordu Kent Akademisi İkinci Dönem Kayıtları Başladı

Altınordu Belediye Başkanı Tepe'den Gazeteciler Günü Mesajı

ÜNYE TİCARET ODASI ÜNYE BASINI İLE KAHVALTIDA BULUSTU

ORDU'DA UYUŞTURUCU VE SİLAH SATIŞINA JANDARMADAN DARBE

ÜNYE 'DE YASA DIŞI SİLAH İMALATINA BÜYÜK OPERASYON

Ünye'de Binicilik Eğitimleri Başladı

Altınordu Buz Pateni Pisti 22 Mart'a Kadar Açık Kalacak

Altınordu Yeni Yıl Pazarı 75 Bin Ziyaretçi Çekti

Ünye 'de Binicilik Eğitimleri başladı.

Fatsa Dolunay 'da 18 km lik asvalt ile toza çamura veda

Ordu Büyükşehir Belediyesi Gülyalı ‘da Suyun geleceğini yeniliyor

Ordu'dan İnegöl'e Sanat Köprüsü: OBBKT Festivalde Fırtına Gibi Esti.

Samsun Üniversitesi'nden Ünye'ye Mimari ve Şehircilik İş Birliği

Ünye'de Dere Yataklarında Taşkın Riskine Karşı Saha İncelemesi

Ünye'de Verem Farkındalığı: "Erken Teşhis Hayat Kurtarır"

Osman Yelkuvan vefat etti

Ünye ‘de Emeklilerin Zam Protestosu: "Sefalet Ücretine ve TÜİK Yalanlarına İsyan"

Altınordu Belediyesi'nden Gençlere İki Önemli Destek: Ortak Çalışma Alanı ve YKS Ücreti

DİSK ORDU 'DA EYLEM YAPTI SADAKAYI KABUL ETMİYORUZ

ÇAMBAŞI YAYLASI’NDA İÇME SUYU SORUNU TARİHE KARIŞTI

Yükleniyor

ORDU'DA UYUŞTURUCU VE SİLAH SATIŞINA JANDARMADAN DARBE

ORDU’DA JANDARMA ‘DAN UYUŞTURUCU SATANLARA DARBE

Ordu jandarmadan uyuşturucu operasyonu 10 gözaltı

ORDU ‘DA IUYUŞTURUCU TİCARETİ YAPMAK ‘TAN 3 GÖZALTI DAHA YAPILDI

ORDU'DA NARKOTİK OPERASYONLARI: 2 GÜNDE TOPLAM 25 KİLO METAMFETAMİN

Ünye’de Silah ve Uyuşturucu Operasyonu: 2 Kişi Tutuklandı

JANDARMA GÖZAÇTIRMIYOR ÜNYE FATSA KORGAN DA OPERASYON

ORDU DA UYUŞTURUCU SATICILARINA DARBE ÜSTÜNE DARBE

ORDU DA UYUŞTURUCU TACİRLERİNE DARBE 7 KİŞİ TUTUKLANDI

FATSA’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 17 13 1 3 27 42
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 17 10 2 5 13 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
7.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 17 6 6 5 9 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 17 6 6 5 -6 23
10.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 17 5 9 3 -3 18
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 17 2 12 3 -18 9